Peterek 05.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Uff mam domku internecik. Nareszcie mogę popisać wieczorkiem i nie łypać dookoła czy przypadkiem szef nie idzie, dołączam do "nocnych Marków" . Jaka ulga... Internecik nie z tepsy, jakoś ich nie lubię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 05.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 05.04.2006 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Hihi, raczej witaj powtórnie, coś jak drugie życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 06.04.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Hej! Również witam serdecznie. A co jest z TP nie tak? Mam neostradę 512 i jest ok. Przynajmniej na razie. Chociaż zdarza się, że pod koniec miesiąca limit jest wyczerpany i ciężko otworzyć stronę. Ale komputer jest u nas włączony przez 24 godziny na dobę i cały czas korzystamy z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 07.04.2006 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 U mnie na wsi ostatnio brakowało numerów tzn. nie radiowo tylko kablowo. Zagęszczenie domków skromne interesu tepsa nie ma. Nawet jak te druty dociągną to i tak ich nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts