MimblaM 05.04.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Mam do wykonania przyłącze zlokalizowane około 60m od GAZOCIĄGU. Poszukuję sprawdzonej firmy, która za rozsądne pieniądze to wykona.Budowa zlokalizowana jest w okol. Wawy po prawej stronie.bARDZO PROSZĘ O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszkaxs 06.04.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 ja mam ten sam problem, tylko troche dluższy odcinek gazociagu do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
api 09.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Przyłącza gazowe i wodąciągowe sprawnie robi firma STD Nasiłowskiz Zielonki k/W-wysam (jakrównież większość moich sąsiadów i znajomych) korzystałem z ich usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 09.04.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Bardzo zadowolony jestem - ja i cała moja ulica - z naszej firmy. Myślę o pracy, bo zapłata to już przemyślenie indywidualne... E-mail poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patos 10.04.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Przyłącza gazowe i wodąciągowe sprawnie robi firma STD Nasiłowski z Zielonki k/W-wy sam (jakrównież większość moich sąsiadów i znajomych) korzystałem z ich usług Czy można nr. tel. do tego wykonawcy? Może być na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skony62 21.04.2006 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Api czy mógłbyc podać namiar na Twojego wykonawcę przyłącza gazowego? dzięki z góry inne oferty dobrych wykonawców też mile widziane :=)może byc na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts