Gość 18.02.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 WITAMZwracam się do Państwa z prośbą o pradę!Mianowicie od bardzo długiego czasu (6lat) mam problem ze skrzypiącym parkietem i w żaden sposób nie mogę dać sobie z tym rady.Bardzo proszę o pomoc. pozdrawiam Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.03.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 Mam podobny problem tylko z panelami (panele łączone na klej) - niedostatecznie wyrównane podłoże pozwala na ugięcia paneli - co można teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 19.03.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2003 Na skrzypiacy parkiet jest jeden sposob : parkiet musi miec idealnie ROWNE podloze. Jezeli beda nierownosci zawsze to puzniej wyjdzie i klepki beda sie ruszac, bo klej tego nie wyrowna, niestety. Pisze to po swoich doswiadczeniach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts