zygmor 06.04.2006 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Pozdrawiam wszystkich budujących seniorów, przekroczyłem już 50 więc mogę się w tym gronie uważać za seniora, bo tu sama młodzież przeważnie.Piszcie dlaczego dopiero teraz budujecie i jak radzicie sobie nie tylko z trudami załatwiania papierów w urzędach. Jak korzystacie z komputera. Wiem, że tylko Ci którzy posiedli tę zdolność będą tu zaglądać.Piszcie on wszystkim.Pewnie niektóre dziewczyny będą już na wcześniejszej emeryturze, to nie przeszkadza budować, przecież więcej czasu zawsze się przyda. Pozdrawiam[list=] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekf 07.04.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 witamDopisuję się do klubu.50ątki jeszcze nie przekroczyłem ale to tuż tuż.Budowę właśnie kończę i mam nadzieję trochę pomieszkać na własnymPozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.04.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Oj, cholera, niewiele bardzo brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 07.04.2006 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 No zobacz Mirek jaki ten świat mały, nawet tu się spotkaliśmy, POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.04.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja również I co, tylko my ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 07.04.2006 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Mirku,Musimy troszkę poczekać, temat jest nowy, cierpliwości (niecierpliwisz się jak młodziak).Pozdrawiam, Koluszki i Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.04.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Ja również I co, tylko my ??? Właściwie kobieta swoim wiekiem nie powinna się chawlić, ale co mi tam. Roczek z haczykiem został mi do 50-tki więc jak pozwolicie to chętnie zapiszę się do Klubu pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 09.04.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 I ja też się przyłączę!Budujemy domek dla dwojga, dzieci już są dorosłe i nie wrócą do rodzinnego gniazda.I to bardzo dobry czas na taki krok, bo wielkość domu będzie akuratna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 10.04.2006 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Edzia, Małgonia,Pozdrawiam, chyba nie ma wieku na budowanie własnego gniazdka, każdy jest dobry. Warto wreszcie pomyśleć o sobie i to chyba najlepszy moment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.04.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Proszę o przyjęcie. Rocznik 1950. To bardzo dobry rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Witajcie Szanowne 50-latki i Szanowni 50-latkowie Co prawda należę jeszcze do Klubu 40-latków , ale mam nadzieję za czas jakiś dołączyć do Waszego szacownego grona , więc jak mi pozwolicie , będę sobie cichutko siedziała w poczekalni Uśmiechu i zdrówka życzę , wszak następne Kluby 60-,70-,80-latków trzeba organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 11.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Proszę o przyjęcie. Rocznik 1950. To bardzo dobry rocznik z ust mi to wyjąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.04.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Proszę o przyjęcie. Rocznik 1950. To bardzo dobry rocznik z ust mi to wyjąłeś Jak mniemam jesteśmy z tego samego, wspaniałego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 12.04.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 to i ja dołącze do tego zacnego grona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 12.04.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Rocznik 1951 też nie jest zły. Dołączam. Mieszkam w nowym domu od grudnia 2005 r. z żoną, 17-letnią córką i rocznym synem.Odpowiadając na pytania zygmora mogę powiedzieć, że w załatwianiu spraw w urzędach nie miałem problemów (tu liczy się doświadczenie), sama budowa też przeszła gładko. Dom budowali wynajęci ludzie ale ogród robiłem sam. Z eksploatacją budynku też nie mam na razie kłopotów, ponieważ wiele rzeczy potrafię zrobić, naprawić sam. Dotyczy to w szczególności urządzeń mechaniczno-elektrycznych i hydraulicznych.Mój pierwszy wyuczony zawód to mechanik-elektryk, drugi informatyk a w zasadzie cybernetyk, tak też i z komputerem sobie jakoś radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 12.04.2006 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Oczywiście miło mi, że jest nas tylu "staruszków", ale widać, ż trzymamy się jeszcze niźle skoro nie straszne nam tak poważne życiowe wyzwania...Pozdrawwiam Was wszystkich bardzo serdecznie i tą drogą przesyłamhttp://www.japanforum.org/stronapolska/info/info2005/wielkanoc/koszyk01.JPG MOC NAJSERDECZNIEJSZYCH ŻYCZEŃ ŚWIĄTECZNYCH I WESOŁEGO ALLELUJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 16.04.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Mnie, brakuje do półwiecza: roczek, miesiąc i trzy dni, ale jako emeryt jeśli można....... do klubu.Na pięćdziesiąte urodziny chciałbym z grubsza zakończyć budowę. A buduję z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 16.04.2006 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 lakk,Dziękuję za przystąpienie do naszej gromadki. Ja też bym się chciał tak nudzić jak ty... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 17.04.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ja jużspełniam warunki wiekowe... ale nie buduję, ale remontuje.... i jestem juz dziadkiem....w tym roku moze w czerwcu przeprowadzamy się na wieś i zaczynamy "nowe" życieaha rocznik 1955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.04.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 lakk, Dziękuję za przystąpienie do naszej gromadki. Ja też bym się chciał tak nudzić jak ty... Pozdro Nic nie zapowiadało, że będę takim wczesnym emerytem (od 7 Lat), zawód wyuczony miałem zupełnie inny , ale za żoną ........prawie do piekła i tak stałem się pozbawiony zatrudnienia, a że nie boję się ciężkiej pracy, wiele robót budowlanych wykonuję sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts