tomek1950 06.05.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ciekawe, takiego specyfiku nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.05.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Sam ostatnio raczej czytam niż się udzielam, ale to brak czasu... No to, gratuluję, Panie Prezesie! http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/sekretarka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 07.05.2008 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Po prostu tu na wsi nie mam jeszcze internetu, choć wszystko co potrzebne zgromadziłem tylko monter człapie już drugi tydzień i ciągle coś nam przeszkadza.Obiecuje częściej tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Kochane pięćdziesięciolatki, spotykamy sie niedługo w realu, i zanim sie spotkamy zajrzyjcie TU: http://forum.muratordom.pl/bedzie-aukcja-na-rzecz-chorej-dziewczynki-i-jej-matki,t130876.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.07.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 04.07.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 no i nuda nam sie tu wkrada ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.08.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 a co tam na Łysicy słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Co na Łysicy nie wiem, alw na Mazurach budujemy autostradę czyli dojazd dla szambiarki Poszło sporo gruzu, a tego mam obecnie dostatek, i żwiru. Też własny. Dziś przetestetowane w praktyce. Trochę się ugięło$ pod kołami, ale minimalnie. Jak powiedział kierowca: g......na robota. Nie pytałem ile zarabia. Muszę wybudować POSia, bo zbankrutuję. Jeden kurs 130 zł, a ludziów czasami u nas dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 08.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 a co tam na Łysicy słychać? Co tam na Łysicy to tez za bardzo nie wiem bo to odemnie ze 20 km. i wstyd sie przyznac ale nie ma czasu zeby popatrzec na ta górke z bliska Jak narazie to znow sie zaczeło troche knocic, zima sie niestety nieuchronnie zbliza a moja przeprowadzka do nowej chałupy oddala od jutra zaczynaja kłasc parkiet a gdzie malowanie, biały montaz, parapety wewnetrzne i kupa innych rzeczy i zeby mi tak fajnie nie było to moja 82 letnia tesciwa własnie złamała noge no a poza tym to reszta super i to nie prawda ze mam doła jak cholera pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no i nuda nam sie tu wkrada ........... tylko dlatego, że ja młody jestem i jak ryba głosu nie mam......jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 14.08.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 no i nuda nam sie tu wkrada ........... tylko dlatego, że ja młody jestem i jak ryba głosu nie mam......jeszcze A tak poza tym, oprocz tego głosu to reszta sprawnie działa? no bo jak nie to przepiszemy do małolatów pazdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.08.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 kurna, przygrzało tak, że ani wypić co, oprócz piwa... którego nie mam, a iść po piwo mi się nie chce... bo za gorąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 14.08.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 kurna, przygrzało tak, że ani wypić co, oprócz piwa... którego nie mam, a iść po piwo mi się nie chce... bo za gorąco... Stary (sory dorosły) a nie wie co zrobic Kobite trza do sklepu posłac niech leci a przecie nic gorszego nie ma jak sie pic chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 kurna, przygrzało tak, że ani wypić co, oprócz piwa... którego nie mam, a iść po piwo mi się nie chce... bo za gorąco... Stary (sory dorosły) a nie wie co zrobic Kobite trza do sklepu posłac niech leci a przecie nic gorszego nie ma jak sie pic chce żeby posłać, to trza mieć zaraza gdzieś pociekła i od niedzieli jej nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 16.08.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 kurna, przygrzało tak, że ani wypić co, oprócz piwa... którego nie mam, a iść po piwo mi się nie chce... bo za gorąco... Stary (sory dorosły) a nie wie co zrobic Kobite trza do sklepu posłac niech leci a przecie nic gorszego nie ma jak sie pic chce żeby posłać, to trza mieć zaraza gdzieś pociekła i od niedzieli jej nie widziałem... Trza wymienic na nowa moze ta bedzie w chałupie siedziała bo stary juz sie nie nauczy, jak ciekus jest to juz tak bedzie,cos o tym wiem, bo tysz lubie se troche pociekac ,najlepi mi sie leci do wnoczkow oczywiscie ale gdzieinndzi tez lubie poleciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.08.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Trza wymienic na nowa moze ta bedzie w chałupie siedziała bo stary juz sie nie nauczy, jak ciekus jest to juz tak bedzie,cos o tym wiem, bo tysz lubie se troche pociekac ,najlepi mi sie leci do wnoczkow oczywiscie ale gdzieinndzi tez lubie poleciec Jak myslisz, jakby se jednom 50-cio latniom wymienić na dwie po 25 lat, to nie bendzie moja strata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.08.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Byłaby, gdybyś wymienił na 4... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 18.08.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Trza wymienic na nowa moze ta bedzie w chałupie siedziała bo stary juz sie nie nauczy, jak ciekus jest to juz tak bedzie,cos o tym wiem, bo tysz lubie se troche pociekac ,najlepi mi sie leci do wnoczkow oczywiscie ale gdzieinndzi tez lubie poleciec Jak myslisz, jakby se jednom 50-cio latniom wymienić na dwie po 25 lat, to nie bendzie moja strata? Ale beda tylko do popatrzenia (te 25 latki) no bo zeby sie nie okazało ze ochota została a wola poszła dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.08.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 to one tylko na pochód by przyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaT 09.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 WITAM SERDECZNIE Zawitałam tu w 2006 roku kiedy zaczynaliśmy budowę , Zostałam miło przyjęta do klubu .... i przestałam tu zaglądać , tak bardzo byliśmy z moją drugą połową zajęci "budowaniem" i pracą ,że nie starczało czasu na zaglądanie na forum Budowała co prawda ekipa, z różnych względów ale organizowanie tego wszystkiego , odpowiadanie na pytania fachowców , ustalanie wielu rzeczy zaopatrywania w materiały, szukanie , wybieranie ...podłóg , płytek, drzwi okien , kolorków i wielu innych drobiazgów czasami spędzało sen z powiek , nie mówiąc o tym ile zabierało czasu zanim coś konkretnego zostało ustalone ......wszyscy którzy budują wiedzą o czym piszę . Mieszkamy od grudnia 2007 i jest super Zostało co prawda jeszcze sporo pracy : tarasy , ogrodzenia , ogród... Ale już jest zdecydowanie spokojniej i mogę poczytać o czym piszą tacy jak my " młodzi duchem " A piszą ciekawie z humorem Życzę powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts