retrofood 21.09.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 gdybyś zaglądała, to miałabyś... znacznie więcej czasu.My nie takie problemy w try miga rozwiązujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 21.09.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 gdybyś zaglądała, to miałabyś... znacznie więcej czasu. My nie takie problemy w try miga rozwiązujemy... Prawdę mówi prawde , trza zagladac czesciej, tu na wszystko sa sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TysiaT 22.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 I moja strata ..niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 23.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I moja strata ..niestety Witaj TysiaT Ty w grudniu wprowadziłaś się do nowego domu,ja zarejestrowałam się na tym Forum. Zaczęliśmy budowę w marcu tego roku. Aktualnie docieplamy budynek z zewnątrz, w listopadzie poddasze. Reszta na wiosnę bo już latem chcemy zamieszkać i przyjmować gości /domek na wsi/.Na kilka jeszcze lat tylko sezonowo. Jak mam dość budowy to zaglądam do KLUBU 50 Sama nie potrafię opowiadać dowcipów czy anegdot ale bardzooooo poprawiają mi nastój.I przestaję do siebie gadać: "ty stara głupia babo,po co ci ta budowa i użeranie z fachowcami" Razniej,gdy się widzi,że inni budują i jeszcze humory im dopisują. Pozdrawiam wszystkich cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.10.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 mam w domu następnego magistra... a dopiero co z pampersem ganiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 mam w domu następnego magistra... a dopiero co z pampersem ganiał... Gratuluję Stachu. U mnie 2 x "magazynierki", a "klon", na sam koniec, odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 coś klubowiczki (-e) chyba na grzybach siedzą, bo nikt nic nie pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 07.10.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 coś klubowiczki (-e) chyba na grzybach siedzą, bo nikt nic nie pisze... Jabłka "upłynniam" i trochę winogron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 07.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 mam w domu następnego magistra... a dopiero co z pampersem ganiał... U mnie wykluwa sie prawie teraz magister nauk ekonomicznych, na drugiego magistra prawa gospodarczego trzeba jeszcze 2 lata poczekac! Mlodszy chce w Warszawie szukac pracy, bo tam jego "Liebe" mieszka! A tez dopiero pieluchy pralam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 14.10.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 coś klubowiczki (-e) chyba na grzybach siedzą, bo nikt nic nie pisze... Wnuki niańcza toz to dopiero szczescie takie szkraby choc czasem daja w kosc babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.11.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A miałem niedawno 3 doby dyżuru z 1,5 rocznym wnukiem. Super było. Bardzo fajnie być dziadkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 13.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 A miałem niedawno 3 doby dyżuru z 1,5 rocznym wnukiem. Super było. Bardzo fajnie być dziadkiem. To ja mam lepiej. Stały dyżur 3,5 letnim synem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.11.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A miałem niedawno 3 doby dyżuru z 1,5 rocznym wnukiem. Super było. Bardzo fajnie być dziadkiem. To ja mam lepiej. Stały dyżur 3,5 letnim synem. Z dziećmi swoimi to ja już miałem dyżury. Teraz moje dzieci maja dzieci i czasami trzeba je wspomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2009 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wymarli wszyscy! ['] Ponad dwa miesiące nikt nic nie napisał, ani jakie ciśnienie, jaki cholesterol, stolec... co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 może i napisałbym coś, ale 10 miesięcy mi brakuje no chyba, że rocznik się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie To może mnie przyjmiecie do swojej grupy? 5o już skończyłam więc chyba się załapuję. Czytam forum od dwóch lat, ale więcej udzielam się w grupie piaseczyńskiej. Dom mam już w stanie surowym zamkniętym. Teraz zima więc czekamy na nieco cieplejsze klimaty aby rozprowadzanie elektryki zacząć. Jak nie umrę obiecuję się udzielać. Choć ciekawie pisać nie potrafię, to czytać lubię i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.01.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 SERDECZNIE WITAM! Kilka dni temu skończyłam pół wieku, w październiku zrobiły się fundamenty pod moje wymarzone i - mam nadzieję - ostateczne miejsce na ziemi więc dziś wpadłam na pomysł aby poszukać bratnich dusz i oto jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witaj, niedługo może założę własny dziennik, jak czas pozwoli i powstawiam zdjęcia mojego miejsca. Jak na dziś ten wątek mimo prób reanimacji jakoś zamarł albo zamarzł i nie odtajał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Też myślałam o dzienniku, tym bardziej że szef niedługo wyjeżdza na 2-tyg. urlop i nie bedzie patrzył mi na ręce /w domu mój 15-letni młodzian nie dopuszcza mnie do kompa/ ale nie jestem zbyt gramotna i nie wiem jak się do tego zabrać, może ktoś życzliwy pomoże? Zawsze od komputera wolałam jakies dłubanie na powietrzu ale od kwietnia pracuję w biurze dużej firmy budowlanej nie ma to jak sie ustawić na czas budowy i 8 godzin spędzam przy monitorze, pomału ucząc się korzystać z niego i dla przyjemnych celów, nie tylko do wpisywania faktur Gosiek33, jaki masz projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 W tej zakładce znajdziesz podpowiedzi jak założyć swój dziennik, a potem i komentarze do niego http://forum.muratordom.pl/dzienniki-budowy-dzien-po-dniu,f40.htm Na razie możesz dziennik prowadzić bez zdjęć, ale nie ukrywam, że ze zdjęciami jest ciekawiej Mój domek to projekt Batuta z pracowni MTM Styl parterowy z poddaszem użytkowym, ok 150 m2, ale więcej będzie w moim dzienniku, może wezmę się za niego Najgorzej to zacząć, potem nieco z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts