zygmor 06.07.2007 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Pod Warszawą na obrzeżu lasu młochowskiego komary mają się nadspodziewanie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.07.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 To ich nie podkarmiać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.07.2007 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Pozwoliłem sobie zmienić tytuł tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Może warto się zbadać? http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie,2050.htm Polecamy inne forum Wydawnictwa MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.07.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Pozwoliłem sobie zmienić tytuł tego wątku A może tak: BUDUJĄCY KLUB 50-LATKÓW"? Wtedy pierwsze słowo jest tak wieloznaczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 09.07.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ale my nie budujemy 50 latków, tylko 50 latkowie budują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.07.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Coś 50-latków słoneczko przygrzało. Chociaż w telewizorni pokazują, że na północy znośniej, to u mnie jest w tej chwili 29 stopni, a jest 7 minut po 21.Muszę opuścić czasowo Klub, bo jutro wyjeżdżam tam, gdzie nie ma kompa a są za to ptaszki i kwiatki. Ale wrócę. Gdzieś za dwa tygodnie. Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.07.2007 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Szanowny Komturze Mazurski! Jak tam komary u waści w tym roku? Tną ostro, czy nic? U mnie w Puszczy Sandomierskiej jakoś ich prawie nie widać. A przecież nie wymarzły, bo zimy raczej nie było ... Jestem kochani, jestem, żyję nawet komarami niepociety bo ich w tym roku mało jakoś i dobrze. Problem z komputerem był pewien i dostępem do internetu też. Ja na Mazurach, a komturowa w stolicy, Więc różnice poglądów wynikły. Wracając do komarów, to jaskółki są bardzo skuteczne. Dziś deszcze i burze, jutro ma zaświecić słońce i budujemy schodki z podestem do komturii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 03.08.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 pare dni temu przekroczylem 55 Zaczynam remont dworku kolo Wielunia w 2008r pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 03.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No to się troszkę pochwalę Nic nie zapodawałam wcześniej żeby nie zapeszać ale czekałam, czekałam na majstra aż się doczekałam. Są fundamenty, jest położona kanaliza i jutro przyjeżdża beton na chudziak Trochę byłam już zniechęcona tym czekaniem (od maja ) ale teraz mi przeszło i nabrałam nowej werwy. Tym bardziej że za kilka dni stanę się rzeczywistą .... dziesięciolatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.08.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 ośmielam się zgłosić swój akces do klubu.Ucieszylam się ,że nie sama młodzież hasa po tym forum.wiekowo wpisuję się nieżle-50 skończone w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 06.08.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam i pozdrawiam równolatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 dzięki za miłe słowa.wchodząc na forum często miałam wątpliwości co takie ,,wapno,, robi miedzy młodziakami a tu taka sympatyczna niespodzianka-klub rówieśników.Często mówi się -ryczące czterdziestki-kto ma dobrą nazwę dla nas ,którym budowanie dostarcza takiej dawki adrenaliny,że szkoła przetrwania przy tym to pikuś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lideczka 09.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Jak dobrze, że ktoś pomógł mi Was odnaleźć. Mam nadzieję , że mnie także przyjmiecie do Klubu. Myślę że warunki spełniam pod każdym względem(ha, ha ,ha) Bez względu na to jaka będzie moja i męża decyzja, chciałabym byście przeczytali "Z motyka na księżyc?" w dziale "Psycholog dyżurny". Pozdrowienia dla odważnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Jak dobrze, że ktoś pomógł mi Was odnaleźć. Mam nadzieję , że mnie także przyjmiecie do Klubu. Myślę że warunki spełniam pod każdym względem(ha, ha ,ha) Bez względu na to jaka będzie moja i męża decyzja, chciałabym byście przeczytali "Z motyka na księżyc?" w dziale "Psycholog dyżurny". Pozdrowienia dla odważnych. Witaj Lideczko, prawie sąsiadko, zanim na poważnie odpiszę biegnę przeczytać co napisałaś w psychologu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Lideczko, my wzięliśmy kredyt na 15 lat 3 lata temu. Okazało się mało. Banki odmawiały z różnych powodów na podstawie tych samych dokumentów. Ro temu moglismy dostać kredyt, ale straciłem pracę i .... Byle do przodu. Każdemu życzę długiego, zdrowego życia, ale w razie czego, to dzieci bedą miały chałupę za kilka rat niespłaconych przez rodziców. Smutne trochę, ale prawdziwe. BUDUJ. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witaj Brazo, czekamy na Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lideczka 12.08.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam wszystkich serdecznie, bez względu na to jaka będzie decyzja(zrobię wszystko by było po mojej myśli) ,choćbym miała postawić tylko altankę na działce, będę na forum częstym gościem ze względu na towarzystwo. Tomku1950, rzeczywiście jesteśmy prawie sąsiadami. W miarę wolnego czasu czytam Twój dziennik. Podziwiam Cię za siłę i determinację. Ale dzięki niej dążysz wytrwale do celu. Mam nadzieje , że mnie też jej nie zabraknie. Prawda jak pięknie jest na Mazurach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 "73 proc. Polaków po 50-tce lubi seks"http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ViewMore=1&ModuleId=92&ShowArticleId=57403 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich serdecznie, bez względu na to jaka będzie decyzja(zrobię wszystko by było po mojej myśli) ,choćbym miała postawić tylko altankę na działce, będę na forum częstym gościem ze względu na towarzystwo. Tomku1950, rzeczywiście jesteśmy prawie sąsiadami. W miarę wolnego czasu czytam Twój dziennik. Podziwiam Cię za siłę i determinację. Ale dzięki niej dążysz wytrwale do celu. Mam nadzieje , że mnie też jej nie zabraknie. Prawda jak pięknie jest na Mazurach. Pozdrawiam Lideczko, musimy się spotkać i to tu na pieknych Mazurach. Ponieważ u Was nie ma nawet altanki, to u nas. Jest nawet taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts