Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub budujących 50-latków

zygmor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 641
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Coś 50-latków słoneczko przygrzało. Chociaż w telewizorni pokazują, że na północy znośniej, to u mnie jest w tej chwili 29 stopni, a jest 7 minut po 21.

Muszę opuścić czasowo Klub, bo jutro wyjeżdżam tam, gdzie nie ma kompa a są za to ptaszki i kwiatki. Ale wrócę. Gdzieś za dwa tygodnie. Hej!

Szanowny Komturze Mazurski! Jak tam komary u waści w tym roku? Tną ostro, czy nic? U mnie w Puszczy Sandomierskiej jakoś ich prawie nie widać. A przecież nie wymarzły, bo zimy raczej nie było ...

Jestem kochani, jestem, żyję nawet komarami niepociety bo ich w tym roku mało jakoś :D i dobrze.

Problem z komputerem był pewien i dostępem do internetu też. Ja na Mazurach, a komturowa w stolicy, Więc różnice poglądów wynikły. :wink:

Wracając do komarów, to jaskółki są bardzo skuteczne. :D

Dziś deszcze i burze, jutro ma zaświecić słońce i budujemy schodki z podestem do komturii. :D

• 2 weeks później...

No to się troszkę pochwalę :oops:

Nic nie zapodawałam wcześniej żeby nie zapeszać :wink: ale czekałam, czekałam na majstra aż się doczekałam. Są fundamenty, jest położona kanaliza i jutro przyjeżdża beton na chudziak :wink:

Trochę byłam już zniechęcona tym czekaniem (od maja :x ) ale teraz mi przeszło i nabrałam nowej werwy. Tym bardziej że za kilka dni stanę się rzeczywistą .... dziesięciolatką 8) :( :wink:

dzięki za miłe słowa.wchodząc na forum często miałam wątpliwości co takie ,,wapno,, robi miedzy młodziakami a tu taka sympatyczna niespodzianka-klub rówieśników.Często mówi się -ryczące czterdziestki-kto ma dobrą nazwę dla nas ,którym budowanie dostarcza takiej dawki adrenaliny,że szkoła przetrwania przy tym to pikuś pozdrawiam

Jak dobrze, że ktoś pomógł mi Was odnaleźć. Mam nadzieję , że mnie także przyjmiecie do Klubu. Myślę że warunki spełniam pod każdym względem(ha, ha ,ha) Bez względu na to jaka będzie moja i męża decyzja, chciałabym byście przeczytali "Z motyka na księżyc?" w dziale "Psycholog dyżurny". Pozdrowienia dla odważnych.

Jak dobrze, że ktoś pomógł mi Was odnaleźć. Mam nadzieję , że mnie także przyjmiecie do Klubu. Myślę że warunki spełniam pod każdym względem(ha, ha ,ha) Bez względu na to jaka będzie moja i męża decyzja, chciałabym byście przeczytali "Z motyka na księżyc?" w dziale "Psycholog dyżurny". Pozdrowienia dla odważnych.

Witaj Lideczko, prawie sąsiadko, zanim na poważnie odpiszę :wink: biegnę przeczytać co napisałaś w psychologu. :D

Lideczko, my wzięliśmy kredyt na 15 lat 3 lata temu. Okazało się mało. :(

Banki odmawiały z różnych powodów na podstawie tych samych dokumentów. Ro temu moglismy dostać kredyt, ale straciłem pracę i .... :evil:

Byle do przodu. Każdemu życzę długiego, zdrowego życia, ale w razie czego, to dzieci bedą miały chałupę za kilka rat niespłaconych przez rodziców. Smutne trochę, ale prawdziwe. BUDUJ. :D

Pozdrawiam

Witam wszystkich serdecznie, bez względu na to jaka będzie decyzja(zrobię wszystko :evil: by było po mojej myśli) ,choćbym miała postawić tylko altankę na działce, będę na forum częstym gościem ze względu na towarzystwo. Tomku1950, rzeczywiście jesteśmy prawie sąsiadami. W miarę wolnego czasu czytam Twój dziennik. Podziwiam Cię za siłę i determinację. Ale dzięki niej dążysz wytrwale do celu. Mam nadzieje , że mnie też jej nie zabraknie. Prawda jak pięknie jest na Mazurach.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Witam wszystkich serdecznie, bez względu na to jaka będzie decyzja(zrobię wszystko :evil: by było po mojej myśli) ,choćbym miała postawić tylko altankę na działce, będę na forum częstym gościem ze względu na towarzystwo. Tomku1950, rzeczywiście jesteśmy prawie sąsiadami. W miarę wolnego czasu czytam Twój dziennik. Podziwiam Cię za siłę i determinację. Ale dzięki niej dążysz wytrwale do celu. Mam nadzieje , że mnie też jej nie zabraknie. Prawda jak pięknie jest na Mazurach.

Pozdrawiam

Lideczko, musimy się spotkać i to tu na pieknych Mazurach. Ponieważ u Was nie ma nawet altanki, to u nas. Jest nawet taras. :D