zygmor 21.09.2007 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Tomku,I dlatego, że i ja się starzejemy to wymyśliliśmy sobie budowę, żeby w tym wieku balzakowskim można było wygodnie pomieszkać, ale najpierw trzeba się narobić, czyli zasłużyć sobie na tę spokojną i wygodną starość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Tylko żeby jeszcze emeryturka jakaś była. Bo jak na razie to przewiduję "zęby w ścianę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 To szczaw nie rośnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.09.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 To szczaw nie rośnie??? Szczaw rośnie i lebioda, ale trochę wapnia dla zdrowych kości potrzebne. Inaczej osteoporoza grozi. a w zasadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.09.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 U mnie przez lata 70-te za Gierka "wapnowali" gleby , czyli zwozili jakieś świństwo na wielką hałdę. Jeszce trochę deszcze nie rozmyly a wiatr nie rozwiał. no i niezbyt daleko, cóś ok. kilometra. To nie mam tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.09.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 To i spacerek zaliczysz do wapna. Samo zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 22.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 a u mnie wszystko w normie, tylko mi się dwie pilarki sp.. jednego dnia. Znowu mi wszystko stanie na dwa dni, o żesz .............W instrukcjach napisane, że te pilarki służą tylko do majsterkowania. Ja tylko majsterkowałem szalunki, nie wiem co się stało?"Może założę wątek: "Pilarka przestała działać , co robić???" - jeżeli już takowego nie ma.A nawiązując do Państwa dyskusji zastanawiam się czy w piwie jest wapno? Jedno idę właśnie zbadać pod tym kątem.W każdym razie za Wasze zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 a u mnie wszystko w normie, tylko mi się dwie pilarki sp.. jednego dnia. Znowu mi wszystko stanie na dwa dni, o żesz ............. . Też bym tak chciał!!! I to na weekendowe dni!!!! Współczuję w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 23.09.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 ja 54,mąż 53(oczywiście rocznik,lat nie liczę)-prosimy o wstęp do Klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witajcie, witajcie!!!! Co się narobiło ... chyba tych małolatów na forum przebijemy nawet ilością, nie mówiąc o wiedzy ... PS. Barbaro, coś dziwnie jestś podobna do Szwejka ..., a może to małżonek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 23.09.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 taki avatarek sobie machłam,a tu zaraz Szwejk-a to Elf jest,ten od św.Mikołaja -a do klubu czy mogę nie powiedzieli czyli jestem,pozdrawiam wszystkich.Acha, muszę sobie też zrobić dziennik budowy-ale trochę w skrócie bo już nie pilnuje tylko mieszkam.(a budowa trwa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 23.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam Barbarę z Żor Tańczącą z Elfami i rzucającą cytatami.Trochę nas ukulturalnić trzeba bo my tylko budowa, piwo, i smutne tematy szczególnie kilka w górę. p.s. a dziennik koniecznie i ze zdjęciami, bo nawet nie wiecie jak ludziska to analizują (przynajmniej my, moja żonka to przychodzi do mnie do okopów i mnie egzaminuje, np. a czemu ty tak płytko kopiesz, tam ludzie na forum to taaaaki dół wykopali, itp. itd) Pozdrawiam młodzieżówkę forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.09.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witaj Basiu i Twego ślubnego też witamy. Elfa również. Właśnie wróciłem do remontowanej "komturii" i mam trochę swobody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.09.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 taki avatarek sobie machłam,a tu zaraz Szwejk-a to Elf jest,ten od św.Mikołaja Machnij sobie tego elfa: http://img444.imageshack.us/img444/7606/barbarazorve9.gif, zanim tu wszyscy oczopląsu dostaniemy. http://www.heathersanimations.com/xmas/small-elf2-m.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 24.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 a taki może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ooo, piękniasty A ja, głupia, mniej nerwowego Elfa Ci szukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 24.09.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 chętnie wkleję ale coś ze stronką nie tak jakiś error czy inny diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 24.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 już sobie poradziłam spróbuje wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 24.09.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 może jednak zostanę przy swoim a tego na dowód,że nie taka gapa ze mniehttp://img265.imageshack.us/img265/3994/smallelf2mum1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 może jednak zostanę przy swoim a tego na dowód,że nie taka gapa ze mniehttp://img265.imageshack.us/img265/3994/smallelf2mum1.gif E tam, gapa. Zrobiłaś sobie naprawdę uroczego awatara A to, że Elfik wyraźnie uznaje Cię za gapę, to tylko wyraz zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts