zygmor 26.09.2007 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam wszystkich... i Basię z Żor i Słoneczko i retrofood-a, to nasza RODZINKA się rozrasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franczesco 26.09.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witajcie serdecznie !!! Zygmor w powitaniach mnie zaprosił więc.. jestem... chociaż ja jeszcze młody... jeszcze pare miesięcy czwóreczka z przodu pozatym budowałem dla siebie już ładnych pare lat temu.. chyba już 18 a teraz pomagam innym...nieco swojego doświadczenia użyczyć, no nie charytatywnie oczywizda a że co nieco na tym komputerze kumam więc sobie Was znalazłem może coś ciekawego się człowiek na starość dowie ? Wszystkiego dobrego ..i : "Zdrowie na budowie" albo : " po szklanie i na rusztowanie " żartuje.. ja już swoje wypił franczesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 26.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witajcie serdecznie !!!... ...a teraz pomagam innym...nieco swojego doświadczenia użyczyć, no nie charytatywnie oczywizda Witajżesz "mlodzieniaszku" a że co nieco na tym komputerze kumam więc sobie Was znalazłem może coś ciekawego się człowiek na starość dowie ? Charytatywnie rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witaj młodzieńcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 26.09.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 słucham sobie tego i czytam co tam panie w Klubie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 słucham sobie tego i czytam co tam panie w Klubie słychać słucham sobie tego.....fajne nie czytam....za smarkaty jestem , za dwa lata zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.09.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Słusznie Leszku prawisz. Chociaż, może... z uwagi na Twe zasługi... ostatecznie, jako najmłodszy będziesz biegał po piwo dla starzyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.09.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Słusznie Leszku prawisz. Chociaż, może... z uwagi na Twe zasługi... ostatecznie, jako najmłodszy będziesz biegał po piwo dla starzyków jeszcze dowodu nie wymieniłem , mogą mi nie sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara z Żor 27.09.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 mamy zastój w robotach-Heniek próbował się ze szlifierką i ma nogę w gipsie,mnie jakaś rwa kulszowa dopadła i zwala z nóg,więc słucham sobie radia dla starzyków,przepraszam "oldbojów"tutaj możesz posłuchać-jak poszperasz znajdziesz coś dla siebie.Słuchawki na uszy i znikam w "betach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 27.09.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 W zeszłym roku skończyłem 50. w tym też roku podjęlismy z żoną decyzję o budowie. Działka była kupiona pod koniec 2005, ale konkretnych planów budowlanych jeszcze nie było. W decyzji o budowie znacznie pomógł nam właściciel kamienicy, w której mieszkamy, doręczając kolejną podwyżkę czynszu. I całe szczęście, bo ze stanem surowym - zamkniętym, zdążyliśmy jeszcze przed wariackimi podwyżkami cen. Prace stricte budowlane wykonywały firmy, lecz wszystkie instalacje i całą wykończeniówkę robię sam, no oczywiście z wydatną pomocą kochanej żonki, która zabrała się za ocieplanie elewacji i robi to super fachowo. Mam nadzieję, że przeprowadzimy się jeszcze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 AXENTY, gratulacje dla żony i Ciebie. Witajcie w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 27.09.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 AXENTY, gratulacje dla żony i Ciebie. Witajcie w klubie. Dzięki, postaram się, żeby było ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Ciekaw jestem co wymysliłes dla kota. U mnie 2 ogony. Psi i koci. Otwieram drzwi, zamykam drzwi, otwieram, zamykam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.09.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 U mnie 2 ogony. Psi i koci. Otwieram drzwi, zamykam drzwi, otwieram, zamykam.... U mnie 3 + 1... Otwieram, zamykam, otwieram..., czyszczę kuwetę, ale jakby bez nich było źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 28.09.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Papugi, Pies, Kot, Królik, Rybki ale żeby oni chociaż wszyscy jedli jeden rodzaj pokarmu aha, były jeszcze świerszcze, super sprawa jak grały w zimę, ale hodowla kłopotliwa, bo się mnożą i rozłażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AXENTY 29.09.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ciekaw jestem co wymysliłes dla kota. U mnie 2 ogony. Psi i koci. Otwieram drzwi, zamykam drzwi, otwieram, zamykam.... Na dzisiaj jest wersja taka: Kupię dwa gotowe zestawy, jeden z zamkiem magnetycznym, drugi zwykły. Zwykłe drzwiczki bez części wewnętrznej zamontuję "na chama" - przewiercając na wylot - na zewnątrz, a te z zamkiem bez części zewnętrznej zamontuję wewnątrz. Tunelik powstały w ścianie pomiędzy klapami wykończę na gładko (żeby kłaki się nie czepiały). W ten sposób będzie zabezpieczenie cieplne, a przygodni przyjaciele moich kotów nie będą mogli korzystać z ich uprzejmego zaproszenia. Żeby tylko zwierzyniec chciał przez tę lufę wychodzić... W razie niechęci tak długo będę je tam wtłaczał, aż uznają, że nie warto stawiać oporu. Może się nauczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochutek 29.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Witam , mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojej grupy. Rocznik najlepszy 1956. W przyszłym roku z mężkiem mamy zamiar ruszyć z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.09.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witaj Zochutku z rocznika przełomu. Z którego nic nie wyszło Możesz napisać gdzie zamierzacie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochutek 30.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Witaj Zochutku z rocznika przełomu. Z którego nic nie wyszło Możesz napisać gdzie zamierzacie budować?[/quote Witaj TOMKU . Jeżeli chodzi o teren budowy to jest to Rembertów. Na razie jesteśmy z mężem na etapie wyboru firmy która nam ten domek postawi. Ale coraz bardziej jestem przerażona, firm o dobrej reputacji chyba brak. Gdy już jakąś wybierzemy to okazuje sie że bardzo dużo ludzi się na nich skarży. Może tu ktoś podpowie z jaka firma najlepiej postawić kanadyjczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.09.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Zochutku, popytaj na grupie warszawskie, lub w grupie budującej kanadyjczyki. Ja, warszawiak z dziada pradziada powoli emigruję na Mazury. I też mam problemy z ekipami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts