tomek1950 16.11.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 mój dziadek ma 71 lat a w lipcu wymurował siostrze dom 89m2:D i kto tu jest seniorem a kto juniorem? Brawo dla Twojego dziadka. Chylę czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 17.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 mój dziadek ma 71 lat a w lipcu wymurował siostrze dom 89m2:D i kto tu jest seniorem a kto juniorem? Brawo dla Twojego dziadka. Chylę czoła. Brawo dla mojego Teścia, Ma 75 i jest niezastąpiony. Chodzi po całej działce i wszystko co znajdzie rzucone byle gdzie, kładzie na miejsce, albo naprawia coś czego nikt nie chce naprawić. Patrzę, uczę się i też taki będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.11.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Stachum chylę czoła. A konstruktor dobrze się zapowiada. Czytałem jego posty. Ma 17 lat i dużo oleju w głowie. Może przyjmiemy go na członka honorowego? Dla zachowania ciągłości pokoleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstruktor 18.11.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Stachum chylę czoła. A konstruktor dobrze się zapowiada. Czytałem jego posty. Ma 17 lat i dużo oleju w głowie. Może przyjmiemy go na członka honorowego? Dla zachowania ciągłości pokoleń? o jakim oleju, zapowiadaniu się i honorowym członku mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.11.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Tu jest klub + 50 więc jako siedemnastolatek możesz być przyjęty na członka honorowego Poniewaz fajnie napisałeś swoje posty, uważam że jesteś fajnym, mądrym facetem. O takich mówi się, że mają olej w głowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stach_past 18.11.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 No właśnie. p.s. meldunek z budowy domu, wszystko z planem, nawaliła elektrownia. Obiecałem przecież Żonie że w Wigilię się wprowadzimy, ale Elektrownio!!! zima wasza wiosna nasza, nie będzie Vatenfall pluł nam w twarz itd. itp. aha, wczoraj dzień 62, wiecha, wiadomo, tradycja (tak na marginesie / może to kryptoreklama/ ale po Sobieskim trzy razy rektyfikowanym nie ma kaca). p.p.s. wpadłem do Was, bo muszę odreagować po przeczytaniu posta, że ktoś tam przeliczył więźbę ze składu i stwierdził, że go oszukali na 0.1 m sześć. To się kiedyś nazywało garść desek. A ten jeszcze awantura w składzie, a jeszcze mu inni współczują. Normalnie mi się coś zrobi, piwa, dajcie piwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Niestety, piwo wyszło... wczoraj. Poszło na mecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 19.11.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja w tym roku skończyłam 50, mąż jest starszy o 9 lat, ale jakoś nie czujemy się na "końcówce". Choćby dlatego, że nawet ustawowo mam 10 lat pracy zawodowej w obowiązku, a chyba na tym nie poprzestanę, zwłaszcza, że emerytura pewnie nie będzie rewelacyjna. A kredyt mam na 20 lat, choć niezbyt wysoki z ratą ok. 500 zł. Pracuję ponad 50 godz. tygodniowo, robię studia podyplomowe i kolejne szkolenia i kursy, więc po prostu nie mam kiedy się postarzeć. Mąż z kolei właśnie w zeszlym roku trochę się "przebranżowił" i z konieczności z handlowca zmienił się w wykonawcę, choć branży budowlanej nie zdradził.No i budujemy nasz drugi dom i mamy nadzieje w nim jeszcze sporo pomieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2007 Witaj, witaj i... gratulacje!!! Ech, małolaty to nawet nie wiedzą, że życie zaczyna się po ... 50-tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 24.11.2007 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie.My też kończymy nasz domek, tylko tych wykonawców trzeba ze świecą szukać, ale w końcu znaleźliśmy i mamy od razu trzy ekipy na raz na głowie, fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 02.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Proszę o przyjęcie. Rocznik 1950. To bardzo dobry rocznik z ust mi to wyjąłeś Jak mniemam jesteśmy z tego samego, wspaniałego rocznika Nic dodać,nic ująć. Pięknie witam i ja też /chociaż słaba płeć/ proszę o przyjęcie do Klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 02.12.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witaj Apis w naszym... ekskluzywnym klubie. Jesteś przyjęta z otwartymi ramionami. Gdzie i co budujesz/remontujesz? Pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 03.12.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Dzięki za ciepłe przyjęcie Remontować się nie dało /drewniana chatka ponad 100letnia / będzie niestety zastąpiona małym domkiem na dwoje + stryszek dla gości. Slubny jeszcze pracuje,więc przez kilka lat będzie służyć jako dom wakacyjno weekendowy. Zaczynamy na wiosnę,lada dzień dostaniemy pozwolenie. Miejsce budowy to siedlisko po gospodarstwie rodziców/pod lasem,ok 19 arów wśród innych siedlisk/. Mazowsze południowe, siedlisko ok 40 km od obecnego miejsca zamieszkania/własny dom od 6 lat/ Jak widać w naszym przypadku,"ciągnie wilka do lasu" Cieplutko pozdrawiam klubowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 03.12.2007 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 My też zamieniliśmy nasz drewniaczek na dom murowany, bo na stare lata potrzeba nam troszkę wygody. Maiał być dla nas dwojga i znajomych, a wygląda, że stanie sIę domem spokojnej starości, bo nasze leciwe mamusie zamierzają tu z nami zamieszkać. Cóż zrobić okolica piękna sam las, więc będziemy chodzić na długie spacery, co już od czasu do czasu czynimy, choć trochę z doskoku, bo jeszcze nie mieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Oho, 50-letnia młodzież ma zadyszkę? Nie wierzę. Pewnieście się tak strasznie zajęli przygotowaniami do świąt. I po co? I tak 2/3 zostanie, a potem przyjdzie się tylko obżerać, coby się nie zmarnowało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 21.12.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Oho, 50-letnia młodzież ma zadyszkę? Nie wierzę. Pewnieście się tak strasznie zajęli przygotowaniami do świąt. I po co? I tak 2/3 zostanie, a potem przyjdzie się tylko obżerać, coby się nie zmarnowało ... Zadyszka w tym wieku to rzecz normalna,a nawyk szykowania dużej ilości "jadełka" mnie przynajmniej pozostał z czasow pustych półek i kartek prawie na wszystko. Rozruszamy się na wiosnę,właśnie odebraliśmy pozwolenie na budowę. Z początkiem stycznia kupujemy materiały/będą czekać w składzie do rozpoczęcia budowy/. Rodzinnych,spokojnych i radosnych Swiąt Bożego Narodzenia oraz zrealizowania wszystkich zamierzeń w 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 24.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/21/262.jpg Dla wszystkich młodych sercem i duchem dużo radości z okazji Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła przy pachnącej choince oraz spełnienia marzeń o własnym domu życzy Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 no i po Świętach. Jak idą 50-letniej młodzieży roboty po Nowym Roku? karnawał bardzo przeszkadza????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 no i po Świętach. Jak idą 50-letniej młodzieży roboty po Nowym Roku? karnawał bardzo przeszkadza????? Ty należysz do tej grupy?Czy tylko pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 23.01.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 W tym roku też moge dołączyc do tej grupy . Chociaż czuje się conajmniej o 20 lat młodziej . Ale co tam . Jeszcze tylko wybudować dom zoatało . Ale lepiej pózno niz wcale . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts