retrofood 08.03.2008 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witojcie gaździno w Klubie Straceńców! Jak Wy som spod Łysicy to mietłę jakąsik okrutną mocie chyba, co? Bo tu porzondek poćciwy trza naładzić, a to bestyje klubowe okrutnie mało piszom. Tak, co oprócz budowania trza siem za wiosynne porzondkowanie zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 08.03.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witojcie gaździno w Klubie Straceńców! Jak Wy som spod Łysicy to mietłę jakąsik okrutną mocie chyba, co? Bo tu porzondek poćciwy trza naładzić, a to bestyje klubowe okrutnie mało piszom. Tak, co oprócz budowania trza siem za wiosynne porzondkowanie zabrać. Oj racje mocie panocku racje mietłe mom okrutna wymiecie wszstko byleby tylko chłopa nie wymietła bo szkoda bebyło dobry chłopina przecie ktos na te nowa chałupe musi zarobic... a tak wogóle Dzieki serdeczne i pozdrwiam wszytkom młodziezy tu zgromadzonom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.03.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a jak bedziemy grzecne do docie... sie przelecić??? (znacy tom mietłom!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 08.03.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 a jak bedziemy grzecne do docie... sie przelecić??? (znacy tom mietłom!!!! Łoj tak tak z przyjemnościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Jo tyż chcem się przelecieć. Tu som tylko takie fajne chopy i baby co dajom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.03.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Tu som tylko takie fajne chopy i baby co dajom. Mietłom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Tu som tylko takie fajne chopy i baby co dajom. Mietłom Nas, bohaterów... mietłom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.03.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nas, bohaterów... mietłom? Przelecieć się chciałeś, a może jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Nas, bohaterów... mietłom? Przelecieć się chciałeś, a może jednak nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.03.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Zawsze jest wybór: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/baba_stuka.gif http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/czarownica_hop.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 09.03.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Zawsze jest wybór: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/baba_stuka.gif http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/czarownica_hop.gif Na szczęście już sąsiadki mi niegroźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.03.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Coś Ty im zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2008 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 W tej chwili jestem w "komturii" Najbliższa sąsiadka kilometr dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkrzyszt 10.03.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 witajcie Super ze humory dopisuja trzeba sie bawic bo zycie krótki i za..... U mnie dzis byle jak noc nie przespana maz ma znowu kolke nerkowa a wiec noc w szpitalu efekt marny bolec nie przestaje i najgorsze ze to jeszcze pare godzin moze potrzymac a to przeciez moja majmocniesza podpora jak zacznie niedomagac to klapa podobno wiara cuda czyni to wierze ze jutro bedzie lepiej Sory ale mosiałam sobie troche ponarzekac szkoda ze od poniedziałku zaczełam bp jaki poniedziałek taki cały tydzien podobno Zdrowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 znam ten ból. sam rodziłem (kamyczka) PS. Jaka jest różnica między czarownicą a czarodziejką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.03.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Estetyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Estetyczna? nieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 10.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Czarodziejka ma 20 lat czarownica 50 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 11.03.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Czarodziejka ma 20 lat czarownica 50 lat No pisałem, że estetyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.03.2008 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 U mnie dzis byle jak noc nie przespana maz ma znowu kolke nerkowa a wiec noc w szpitalu efekt marny bolec nie przestaje Kup mężowi Debelizynę. To pasta ziołowa, o niebo lepsza w smaku od Fitolizyny i również o niebo skuteczniejsza. Powoli i systematycznie zamienia kamienie w piasek. Do tego środki rozkurczowe i powinno się poprawić, bo kamienie się zmniejszą. Lekarz nie proponował mężowi tego leku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts