tomek1950 17.04.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ja jużspełniam warunki wiekowe... ale nie buduję, ale remontuje.... i jestem juz dziadkiem.... w tym roku moze w czerwcu przeprowadzamy się na wieś i zaczynamy "nowe" życie aha rocznik 1955 Wnuk, czy wnuczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 17.04.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 ja jużspełniam warunki wiekowe... ale nie buduję, ale remontuje.... i jestem juz dziadkiem.... w tym roku moze w czerwcu przeprowadzamy się na wieś i zaczynamy "nowe" życie aha rocznik 1955 Wnuk, czy wnuczka? mówiłem jestem dziadkiem a nie mężem babci... znaczy wnuczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ja X 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 17.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Ja X 2 no trudno w tej dziedzinie jesteś lepszy..... gratuluję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Dziękuję, dziękuję Niewielka moja zasługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 17.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 hehe... to się samo przez się rozumie.....a w jakim wieku te wnuczęta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.04.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Choć jestem w wieku wnukodajnym, to z racji opóźnionej "produkcji" własnych dzieci, wnuków nie mam, ale nie tracę nadzieji na ich "manie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 17.04.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Czy moge wstapic do Waszego klubu? Spelniam wszystkie warunki, ale babcia jeszcze nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 17.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Choć jestem w wieku wnukodajnym, to z racji opóźnionej "produkcji" własnych dzieci, wnuków nie mam, ale nie tracę nadzieji na ich "manie" no jak dzieci się będą zachowywały jak Ty... to jeszcze poczekasz..... ale co ma wisieć nie utonie....niechaj żyjący nie tracą nadziei.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 17.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Czy moge wstapic do waszego klubu? Spelniam wszystkie warunki, ale babcia jeszcze nie jestem. no jak spełniasz to... zapraszamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Moje wnuki: starszy skończy 6 lat w lipcu, młodszy dwa lata we wrześniu. Fajne chłopaki. Przyznać się muszę, że mam i jeszcze wirtualną wnuczkę. Gabrielo, witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 17.04.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 znaczy zostałem prrzyjęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.04.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Oczywiście, że tak Sam wnukodajny wiek Cie do tego upoważnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 18.04.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Witajcie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 18.04.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 mój wnuk. dopiero stawia pierwsze kroki samodzielnie w maju kończy roczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Czy nie odnosisz wrażenia, że fajniej być dziadkiem niż ojcem? Więcej frajdy z kontaktów z dzieckiem, a mniej obowiązków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 18.04.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Czy nie odnosisz wrażenia, że fajniej być dziadkiem niż ojcem? Więcej frajdy z kontaktów z dzieckiem, a mniej obowiązków. jestem o tym przekonany..... w tej chwili kończę remont na wsi.... w niedalekiej przyszłości przeprowadzka.... i już dzieci przymierzają się zostawiać wnuka na weekendy, mieć trochę czasu dla siebie, nadrobić zaległości z imprezami...... trochę ich rozumiem..... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 18.04.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 a tak nawiasem mówiąc, to chyba nie jesteśmy tacy starzy skoro chce nam się jeszcze inwestować, budować, remontować, zmieniać miejsce zamieszkania, środowisko.... w tech chwili mieszkam w centrum Krakowai cały czas się biję z myślami czy dobrze robię planując przeprowadzkę ponad 20 km za miasto..... będąc jeszcze czynnym zawodowo.... ??najbardziej to się obawiam kosztów dojazdu, wiadomo co się obecnie dzieje z cebami np benzyny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja dziś odbieram starszego wnuka z przedszkola i nocuje u mnie. Młodzi maja gości. A młodszy - syn drugiej córki właśnie złapał ospę Ponieważ w święta bawili się razem, to za parę dni i ten będzie miał krosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 18.04.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja dziś odbieram starszego wnuka z przedszkola i nocuje u mnie. Młodzi maja gości. A młodszy - syn drugiej córki właśnie złapał ospę Ponieważ w święta bawili się razem, to za parę dni i ten będzie miał krosty. uważaj na siebie, bo w tym wieku kontakt z ospą, może mieć rózne konsekwencje..... ale nie mówie o krostkach.... hehe... bądź czujny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts