Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub budujących 50-latków

zygmor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 641
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witajcie

Super ze humory dopisuja trzeba sie bawic bo zycie krótki i za.....

U mnie dzis byle jak noc nie przespana maz ma znowu kolke nerkowa a wiec noc w szpitalu efekt marny bolec nie przestaje i

Zdrowia zycze

cały czas sie zastanawiam, czy tu naprawdę nie chodzi o to, że bolec marny, ale nie przestaje, znaczy żadnego błędu literowego nie ma :lol: :lol: :lol:

witajcie

U mnie dzis byle jak noc nie przespana maz ma znowu kolke nerkowa a wiec noc w szpitalu efekt marny bolec nie przestaje i

Zdrowia zycze

cały czas sie zastanawiam, czy tu naprawdę nie chodzi o to, że bolec marny, ale nie przestaje, znaczy żadnego błędu literowego nie ma :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

witajcie

Zdrowia zycze

Ten bolec to jeszcze nie taki marny :lol: :lol: :lol: Kamyk ciagle jeszcze sie nie urodził ale opieka milych pielegniarek z oddziału podziałała i troche mniej boli :lol: :lol:

Dzieki i miłego dnia

Wiem, wiem, siostrzyczki umia byc miłe...

wiem cóś o tym, bom jeden na ich ponad dwadzieścia sztuk... :D

toż to przecież już harem :lol: :lol: :lol:

a jak z kondycja :lol: chociaz podobno trening robi mistrza

pozdrawiam

ale łone nie som moje. Łone som obok.

Ale miłe być umiom.

• 2 weeks później...
Przez kilka dni mieliśmy w domu 2 najstarszych wnuków. Wesoło było. Człowiek zapomina jak to jest z małymi dziećmi.

No i przyszła kryska na matyska. Dojrzałam już do bycia pełnoprawnym i pełnoletnim członkiem tego klubu :D

Zatem witajcie :D :wink:

http://www.wsp.krakow.pl/zsp/pages/szampan.jpg

Heloł Arcydyrekcjo!!!

Myślę, że bedę wyrazicielem wszystkich członkiń i członków klubu, jeśli powiem, że to dla nas zaszczyt powitać w naszych skromnych progach tak znakomitą postać. No a z takiej okazji, to i nie ma grzechu, jeśli kapeczkę wątrobę się naruszy...

http://www.flower-delivery-uk.co.uk/images/whisky7.jpg

witaj, więc witaj i wypij naparsteczek z nami! :D

Edzia ,ty się zastanów czy tu warto zgłaszać swój akces i czy nie lepie zostać u budujących czterdziestolatków bo panowie z tej piaskownicy przezywają babki po 50 od czarownic :cry:

aaaa, teraz wg poprawności politycznej mówi się "wiedzące" (bo te do 50-tki to sa "jeszcze nie wiedzące" :D

Chciałbym chociaż w połowie umieć to co Harry Potter . Ale niestety czarować to mogę czasem swoja małżonkę . Lub przełożonych w pracy . A na codzień szara rzeczywistość i marzenia .

wojtek50 Ty tu nie siej defetyzmu na forum. bierz czem prędzej rzyć pod pachę i idź gdzieś kupić różdżkę, a jak nie będzie w okolicznych sklepach to możesz sobie też sam ją wystrugać. potem zacznij gdzieś w kąciku ćwiczyć i zobaczysz. Pójdzie samo!!! Wiara góry przenosi!!!

PS. To jest podobnie jak z autosugestią.

Spotkało się po latach dwóch kolegow z podstawówki. Dobrze by było oblać takie spotkanie, ale jeden trzymał się za policzek i jęczał, że go ząb boli. Próbował juz różnych srodków ale nic nie pomogło. Więc drugi mu poradził żeby zastosował metodę autosugestii. Jest prosta. Trzeba tylko cały czas sobie powtarzać: nie boli mnie ząb, nie boli mnie ząb, nie boli mnie ząb...

Po tym razem niedługim czasie spotkali się znowu i ten drugi pyta, jak sprawdziła się metoda autosugestii. Ten pierwszy był zachwycony. Wspaniała metoda - powtarzał. Nie tylko ząb mnie przestał boleć, ale w nocy własnej małżonce wykręciłem trzy numerki pod rząd. Cały czas powtarzałem sobie: nie moja żona, nie moja żona, nie moja żona... :D