EDZIA 09.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzięki za miłe przyjęcie do tak zacnego grona.A ja się pochwalę - dopiero teraz po skończeniu 50 lat zrealizowałam swoje wielkie marzenie - stanęłam na lodowcu i poszusowałam w dół i to niejeden raz.Boska sprawa, niesamowite przeżycie, majestat tego miejsca i poczucie pokory wobec tej przestrzeni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Podziwiam i gratuluję formy i odwagi , jesteśmy z Ciebie dumni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dzięki za miłe przyjęcie do tak zacnego grona. A ja się pochwalę - dopiero teraz po skończeniu 50 lat zrealizowałam swoje wielkie marzenie - stanęłam na lodowcu i poszusowałam w dół i to niejeden raz. Boska sprawa, niesamowite przeżycie, majestat tego miejsca i poczucie pokory wobec tej przestrzeni, ... ale to ja i moja stopa jest ponad tym miejscem... jestem jak ptak, który przysiadł tylko na chwilę na szczycie aby sfunąć dostojnie ku dolinie... duży ptak, nie jakieś ledwo opierzałe pisklę... ono by tu nie doleciało... ach, tak czuli się pewnie pierwsi zdobywcy gór... ta wolność i poczucie, że codzienne problemy to nic naprzeciw tego ogromu natury... (no jak, odgadłem ówczesny nastrój? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 14.04.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ... ale to ja i moja stopa jest ponad tym miejscem... jestem jak ptak, który przysiadł tylko na chwilę na szczycie aby sfunąć dostojnie ku dolinie... duży ptak, nie jakieś ledwo opierzałe pisklę... ono by tu nie doleciało... ach, tak czuli się pewnie pierwsi zdobywcy gór... ta wolność i poczucie, że codzienne problemy to nic naprzeciw tego ogromu natury... (no jak, odgadłem ówczesny nastrój? ) Prawie odgadłeś mój nastrój, zresztą zobacz.... ta biało czerwona kropeczka to ja http://images31.fotosik.pl/216/91562a815161eb35m.jpg A tak będę szusować kiedy przejdę do Klubu 60 latków. http://images32.fotosik.pl/216/9c50618c5d4af5d4m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.04.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 A tak będę szusować kiedy przejdę do Klubu 60 latków. a jest szansa, jest, bo to ocieplenie klimatu i cofanie się lodowców ponoć juz się zakończyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 17.04.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No to i ja się ujawnię, 7 lat temu jak przekroczylem 50siątkęUkrywałem się, bo moje pytania na forum świadczą o mnie jakbym 20stki nie przekroczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.04.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witaj, witaj, jaki. Dobrze, że się ujawniłeś, zostaniesz w takim razie potraktowany wyjatkowo ulgowo, jak będziesz pytał. A najlepiej pytaj w Klubie. Wtedy możesz liczyć na całkowitą tolerancję . Napisz, czy coś budujesz, czy remontujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witaj jaki, Tu sami swoi. Mnie zaraz stuknie 58. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 18.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Wybudowaliśmy się w zeszłym roku.Przygodę z forum muratora zaczął mój mąż, teraz zostały sprawy babskie, i ja jego żona ciągnę temat ogrodowy. Tak że "jaki" to kobieta. Myślę że lekka zmyłka nie przyczyni się do wykluczenia mnie z budujących + pięćdziesięciolatków.Spotkać mnie można przede wszystkim w temacie ogrodowym. Choć Bóg mi świadkiem że wolałabym być chłopcem jak to śpiewała Kaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nicki są mylące. "Kopernik była kobietą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 18.04.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Nicki są mylące. "Kopernik była kobietą" Mój zięć z Mazur a raczej jak on mówi to z Warmii . Zięć mi się udał. W tym roku jedziemy w te okolice poznać jego włości dziadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 18.04.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Wybudowaliśmy się w zeszłym roku.Przygodę z forum muratora zaczął mój mąż, teraz zostały sprawy babskie, i ja jego żona ciągnę temat ogrodowy. Tak że "jaki" to kobieta. Myślę że lekka zmyłka nie przyczyni się do wykluczenia mnie z budujących + pięćdziesięciolatków.Spotkać mnie można przede wszystkim w temacie ogrodowym. Choć Bóg mi świadkiem że wolałabym być chłopcem jak to śpiewała Kaja czy wiesz, że rośliny sadzi się zielonym do góry??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 19.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kupiłam drzewka bez liści, i mam problem gdzie góra a gdzie dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.04.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Kupiłam drzewka bez liści, i mam problem gdzie góra a gdzie dół Poradzisz sobie. my, młodzi, ale doświadczeni, mamy swojego czuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 19.04.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Wiara z tematu ogrodowego mi pomogła i wsadziłam dobrze, liście które pojawiły się w tym roku rosną od góry"wiara' tj ludziska po poznańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.04.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Wiara z tematu ogrodowego mi pomogła i wsadziłam dobrze, liście które pojawiły się w tym roku rosną od góry "wiara' tj ludziska po poznańsku Zaś dobrze posadziłaś ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.04.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Wiara z tematu ogrodowego mi pomogła i wsadziłam dobrze, liście które pojawiły się w tym roku rosną od góry "wiara' tj ludziska po poznańsku wiara była, wiara mówi itd jak byłem w "syfie" na Krzesinach nie mogłem tego zrozumieć teraz, od czasu do czasu, też tak nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 24.04.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wiara z tematu ogrodowego mi pomogła i wsadziłam dobrze, liście które pojawiły się w tym roku rosną od góry "wiara' tj ludziska po poznańsku wiara była, wiara mówi itd jak byłem w "syfie" na Krzesinach nie mogłem tego zrozumieć teraz, od czasu do czasu, też tak nadaje Z tymi Krzesinami to nas pokarało. Znajomi mają w pobliżu działkę pracowniczą, obecnie leczą się u neurologów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 06.05.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dziękuję wszystkim którzy tu zaglądają.Założyłem ten wątek nie wiedząc czy w ogóle się przyjmie, a tu już kilka lat trwa i potrwa, bo ciągle spotykam nowe twarze. Sam ostatnio raczej czytam niż się udzielam, ale to brak czasu i brak internetu w domu, ale obiecuję poprawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.05.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witamy, witamy Jego Wysokość Pana Prezesa!!!!!Pozwalamy sobie Panie Prezesie, działać czasem w Pana Imieniu, szczególnie w kwestii przyjęć nowych członków i to tylko wtedy, kiedy sprawa nie ciepi zwłoki. Mamy nadzieję, że Pan Prezes nam tą samowolę daruje i nasze poczynania hurtem zaakceptuje.A w zamian będziemy tak jak dotąd wiernie finansów strzec i dbać, aby takie decyzje pozostały nadal do wyłacznej kompetencji Pana Prezesa.No i mamy nadzieję, że pozwoli nam Pan Prezes czasem wypić kusztyczek za zdrowie Pana Prezesa i na taką zgodę z pokorą oczekujemy. http://www.scottishhouse.pl/img/Preludium05_s.jpg Jak Pan Prezes widzi, obiekt jest przygotowany i oczekuje na pozytywną decyzję Pana Prezesa.A my pozostajemy z nieustającym poważaniem.wszystkie 50-latki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts