tomek1950 27.01.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam, witam. Piszcie, nawet bez zdjęć. Instrukcje gdzie i jak pisać są na forum. Jak zamieszczać zdjęcia też. A w razie wątpliwości pytajcie starszych kolegów. PozdrawiamTomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.01.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Wzięłam się do roboty i na razie uzupełniam historię naszej budowy relacją fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.01.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Brawo Gosiek. Lecę czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.01.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Brawo Gosiek. Lecę czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.01.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Gosiek33, toż to wypisz-wymaluj moja sunia na zdjęciu Ciekwe czy jest grupa budujących właścicieli yorków? A zwierzę to urodziwe , mądre i przydatne - nie dość że mało je, mało miejsca zajmuje, można wszędzie ze sobą zabrać i w torebce i na rowerze to i domu przypilnuje i szkodniki wytępi - moja ma na sumieniu 4 myszy wykopane w ogrodzie, zagryzione i jako martwe zakopane w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.01.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Masz rację, że można założyć wątek budujących yorkowców Na forum jest takich trochę z różnych stron kraju moje to takie bardziej stróżujące, przynajmniej do czasu najpierw trzeba intruza pogonić http://img502.imageshack.us/img502/3365/dzialka150707134wy6.jpg a potem może nawet, w razie czego zwiać trzeba będzie http://img216.imageshack.us/img216/8692/dzialka150707140dt3.jpg to mamuśka http://img150.imageshack.us/img150/7913/dzialka150707182sq6.jpg a to córcia http://img216.imageshack.us/img216/561/dzialka150707162vl3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.01.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Moja jest identyczna jak córcia Tylko grubsza, bo kocha jeść a teraz ma mało ruchu, no i wiek - to dostojna 5-letnia starsza pani, a przynajmniej maniery ma jak matrona. Po feriach może uda mi się dopaść kompa w domu, gdy latorośl będzie na kursie przygotowującym do egzaminu gimnazjalnego i wreszcie muszę nauczyć się wklejać zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.01.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 To czekam na zdjęcia. Fotki moich psiaków są z przed roku, jeszcze gdy budowa nie ruszyła i miały sporo ruchu. Teraz ta młodsza zapasła się nieco i musiałam zmniejszyć jej racje żywieniowe bo ruchu mają mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.02.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Budowa stoi a mnie "nosi", patrzę w okno i tęsknym wzrokiem wyglądam oznak wiosny . Zakupiłam już porządne widły do karczowania zielska a wczoraj długo poszukiwaną przyczepkę coby się nie prosić gdy trzeba coś przewieźć, bo - jak mawiał mój ojciec " umiesz liczyć, to licz na siebie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 i miał rację Mnie też nosi, nie możemy nic na budowie robić, to założyłam w końcu dziennik budowy, i zaległe zdjęcia z budowy i z okolicy wstawiam tu i ówdzie. Trochę nas zaczyna rozkładać jakoweś choróbsko a moglibyśmy dalej ciąć drewno do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.02.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 W weekend podobno ma być nawet do +10st Czosnek + 7 rutinoscorbinów na noc, do tego okład z ciepłego ciała i powinno być dobrze, czego serdecznie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Dzięki za porady, wypiliśmy jakiś teraflu i tak troszkę lepiej. Ma być cieplej, no w końcu, bo dziś straszny wygwizdów u mnie, na spacerku psy chciało mi porwać a tak było wczoraj Stało się. Świstak Phil wyszedł z norki zobaczył swój cień i wrócił do pieleszy, co przepowiada jeszcze co najmniej sześć tygodni zimy. Kolejny Dzień Świstaka za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akrynia 03.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 SERDECZNIE WITAM! Od niedawna czytam to forum , okazuje się że sporo tych 50-ek , a ja ciągle marudziłam , że na stare lata budowy nam się zachciało (mąż 52 , ja 50).Dużo jeszcze czasu przy naszym domku musimy poświecić , a to dlatego , że większośc prac robi małżonek - ja jako pomocnik . Mamy nadzieję , że następną zimę będziemy już w nowym ! i bedziemy żyć długo w zdrowiu i szczęśliwie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Coś mało 50-latków ostatnio się tu udziela, zwłaszcza panów, ciśnienie skacze czy grypa zdziesiątkowała? Chociaż na tle innych "forumów" ,które odwiedzam ten jest najaktywniejszy i najciekawszy ; budujący wg mojego projektu, budujące kobiety milczą jak zaklęte od kilku tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Akrynia, czy Ty też budujesz się na wsi? Świeże powietrze, ruch w ogrodzie, może jeszcze własne warzywka i na pewno będziemy żyć długo i zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Coś mało 50-latków ostatnio się tu udziela, zwłaszcza panów, ciśnienie skacze czy grypa zdziesiątkowała? Chociaż na tle innych "forumów" ,które odwiedzam ten jest najaktywniejszy i najciekawszy ; budujący wg mojego projektu, budujące kobiety milczą jak zaklęte od kilku tygodni A co budujesz, pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 04.02.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Planeta II z prac. Dobre Domy. Miał być mały domek, 135m2 ale że na wsi i synek dorasta więc pojazd też będzie jakiś miał, plus mój - więc garaż podwójny, do tego nad garażem strych podzielony na garderobę i pokój dla synusia na stół ping-pongowy, jakiś sprzęt treningowy i zrobiło się tego 300m2 powierzchni Podoba mi się w nim to, że ma częściowo zadaszony taras /kawka w czasie ciepłego deszczyku /, spiżarkę, pokój dla babci na dole i sporo pomieszczeń gospodarczych, chociaż z zewnątrz może nie najpiękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Oj to rozmach masz, że ho, ho ze 135 rozciągnąć się na 300 to nie byle co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akrynia 04.02.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Akrynia, czy Ty też budujesz się na wsi? Świeże powietrze, ruch w ogrodzie, może jeszcze własne warzywka i na pewno będziemy żyć długo i zdrowo Tak ,na wsi ,ale mój domek ma około 200 ,owszem warzywka swoje ,owoce też swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 04.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jestem, jestem. Wprawdzie tylko remontuję, ale staram sie udzielać. Jabłonki własne są, winorośle rosna, a będzie w tym roku sporo więcej - taka prawdziwa winnica na południowym stoku... Wykańczają mnie prace wykończeniowe. Jednak byle do przodu. Pozdrawiam młodzież. T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts