Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub budujących 50-latków

zygmor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 641
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No tak ale pokoleniu pamiętającemu kwiatek kwitowany podpisem + pościel np. :-? wręczane obowiązkowo w jakiej wspólnej sali + występ orkiestry 8) to bardzo źle się kojarzy.

Teraz demokracja nastała i nie ma przymusu :roll: I nic to, że to święto międzynarodowe, nakazem można wszystko obrzydzić :roll:

I wiem z mojego doświadczenia że alergicznie na różne dni ,,odgórnie" narzucane częściej reagują mężczyźni 8) Choć życzenia w dniu mężczyzn łykają z przyjemnością

• 2 weeks później...
Witam serdecznie,

niedawno opuściłem klub czterdziestolatków i rad bym przystąpić do Waszego :D

Przyjmiecie pomimo, że ja właściwie już wybudowany ? :D

Masz Andre jakieś wątpliwości czy Cię przyjmiemy? :D

Niedługo zajmiesz moje miejsce, bo będę musiał Was opuścić.Ale chętnie posłucham jak grasz przez jakiś czas.

Ja już też kończę remont, ale nie zamierzam opuszczać FM.

Pozdrawiam

.

Baby to jednak mają dar przekonywania :wink:

Znajoma jeszcze z czasów licealnych "zaciągnęła" mnie dzisiaj na próbę chóru Regionalnego Towarzystwa Muzycznego. Głosów męskich jak na lekarstwo... za to sopranów i altów ho,ho :D

I co ja biedny baryton mam zrobić ? :wink:

Tam albo basy, albo tenory, a w zasadzie jedni i drudzy :D

• 2 weeks później...

Kochani, wszystkim 50 ... życzę oby domeczki swoje jak najprędzej skończyli, coby jak najdłużej sie nimi cieszyć. Wesołego Alleluja.

Ponadto spieszę donieść że, podpisałam umowę przedwstępną na kupno działeczki - wymarzonej, malusie toto niestety ( 408 m ) i upatrzony domek się nie zmieści ale i tak bardzo się cieszę. A projekt zmienię, a co, jak szaleć , to szaleć. :D