jamles 18.01.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 te wpisowe za powrót do zdrowia dobrej duszy tego kluba trzeba wypićTomek1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 18.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Na taką intencyję wielokrotnie skonsumowałem już co szlachetniejsze trunki. Wszyscy, którzy są na FM nieco dłużej, darzą sympatią i szacunkiem Komtura. Postać nietuzinkowa, potrafiąca zintegrować społecznośc forum nawet gdy nie pisze postów, lecz leży i cierpi. Czekamy z nadzieją! Prawdziwe życie zaczyna się po pięćdziesiątce (i wcale nie chodzi o pojemność kieliszeczka ). Ku przestrodze posłuchajcie - ostatni dzwonek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 29.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Czy mogę się zapisać do klubu? Ja wprawdzie dopiero 48+, ale małżonek już 50 ++ i lata dzień średnia wyjdzie. Poza tym przeczytałam cały wątek, wzruszając się przy niektórych wpisach. TO chyba mogę, co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.01.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Czy mogę się zapisać do klubu? .... ale tylko dzięki mężowi i za przeczytanie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 31.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Witam, nadrobię wiek szybciej pewnie niżbym chciała. Dziś w kolejce podmiejskiej młody człowiek, który siedział i czytał książkę , zerknął do góry i ustąpił mi miejsca. Szkoda, bo lekturę miał ciekawą i stojąc nad nim mogłabym zerkać mu przez ramię a tak to kicha. Głupio mi się zrobiło, starość albo co. Małżonek twierdzi, że młodzieniec po prostu db. wychowany. Nasza budowa to poszukiwanie miejsca na ziemi. Wreszcie swojego. Dzieci dorosłe, jeszcze studiują i żyją w wielkim mieście, chwaląc sobie jego uroki i możliwość korzystania z wielkomiejskich atrakcji. Możliwość przyjazdu do starych na wieś będzie mam nadzieję alternatywą - raz na jakiś czas. W przeciwieństwie do większości uczestników nie budujemy własnoręcznie, bo nie umiemy tego robić. Tzn. ja umiem i lubię malować, lakierować itp. już fugi kładę z mniejszą pewnością a Małż. zrobi więcej, ale potrzebuje mistrza.. Do tego nie za bardzo mamy czas. Więc staramy się zarabiać pieniążki, żeby było z czego spłacać kredyt (bank uwierzył, że dożyjemy 75 lat!!!). Ogród za to w 100 % mój.Teraz już tylko , aby do wiosny. Załamałam się dziś po powrocie do domu - w salonie było 11 stopni ( a rano dokładałam do pieca na full). Dobrze, że to ostania zima w tym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 .... Małżonek twierdzi, że młodzieniec po prostu db. wychowany...... mój znajomy powiedziałby, że goopi, jak się teraz w autobusie nie nasiedzi to na starość mu nie ustąpią a Ty dałaś rady podczytywać bez okularów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.02.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 mój znajomy powiedziałby, że goopi, jak się teraz w autobusie nie nasiedzi to na starość mu nie ustąpią a Ty dałaś rady podczytywać bez okularów no co? pewnie dalekowidz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 05.02.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Krótkowidz, ale w okularach. Jakoś widziałam. Do czytania okularki zdejmuję. Przeszkadzają jakoś albo co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 15.03.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Jednak latka lecą i kondycja nie ta. Po kilku dniach walki z elektryką ( a ja ułożyłam tylko kilka kabli) nie mogłam spać dwie noce, bo drętwiały mi dłonie. Już jest lepiej i chodzę do pracy , żeby odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.03.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 chodzę do pracy , żeby odpocząć. też tak mam:D od 2 miesięcy biorę na gnatki artre-coś-tam i zdecydowanie mi lepiej! Cały weekend pracowałam w ogrodzie schylając się i kucając przy pieleniu i nic mnie nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 27.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (...)i nic mnie nie boli A mnie powtarzają: jak boli to znaczy, że żyjesz. Rzuć to artre coś tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam, Kochani. Prosimy o przyjęcie .... w tym wieku to już nie ma czasu na czekanie, więc jesteście przyjęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 05.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam (...) dążę do zbudowania domku, tym razem chyba będzie już ostatnim.Brrr... zabrzmiało jakby miał to być grobowiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarynaM 08.04.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dybry wieczór.... Ja tu całkiem bez uprawnień ...lecz temacik zapuściłam KLIK Pamiętacie to to cudo (pikantnie....lub mniej)? ZapraszaM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 30.04.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Kurcze, wątek z 2006. Zygmor zaprasza seniorów. Aż się zacząłem zżymać. Mam 53. Nie czuję się, ani nie wyglądam na seniora. Dziewięć miesięcy temu urodził mi się syn. Mogliśmy sobie pozwolić, bo żona (druga) 15 lat młodsza. Buduję już drugi dom, poprzedni w latach 2001/02, już sprzedany. Tym razem Jaskółka - dom bez schodów. Pozdrawiam rześkich 50+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.04.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Witaj młodzieniaszku... i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyprinus 30.04.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Dzięki. Wiek to z pewnością sprawa związana z kalendarzem, ale również stan ducha. W pracy koledzy (niektórzy w wieku moich córek z I małżeństwa) stwierdzili, że wizerunkowo jestem najmłodszy. Taka rewolucja w życiu, jaką sobie zafundowałem, a niespodziewanie dobrze się skończyła, dała mi kopa do przodu. Warto było podjąć trudną decyzję, niż brnąć w starość z niewłaściwą osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kloska 17.10.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) A co to tak cicho się zrobiło od dawna? Taki fajny wątek i nikt nie zagląda. To co ja teraz mam podczytywać? Co prawda do klubu się nie zapisałam bo wypada pobyć trochę w poczekalni. Jeszcze pomyślę, może sama się zaproszę skoro i tak nikogo nie ma? Też się chyba buduję. Właściwie to sama nie wiem bo SSO mojego W-49.12 już dość długo stoi ...., no właśnie stoi. Kto wie, może na 50-tkę zrobimy sobie z mężem prezent i skończymy budowę?(Jesteśmy z jednego roku 48+). Zaglądajcie tu czasem klubiwicze i nie tylko w końcu co macie innego do roboty:lol: Pozdrawiam. Edytowane 17 Października 2013 przez kloska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.10.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 w końcu co macie innego do roboty:lol: Pracujemy! wiek emerytalny nam podnieśli to nie ma czasu na głupoty, tyrać trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.10.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Pracujemy! wiek emerytalny nam podnieśli to nie ma czasu na głupoty, tyrać trzeba właśnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts