rrmi 11.04.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 rrmi Wiemy , wiemy dlaczego piszesz w liczbie mnogiej? nalecialosc z komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 11.04.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 rrmi może przeczytam odpowied jutro, bo sen to najlepszy kosmetyk dobranoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 rrmi może przeczytam odpowied jutro, bo sen to najlepszy kosmetyk dobranoc . Lubie cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 11.04.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ach, jeszcze zdšżyła odpisać a ja tylko dodam, że cany sš bardzo zrożnicowane z tego, co przejrzałam. Trudny pewno wybór, bo czy wysoka cena to zawsze sukces chirurga ? Na szczęcie nie mam tego problemu. miłych snów Oleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ach, jeszcze zdšżyła odpisać a ja tylko dodam, że cany sš bardzo zrożnicowane z tego, co przejrzałam. Trudny pewno wybór, bo czy wysoka cena to zawsze sukces chirurga ? Na szczęcie nie mam tego problemu. miłych snów Oleńka I bardzo sie ciesze , ze juz po klopocie jestes. Cena z efektem raczej niekoniecznie w parze idzie . Znam nawet jedna dziewczyne co miala plastyczna operacje i wcale jej nie pomoglo ps .Nie to , ze zdazylam , tylko wiedzialam , ze nie pojdziesz spac tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 to Wy sie znacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Poznajemy sie na nowo .Tak bym to ujela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.04.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 na chirurgii. Oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.04.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Wiesz Zochna to takie kolezenskie pogaduszkiPrzy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.04.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 moim zdaniem nie pewien wpływ, lecz ogromny wpływ! Moim zdaniem to poglad wylansowany przez media i nie do konca prawdziwy. A je�li jest słabsza...po to sš chirurdzy, by pomóc. Chirurg to nie psycholog... Jesli ktos ma naprawde kompleksy to poza operacja potrzebna jest jeszcze ciezka praca pacjenta i psychologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 12.04.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Chirurg to nie psycholog... Jesli ktos ma naprawde kompleksy to poza operacja potrzebna jest jeszcze ciezka praca pacjenta i psychologa. zgadzam sie całkowicie, co z tego że kobieta zmieni swój wygląd, skoro jej psychika będzie dalej taka sama... a poza tym..to takie operacje to chyba,,,już w ostateczności się robi, czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 12.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ja sądze, zejesli one swiadomie chcialy to super ze ktos mogl im taki prezent zrobic;) inaczej nie byloby ich stac.Gorzej, jesli one tylko sobie wyobrazaly ze tak chcialy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.04.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Gorzej, jesli one tylko sobie wyobrazaly ze tak chcialy.... A i to jest wielce prawdopodobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 12.04.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 rrmi I bardzo sie ciesze , ze juz po klopocie jestes. wybacz, ale nie wiem, o czym piszesz Przejrzenie stron w internecie - ofert gabinetów, kłopotliwe nie było., apowiem nawet, ze bardzo ciekawe, bo nie zdawałam sobie wczesniej sprawy z tego, ze większoć operacji dotyczy korekty brzucha po cišży i odsysania tłuszczu oraz poprawiania piersi Sšdziłam, że raczej 'defektów' natury. A i program sobie z ciekawoci zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 12.04.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 JoShi Chirurg to nie psycholog... Jesli ktos ma naprawde kompleksy to poza operacja potrzebna jest jeszcze ciezka praca pacjenta i psychologa czyli jednak przyznajesz, że operacje majš znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 12.04.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 "Alicja Głębocka, psycholog kierujšca zespołem zajmujšcym się badaniami nad wizerunkiem ciała, zna odpowied. - Poszły, bo chciały się poczuć piękniejsze, i majš do tego więte prawo. Żyjemy coraz dłużej i coraz dłużej jestemy aktywni zawodowo, towarzysko, seksualnie. Nie ma nic złego w tym, że kto chce czuć się lepiej - mówi. Tym bardziej że poprzeczka poszła w górę. - Niejedna kobieta, która narzeka na swój wyglšd, w latach 50. czy 60. mogłaby być modelkš. Teraz na wybiegi trafiajš dziewczyny już tak chude, że z medycznego punktu widzenia cierpiš na zaburzenia wagi - dodaje. Większoć pacjentek chirurgów powinno się kierować do psychologów, ewentualnie psychiatrów, a na operacyjny stół powinny trafiać jedynie te z utrudniajšcymi życie defektami i po wypadkach. Doktor Głębocka jest jednak zwolenniczkš prawa do poprawiania swojego wyglšdu. - Operacje plastyczne to nie sš fanaberie. Poprawiajšc wyglšd, poprawia się jakoć życia - tłumaczy. Chyba że pacjent uda się na operację z fałszywymi oczekiwaniami. - Na przykład jeli oczekuje, że zmiana wyglšdu naprawi jego życie seksualne, choć tak naprawdę podłoże problemów seksualnych tkwi gdzie indziej." moje podejscie na ten temat pokrywa się w 100 % z opiniš pani psycholog jag_24 a poza tym..to takie operacje to chyba,,,już w ostateczności się robi, czy się mylę? włanie wychodzi na to, że wiele kobiet nie robi tego w ostatecznoci, lecz w lepym dšżeniu do "ideału piękna" Takie mam spostrzeżenia po przeczytaniu tego artykułu i stronek chirurgów w internecie. Jeli korekta defektów natury jest tš ostatecznociš o której piszesz (takich "defektów" , które wywołujš kompleksy czy rodzš problemy zdrowotne - np. zbyt duże piersi ) , to zgadzam sie z Twojš opiniš. pozdrawiam - Oleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.04.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 No coz. Ja w zasadzie nie mowilam nic innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 12.04.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 JoShi Oczywiscie mozna sobie w taki czy inny sposob poprawic samopoczucie. Ale zaraz potem trzeba zakasac rekawy i wziac sie do roboty, zeby poprawic cos wiecej niz tylko wyglad (kazdy sobie tu moze wpisac co chce). zwłaszcza w tym sie z Tobš zgadzam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleńka i Potr 12.04.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Joshi p.s. gratuluję ciekawej stronki w internecie i zamiłowania do zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 12.04.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 " włanie wychodzi na to, że wiele kobiet nie robi tego w ostatecznoci, lecz w lepym dšżeniu do "ideału piękna" Takie mam spostrzeżenia po przeczytaniu tego artykułu i stronek chirurgów w internecie. Jeli korekta defektów natury jest tš ostatecznociš o której piszesz (takich "defektów" , które wywołujš kompleksy czy rodzš problemy zdrowotne - np. zbyt duże piersi ) , to zgadzam sie z Twojš opiniš. pozdrawiam - Oleńka No właśnie... bo co innego za duży biust-(obciążenie kręgosłupa), krzywy nos (przegroda nosowa uniemożliwiająca oddychanie) a..co innego wyolbrzymianie problemu-jestem brzydka i koniec. Co innego kompleks wtedy, gdy przepraszam że to napiszę ale gdy matka natura naprawdę bardzo skrzywdziła człowieka...a co innego własne widzi mi się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts