www.patok.pl 18.02.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Zapraszam do obejrzenia strony z użytecznymi informacjami. http://www.patok.pl Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 18.02.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Czy to musi być w każdym wątku? Co to za reklama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www.patok.pl 18.02.2003 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Może to wygląda na reklame , ale tak naprawdę to czekam na pytania dotyczące urządzeń prezentowanych na stronie www. A poza tym zawsze czegoś można się dowiedzieć, niezobowiązująco rzecz jasna. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.02.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Trzeba się było ogłaszać w "Ogłoszeniach drobnych" a nie w "Wymianie doświadczeń"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szekle 18.02.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Zasmiecanie forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilk 18.02.2003 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Nie w każdym wątku- każdy może w jakimś stopniu się zareklamować, ale nie jesteś jedyną osobą wysyłającą wiadomości na forum. Jest ono jednak dość dokładnie czytane i nie trzeba go zaśmiecać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
www.patok.pl 19.02.2003 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 Szanowni Forumowicze ! Gwarantuję Wam, że nie jestem złośliwcem i nie będę zaśmiecał forum. Zaproponowałem tylko zapoznanie się tematem. Wiem, że tematy związane z sprzętem przedstawionym w stronie www, wielokrotnie były podejmowane na forum. Tak jak napisałem wcześniej, liczę pytania. Poza tym, na stronie jest pare cennych informacji dotyczących technicznym tematów. Bez piany proszę Państwa. Bez niepotrzebnej piany... Pozdrawiam Serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.02.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 a gdzie widzisz ta piane?? wejdz na inny wątek:smile:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts