emi1050 06.04.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Mam działkę o wymiarach 25 m x 35 m. Dom który wybrałam ma szerokość 16 m i wszystko byłoby ok, ale na granicy działki stoi słup średniego napięcia.Czy moge dom postawić wzdłuż działki? Jaka powinna być odległość budynku od linii energetycznych? Bardzo proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 06.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Takie informacje uzyskasz tylko w gmnie, tam gdzie położona jest działka.Zależy to od planu zagospodarowania przestrzennego lub też od studium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 08.04.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A jakiś ogólnych przepisów nie ma? Bo znalazłam ciekawą ofertę na działke, ale ...w pobliżu jest słup średniego napięcia, no i zastanawiam się co to moze oznaczac podczas starań o pozwolenie na budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi1050 10.04.2006 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Na pewno nie mało problemów. Ja jestem na etapie uzgodnień z elektrownią, bo od nich zależy czy postawię dom na działce i w jakich wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts