cisza1 06.04.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Witam... Mam pytanko techniczne.... Czy jalowiec chinski stricta brazawieje delikatnie na przedwiosnie? hm.... moje stricty zrobly sie w lutym troszke szarawo-brazowe na wierzcholkach... dwa tygodnie temu problem samoistnie ustapil i teraz sa pieknie zieloniutkie. Chcialbym jednak poznac przyczyne, czy to bylo wymrozenie po styczniowych morozach dochodzacych do -27 czy moze zasuszenie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 06.04.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Odpowiedź napisałeś , wiele iglaków przy niskich temperaturach zmienia barwę, np. J. horizontalis ( zwłaszcza Plumosa) na śliwkową, tuja Rheingold na ceglatą itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 06.04.2006 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Odpowiedź napisałeś , wiele iglaków przy niskich temperaturach zmienia barwę, np. J. horizontalis ( zwłaszcza Plumosa) na śliwkową, tuja Rheingold na ceglatą itp. hm... sliwkowa... dobrze to ujoles wiec przyjmuje ze to normalne dzieki hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 06.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Odpowiedź napisałeś , wiele iglaków przy niskich temperaturach zmienia barwę, np. J. horizontalis ( zwłaszcza Plumosa) na śliwkową, tuja Rheingold na ceglatą itp. a jaki to jest kolor śliwkowy? bo mamy śliwki węgierki,uleny(zielone),santa rosa(czerwona) itp pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwiok 07.04.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Odpowiedź napisałeś , wiele iglaków przy niskich temperaturach zmienia barwę, np. J. horizontalis ( zwłaszcza Plumosa) na śliwkową, tuja Rheingold na ceglatą itp. a jaki to jest kolor śliwkowy? bo mamy śliwki węgierki,uleny(zielone),santa rosa(czerwona) itp pozdr A jaki to jest kolor pomarańczowy. Są też zielone. Wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 07.04.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 _weynrob_ , dowiedziałeś się już, że jesteś sfrustrowany, ja dodam tylko, że to forum to nie miejsce na odreagowanie kompleksów. Napisałeś parę postów w kilku wątkach, wq.... ludzi, napisz może coś z sensem, zamiast wypisywać bzdety Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 08.04.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ale on tym razem chyba naprawdę żartował, ja tak to przynajmniej zrozumiałam, więc tym razem się nie przyczepiam i pozdrawiam wszystkich, tych bardziej i mniej sfrustrowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.04.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Zanim to napisałem, przeczytałem se wszystkie posty w/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts