Wrocek 18.02.2003 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 Mój kierownik budowy zaproponował mi oprócz tradycyjnego ogrzewania centralnego dodatkowo podgrzewanie wybranych niektórych miejsc elektrycznie np. łazienek, miejsca przy kominku, miejsca przy stole, kuchni, wiatrołapu. Całkowity kosz powyższej instalacji 6000 zł /elektrycznej/. Ja obawiam się kosztów eksploatacji co prawda ma to być użytkowane wyłącznie jesienią i wiosną przed uruchomieniem pieca lub w miarę potrzeb osobistych.Czy to jest dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrocek 18.02.2003 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2003 przepraszam koszt wykonania ok 3000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 19.02.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 A dokladniej, jakie urzadzenia elektryczne zaproponowal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts