mirek_koc 07.04.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Czy ktoś może buduje lub za mierza budować dom Lilia z pracowni Gmistudio. Interesuje mnie ten skomplikowany dach. Zastanawia mnie jak sobie z nim poradziliście. Wg informacji pracowni jest to dach tradycyjny czyli tzw. więźba. Podaje adres do projektu poniżej: http://www.gmistudio.pl/projekt_lilia.html Byłbym wdzięczny za podzielenie się swoimi doświadczeniami Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek5 19.04.2006 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ja też jestem zainteresowany tym projektem. Chętnie zobaczyłbym jakieś fotki z realizacji. Może ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rob1972 03.05.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 tak samo jak Wy jestem zainteresowany tym projektemPokusiłem sie nawet o wykonanie modelu domu w trybie 3Ddaje to troche lepszy widok na ten dom,(łatwiej dokonywać zmniany i zobaczyc efekt,co pomaga przy zagospodarowaniu poddasza.-chodzi o umieszczenie schodów w salonie na poddasze,narazie czekam na dokumenty o zagospodarowaniu przestrzennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_koc 18.05.2006 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Chętnie bym zobaczył wynik Twojej pracy. Najbardziej ciekawi mnie jak wyglądają te schody, czy tam się da przejść do salonu. No i jeszcze te okna na poddaszu - jak one są wysoko od podłogi. Mogło by mi to ułatwić decyzję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek5 26.06.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Szukałem, szukałem i jednak wracam do projektu Lilia. Jak tam wasze prace nad tym 3d. Może coś podrzucicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek5 06.12.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Jak tam Wasze decyzje? Kupiliście projekt? Ja po długich podróżach w necie cały czas wracam do niego. Jest moim nr.1 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_koc 06.12.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 U mnie ze względów osobistych trochę się wszystko poprzesuwało jednak dalej mam zamiar budować dom i od nowego roku zajmę się tym na poważnie. Rozważam kupienie tego projektu ponieaważ nam się podoba...gacek daj znać jak kupisz chętnie bym Cię zapytał o parę szczegółów odnośnie tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gacek5 14.12.2006 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Ja już powoli dojrzewam do decyzji zakupu Lilii! Narazie męczę pracownię wypytując o szczegóły Dam Wam znać jak kupię ten projekt. Pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_koc 07.01.2007 01:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Postanowiłem zakupić ten projekt wraz ze zmianami. Powiększenie pokoi i zmiana niektórych okien. Dla mnie te pokoje były trochę za małe. A jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_koc 07.07.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Mam już dach pokryty dachówką. Kupuję okna. Pod koniec roku chcę mieć stan surowy zamknięty. Może ktoś jeszcze buduje? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iti 31.08.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam!Ja załatwiam dokumenty i szukam projektu, i też wciąż wracam do tej Lilii...Martwię się tylko kosztami-obawiam się, że ze względu np.na duży dach będę musiała szukać czegoś prostszego (chociaż wystarczy mi blachodachówka...)Jeśli możesz, napisz z jakich materiałów budujesz (ja myślę o Ytong 36,5 lub 40 cm lub inny tego typu materiał, bez dodatkowego ocieplenia). Jestem też bardzo ciekawa, na jaki łączny koszt szacujesz stan surowy zamknięty.Czekam niecierpliwie na odpowiedź. życzę owocnej budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts