Adam___ 07.04.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Czy macie moze orientacje ile kosztuje mniej wiecej polozenie asfaltu??Samo ulozenie - podklad przygotowany we wlasnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.04.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Czy macie moze orientacje ile kosztuje mniej wiecej polozenie asfaltu?? Samo ulozenie - podklad przygotowany we wlasnym zakresie może p.Kulczyk podpowie sorry nie wiem teraz w wielu miejscach naprawiają drogi, może z nimi da się dogadać i bez papieru coś zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 07.04.2006 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 teraz w wielu miejscach naprawiają drogi, może z nimi da się dogadać i bez papieru coś zrobią No wiem ze tak by mozna bylo zrobic Jednak wg sasiada takie cos jest nierealne Kazal sie tylko dowiedziec ile kosztuje polozenie samego asfaltu. Tak wiec pozwolilem sie Was zapytac. Moze ktos przerabial ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_jab 07.04.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 W zależności od ilości 5,5 zł do 6,5 zł za 1 m2 za 1 cm, czyli kładzie się 5 cm to wychodzi 27,5 do 32,5 zł za 1m2 (położenie wraz z materiałem czyli masą asfaltobetonowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 07.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 3 butelki wódki za jakieś 20m2 Kiedyś, gdy byłem studentem, pracowałem na myjni samochodowej. Akurat obok kładli nowy asfalt i szef myjni właśnie za flaszkę na łebka, zrobił sobie wyjazd z hali do drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 08.04.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 W zależności od ilości 5,5 zł do 6,5 zł za 1 m2 za 1 cm, czyli kładzie się 5 cm to wychodzi 27,5 do 32,5 zł za 1m2 (położenie wraz z materiałem czyli masą asfaltobetonowa). Dzieki za informacje Przekazalem komu trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts