Honzka 08.04.2006 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Honzka coś takiego? http://img141.imageshack.us/img141/5629/2aaa8gr.jpg nie ale już Cię nie będę męczyć, cięzko się tak zrozumieć jednak przez necik może teraz mnie zrozumiesz, jak są dwa rzędy półek patrząc od góry, a przezdziela je ten brązowy pasek, to chodziło mi o to że ten rząd nad padkiem może wywalę, a te pod paskiem zostawię dzięki wielkieza pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 hi hi, nadal nie wiem czy się dogadałyśmy niczym się nie przejmuj. choroba uziemiła mnie w domu i troche zaczyna mi się już nudzić http://img452.imageshack.us/img452/4448/1aa8sy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 08.04.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 dokładnie o to mi chodziło, tylko do tego paska też mógłby być gartongips, tak jak wcześniej, tego już nie zrobisz gumką i jak to Twoim zdaniem wygląda? P.S. życzę szybkiego powrotu do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 08.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 dzięki czuje się już lepiej ale bez antybiotyku się nie obeszłam. niestety co do opinii ktoś inny powinien się wypowiedzieć, bo ja już nie patrzę obiektywnie dosłownie nie wiem co powiedzieć http://img408.imageshack.us/img408/324/1aab4lw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Honzko i jaką podjęłaś decyzję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 09.04.2006 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 na razie jeszcze nie podjełam ale zastanawiam się nad tą osotanią, co zrobiła edittka, bo jak to sobie wymierzyłam to te ostatnie pólki na górze są na wysokości 195 cm jestem wysoka, ale i tak ze stoleczkiembym musiała ścierać kurze, no i też tak się zastanawiam co ja tam będę stawiać czekam na spotkanie we wtorek, może coś mi doradzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.04.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 na razie jeszcze nie podjełam ale zastanawiam się nad tą osotanią, co zrobiła edittka, bo jak to sobie wymierzyłam to te ostatnie pólki na górze są na wysokości 195 cm jestem wysoka, ale i tak ze stoleczkiembym musiała ścierać kurze, no i też tak się zastanawiam co ja tam będę stawiać czekam na spotkanie we wtorek, może coś mi doradzą Witam Was dziewczyny,jesli mogę wtrącic się to powtorze słowa mojej pani dekorator:telewizor i kominek nie powinny być natej smej scianie gdyż walczą ze sobą o "oglądalność":) zwłaszcza wieczorem gdy oba świecą. Jeśli to czarne obok po lewej to TV? Ja tez mam problem z zaprojektowaniem kominka,ale wiem ze na pewno bedzie on prosty-nowoczesny prostąkątna bryła obłozona np.marmurem" crema-marfil" ,obok tez jakies półki ale bez przesady,bo ta koncepcja -pierwsza wygląda dosć przesadnie ,nie wiadomo co podziwiać,czy kominek czy piekne półki?musisz sie zastanowić czy kominek ma byc w centrum uwagi czy półki?.pozdrawiam serdecznie.mam fajne rozwiazanie w gazecie ale nie wiem jak pokazac moge ewentualnie przesłac na maila.moj nr.GG8841574.ODEZWIJ SIE TO PRZESLE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.04.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 tak to czarne to TV, już niejednokrotnie słyszałam i czytałam że absolutnie nie może być TV i kominek obok siebie bo walczą o oglądalność, ale ja niestety jestem z tych, którzy bez TV nie wyobrażają sobie życia, nawet jak nie oglądam to jest włączony, TV albo radio, wybierać dla mnie czy patrzeć na kominek czy oglądać TV, to zbyt duży dylemat, niestety może mnie za to zganicie kominek ma grzać ciepłym ogniem i być miłym dla oka, podczas gdy oglądam sobie TV, nie mam drugiej ściany gdzie mogę postawić TV i wygodnie go oglądać nie zastanawiając się wiele gdzie usiądę poza tym ostatnio podczas wyjazdu na narty w saloniku był na jednej ścianie kominek a na drugiej TV, jak patrzyłam w komienk to widziałam odbijający się TV, a jak w TV to płomień tlący się w kominku, to dopiero byl dla mnie dramat, a nie były na przeciwko siebie, nie miałam ochoty patrzeć ani w jedno ani w drugie, także u mnie nic z tego, do tego nie dam się przekonać, ale dzięki za rady nadal nie wiem co z tym zrobię, nie wykluczone że zostanie ta masa półek, ale w końcu najważniejsze żeby to się podobało mieszkańcom, pożyjemy zobaczymy dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 jak patrzyłam w komienk to widziałam odbijający się TV, a jak w TV to płomień tlący się w kominku, to dopiero byl dla mnie dramat serio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 10.04.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 jak patrzyłam w komienk to widziałam odbijający się TV, a jak w TV to płomień tlący się w kominku, to dopiero byl dla mnie dramat serio?? serio, i siedziałam tak patrząc w ten kominek lub TV, w sumie 2 w 1 i przypomniały mi się wtedy opinie właśnie z naszego forum i stwierdziałam że to nie do końca ma sens, bo naprawdę trzeba to wtedy idealnie ustawić żeby sie nie odbijało, u mnie się nie da, albo obok siebie i wiedzę i kominek i TV ale osobno, albo na innych ścianach ale wtedy jak oba świecą to nie ma znacznenia gdzie się patrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 11.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 no i mamy wtorek i jak? coś się wyklarowało? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 12.04.2006 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 no i mamy wtorek i jak? coś się wyklarowało? pozdr Pan od kominka przełożył spotkanie na czwartek, także nadal nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 12.04.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witaj Honzka i mam jedno pytanko: jakim programem robisz te wizualizacje? Dzięki z góry za infoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 12.04.2006 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 niestety to nie moje dzieło i nie wiem w jakim programie zostało wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 13.04.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Szkoda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Hej. wiem wiem ze czasami nie da sie do konca zrobic tak jakby sie chcialo:( tv i kominek na przeciwko to rzeczywiscie zly pomysł. ciekawa jestem co pan od kominka zaproponowal tobie? ja siedzac na przeciw kominka tv bede miala z lewejstrony,ale tez nie mialam tak naprawde wolnej sciany na tv. wiec wymyslilysmy z pania dekorator ze zbudujemy sciane z karton-gipsu na ktorej zawisnie tv.sciana ta bedzie sie krecic wedle potrzeb.mysle ze fajne rozwiazanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 14.04.2006 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 wiec wymyslilysmy z pania dekorator ze zbudujemy sciane z karton-gipsu na ktorej zawisnie tv.sciana ta bedzie sie krecic wedle potrzeb.mysle ze fajne rozwiazanie? myślę że bardzo oryginalny pomysł u mnie zostaje tak jak powyżej, mimo tylu negatywnych opinii, zaryzykuję, już niedługo okaże się czy zrobiłam dobrze, wychodzę z założenia, że jak mi się to będzie podobało no i męzowi to wystarczy, w końcu dom się wykańcza przede wszystkim dla siebie, chociaż tez miło usłyszeć od innych że się podoba, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 15.04.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Czesc Honzka jasne że tak ,to przede wszystkim wam ma sie podobac nie innym,niestety a moze stety ze kazdy ma inny gust bo nie moze byc tak ze kazdy ma tak samo! to o to chodzi zeby czyms zaskoczyc,spodziewam sie tego własnie gdy wszyscy zobaczą moją ruchomą scianę na tv.jak juz zrobicie ,wykonczycie kominek to koniecznie pokaz ją nam.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts