Jofia 14.03.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Robjar Bardzo podoba mi sie pomysl z wiatrolapem. Mysle, ze nasz jest wystarczajacy (duzy), ale zaluje, ze nie mam przejcia bezposerdnio do garazu. Sporo tych zmian - jadalnia fajana Postaram sie wykombinowac jakies fotki niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia156 14.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Witaj Jofiu! Mam mały problem z obejrzeniem Twoich zdjęć, poprostu ich nie widać. Nie wiem czy jest to wina mojego komputera? Jak możesz, to podeślij mi kilka fotek na mój e-mail [email protected] Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewcia156 14.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Chcieliśmy podzielić się z Wami naszymi pierwszymi postępami! Nasza 70-cio arowa działeczka nareszcie została przeorana Nie wyobrażałam sobie, że "głupie" oranie działki może być tak ekscytujące! Mamy już projekt Aloesika 2, teraz czekamy na papier z wodociągów i będzie można składać o pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 15.03.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 czesc Jofiu ja równiez niemoge zobaczyc tych zdjęc i mam prozbe czy mogłabys mnie tez kilka zdjęc przesłac na mejla ,powiem ze jestem z mężem zdecydowana na ten domek i mamy zamiar niebawem kupic ten projekt mój meil to [email protected] z góry dziękuje pozdrawiam kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.03.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Was serdecznie. Bardzo podoba mi sie wybrany przez Was projekt. Proszę o opinie czy coś zmieniać w projekcie.Z czego rezygnować a co dodać? Będę wdzięczna za rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 18.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Witam,właśnie kupiliśmy projekt domu w Aloesie 3:) i zaczynamy w czerwcu budować w Szczecinie.Zamierzamy też trochę zmian wprowadzić, m.in. poszerzyć garaż o metr, obniżyć salon tak, żeby do reszty pomieszczeń na dole wchodziło się po schodkach, likwidujemy gabinet na dole i robimy wielką kuchnię, góra na razie pozostaje bez zmian, ale być może jeszcze się coś zmieni.Jeżeli możecie coś doradzić, na co zwracać uwagę to proszę o propozycje.pozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 18.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 czesc my jeszcze niekupilismy projektu a jest to spowodowane tym iż obecnie jestesmy w Irlandii aby zarobic na ten domek hihi, a jeżeli chodzi o zmiany (a interesuje nas aloesik 2) to chcemy powiekszyc garaż na dwa stanowiska i tam dać kotłownie bo moim zdaniem z przodu domu to jakos nie fajnie wygląda a na miejscu "starej kotłowni" zrobić łazienke a tam gdzie jest w projekcie łazienka to tam chce miec pralnie i jakies półeczki na przetwory no i przejscie do kotlowni w garażu, w kuchni chcemy powiększyć okno a w pokoju obok te małe okienko calkowicie zlikwidowac, no i w koncu góra przede wszystkim tam gdzie jest strych to chcemy miec dodatkowy pokoik a wejscie zrobic od strony schodów no i likwiduje garderobe w pokoju a takto to góra pozostaje bez zmian. to tyle jesli chodzi o zmiany w projekcie ,pozostało jedynie poczekac do urlopu mniej więcej do wakacji i jak pojedziemy na urlopik do polski to bedziemy kupowac projekt a przyokazji załatwiac wsxzystkie formalnosci zwiazane z biurokracją mam nadzieje ze wszystko pójdzie ok. pozdrawiam serdecznie wszystkich aleosowiczów kamila [/img][/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMILA 20.03.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 odebrałam wczoraj pozwolenie na budowę zaczynamy po świetach jezeli tylko pogoda pozwoli budować coś innego niż bałwanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 20.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 MMILA gratuluje i życze powodzenia a i dobrej pogody wiele od niej zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 25.03.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 witaj MMILA jestem ciekawa czy już zaczełas budowe pewnie tak mam nadzieje ze bedziesz wklejała zdjecia z postępów swojej budowy domku życze powodzenia i gratulacje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 28.03.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 nasz projekt aloesa 3 juz się adaptuje u architektów:)Zmiany:1. likwidacja gabinetu i zamknięta kuchnia2. podnosimy dół o jedną cegłę,3. taras drewniany a nie lany,4. garaż o metr szerszy. Mamy też już kierownika budowy a w przyszłym tygodniu podpisujemy umowę z ekipą, także wszystko do przodu idzie. A w czerwcu zaczynamy budować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robjar 02.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Znalazłam coś w internecie i napewno was zainteresuje http://www.as-media-tech.pl/realizacje_57_lusowo.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 02.04.2008 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 03.04.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ofcbur Witaj! Pamietaj o oknie balkonowym w kuchni-wedlug mnie jest za blisko sciany. Zdjecia zamieszcze w krotce nowe. Mamy juz kominek Aaaa i glazurik zaczal juz kafelkowac gore O właśnie taki porad mi trzeba na tym etapie:) Sprawdzę to okno i jeszcze jest szansa na zmiany:) My na razie zbieramy wyceny i powoli zaczynamy zaliczkować materiały, zdecydowaliśmy się na okna na profilach Kommerling w kolorze orzech włoski albo złoty dąb, wycena na szczęście nie wyszła masakryczna. Jedyne co mnie załamuje to koszty robocizny w naszym regionie-są średnio o 30 % wyższe niż w całej Polsce, a nikt nie potrafi tego wytłumaczyć A jak wiadomo nasz dach nie należy do najłatwiejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 03.04.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Ofcbur My nie adoptowalismy przesuenlismy na etapie budowy Teraz bez problemu zmiesci sie zabudowa. Ja osobiscie obnizylambym tez okna frontowe (aloes2) aby byly tak nisko jak w 3. Obacnie parapet w pokoju mam do szyji i dostaje kalustrofobi, bo jestem przyzwyczajona do nizszych. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódka77 05.04.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 witam was serdecznie świtene fotki i w ogóle duzo nowych aloesowców;) U nas budowa stoi dekarze nam uciekli w ostatniej chwili , podobno przestraszyli sie dachu , ale moim zdaniem znaleźli sobie dużo łatwiejsze budowy. Wiec przestroga dla was spisujcie umowy!!!!!Na szczęście znależliśmy szybko drugą i od poniedziałku zaczynają nam dach robić.Możliwe że w maju bede miec już dach, okna juz sa gotowe i czekają w magazynie wzieliśmy w kolorze orzecha ze szprosami, dachówke mam robena jeienny liść. Drzwi też juz czekaja na wstawienie . Jofia co do Twoich rozterek rozumiem Cie doskonale mnie by to również denerwowało , ale cóż z fachurami robić poprostu tzreba zagryzc zęby i czekać na finisz;) Co do okna balkonowego w kuchni to zgadzam sie trzeba je przesunąć ! Jofia kiedys pisałas cos że zabudujesz ściankę w kuchni na której są drzwi, zobiłas to?Ja chyba chce ją zabudowac a mój maż sie wzbrania ale w sumie mam wrażenie że dolne meble bedą odstawać na wejsciu do kuchni jak Wy to widzicie? pozdrowionka dla wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 07.04.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaAloes 07.04.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał Aloes3 13.04.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 WItam Wszystkich "Aloesowców"Zakupiłem projekt Aloesika 3, jak dobrze wszystko pójdzie to zaczne dopiero za rok.Mam pytanbie do właścicieli Aloesika3 w województwie lubelskim, czy można ewentualnie zobaczyć Wasz domek na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
my_kielce 13.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 witam, czy buduje ktoś w woj. świętokrzyskim? my w czerwcu prawdpodobnie zaczynamy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts