monikaH84 21.08.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 strop wylany Mam wycene materialów na dach 39.000 zl troche drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tymon11 28.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 witampo kilku tygodniach poszukiwań stałem się posiadaczem projektu domu w aloesie 4.Z budową mam zamiar ruszyć na wiosnę a zimę zostawiam na załatwianie dokumentów i zezwoleń.Mam pytanie do posiadaczy Aloesów którzy mają już wystawiony dom w minimum stanie surowym, czy ewentualnie można byłoby go obejżeć przed wprowadzeniem zmian w swoim projekcie. Interesują mnie województwa: dolnośląskie, opolskie, śląskie lub świętokrzyskie.moje GG 2583414, [email protected]z góry dziękuje i pozdrawiam Monika o ile zdrożały Ci koszty budowy przy wersji podpiwniczonej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAFALM1981 02.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam, Jestem z mazowieckiego, ale zapraszam Pytanie do wszystkich, czym kryliście swoje aloesy, i czy jesteście zadowoleni? mam zamiar kupić dachówkę, ale zastanawiam się nad firmą i rodzajem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunch1 02.02.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam wszystkich "Aloesików" , Bardzo nam się nam podoba Aloes 2W i jesteśmy prawie zdecydowani na zakup tego projektu. Chcemy dokonać kilku zmian kosmetycznych wewnątrz oraz zastanawiamy się nad poszerzeniem o 1m z długości i szerokości. Bardzo chętnie zabaczylibyśmy domek w rzeczywistości, więc moje pytanie brzmi czy może ktoś buduje taki domek w woj.lubelskim. Idealnie gdyby był to Aloes 2W ale może być też inny Aloesik. Pozdrawiam brunch1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek243 16.03.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 ... Witam Wszystkich mam pytanie do Jofi czy byłaby mozliwosc obejrzenia aloesa na zywo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAFALM1981 25.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 JAki Tynk kładliście wewnątrz domu ? i mniej więcej ile metrów należy przewidzieć w Aloesie bez garażu.dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcesarz 01.04.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 400 m2 bez sufitów, tynki cementowo-wapienne z Baumitu a na to plaster angielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrkamla 29.11.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam wszystkich Czy może ktoś udostępnić zdjcia wnetrzą domu w aloesie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon7 02.12.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam serdecznie Razem z małżonką zdecydowaliśmy się na budowę domu w ALOESIE 3 (odbicie lustrzane) w Szczytnie w woj. warmińsko-mazurskim. Mamy już projekt po adaptacji i lada dzień dostaniemy pozwolenie na budowę. Prace rozpoczniemy na wiosnę. Bardzo nam zależy aby zobaczyć tego aloesika w rzeczywistości i abyście doradzili nam Wasze rozwiązania wprowadzone w wewnątrz domu. Bardzo proszę pisać na adres [email protected] Chętnie Państwa odwiedzimy. Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts