Jofia 07.04.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Jest to nowy produkt archonu +. Zachecam do rozmowy. Co sadzicie o tym projekcie? My caly czas rozwazamy a ten bardzo przypadl nam do gustu. DOM W ALOESIE DOM W ALOESIE 2 DOM W ALOESIE 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.04.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 mnie oczywiscie się podoba bo sama mam projekt archonu ,jedyne co mi przeszkadza to jak dla mnie mała kuchnia,ale to kwestia potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ogólnie projekt jest ładny i funkcjonalny. Jednak dach ma mocno "połamany", a co za tym idzie - dosyć drogi. No ale zależy ile macie funduszy na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 pytanie - od ktorej strony wjazd na dzialke i czy projet taki czy lustrzany? ps. kuchnia nie taka malutka... 10 metrow i polaczona z jadalnia i salonem - to co raczej bym sie przyczepila to nie jej wielkosc tylko to ze nie widac z kuchnia wzjadu na posesje (ja tak lubie - ale to akurat kwestia gustu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka5001 10.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 a my z mężem kupiliśmy ten projekt i jesteśmy nim zachwyceni, myśle że w maju ruszymy z budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 11.04.2006 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka5001 12.04.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam serdecznie,projekt jest faktycznie prawie idealny, nie podoba nam się tylko ze na górze wchodzi się z łazienki na stryszek i to zmienimy, i w jadalni chyba zlikwidujemy jeden filar, ale to jeszcze przemyślimy,na razie czekamy na pozwolenie na budowe a ekipę już mamy ,Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 JOFIA - nas pewno z tarasem warto tak zrobic wlasciwie do projektu mialabym jedna uwage - na parterze hall jest dosyc duzy -i wlasciwie - zaprojektowany tak ze tej jego wielkosci nie mozna za bardzo jak wykozystac (ani na szafy ani gardrobe czy jakis schowek ) troche szkoda z drugiej strony - taki spory hall daje oddech i przestrzen domowi - wiec nie bede sie wypowiadala ze to wada tego projektu druga rzezc - juz takie czepianie sie na sile - szkoda ze w kuchni nie ma wygospodarowanego miejsca na spizarnie - tyle ze to juz faktycznie kwestia gustu czy jest to potzrebne czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 12.04.2006 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 12.04.2006 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 aneczka5001 No prosze to co jedni uznaja za wade, drudzy za zalete Mi sie bardzo podoba wejscie na stryszek przez lazienke, bo separuje go troche od reszty domu i tam chce zrobic pralnie z suszrnia a i znajdzie sie miejsce na jakas duza szafe. A zapytam jeszcze-gdzie wobec tego chcecie zrobic wejscie na stryszek? A co do tego filaru, to nie wiem czy to konstruncyjnie realne bedzie. Jest taki dom bilbo, rowniez z antresola i tam sam tez takie dwa filary przy holu. Sama zobacz jak to wyglada: http://img132.imageshack.us/img132/7696/bz83vh.th.jpg http://img137.imageshack.us/img137/7746/bz47gq.th.jpg(zdjecia mozna powiekszyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ja tez nie znosze waskch korytarzy i sciany na dzien dobry na wejscie do domu - dlatego napisalam ze nie uwazam to za wade - szkoda troche ze przy tej dosc duzej powierzchni holu nie ma praktycznie zadnej sciany na ktorej moze by cos wygospodarowac w praktytcznym sensie przy zachowaniu tej przestrzeni i oddechu - choc juz samo to ze ma taka funkcje jest plusem tego projektu ale projektow idealnych nie ma, wazne zeby znalesc taki ktory jest bliski temu idealowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka5001 12.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 jeśli chodzi o wejście na stryszek to zamierzamy zlikwidowac drzwi wejściowe do łazienki i postawić ściankę równoległą do ścianki na której jest umocowana umywalka a umywalkę przeniesiemy do łazienki w miejsce prysznica, prysznic jest w łazience na dole ,a na górze starczy nam wanna, ale nagmatwałam ...a jeśli chodzi o filar to nie podjęliśmy jeszcze decyzji, rozmawailiśmy z projektantem i dowiedzialiśmy się ze jeden możemy zlikwidować, ale chyba wtedy jadalnia straci swój urok.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 12.04.2006 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka5001 13.04.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 tak dokladnie,łazienka się troszkę zmniejszy i powstanie mały korytarzyk gdzie będą drzwi i do łązienki i na stryszek, my na tym stryszku planujemy wstawić łóżko i zrobić taki pokoik gościnny, więc dlatego tak bardzo się upieram za oddzielnymi drzwiami do łazienki, właśnie weszłam na stronę archonu i zauważyłam ze projekt zdrożał ,ja za niego zapłąciłam 1570, a Wy jesteście zdecydowani na ten projekt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 14.04.2006 03:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 aneczka5001-ciekawy pomysl i rzeczywiscie w tym wypadku musi byc osobne wejscie. Ale czy nie boisz sie, ze bedzie brakowalo Ci powierzchni gospodarczej? Dlatego my miedzy innymi zastanawiamy sie czy nie podpiwniczyc czesci domu. Nie bedzie problemu z gratami Jestesmy prawie zdecydowani na ten domek. Rozwazamy tez dom w lawedndzie, ale gora jest znacznie gorzej zorganizowana. Co do ceny projektu, no coz trudno, przy kosztach budowy to i tak pryszcz bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka5001 14.04.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 pralnie i suszarnie mozna śmiało zrobić w kotłowni, a co do podpiwniczenia to spory wydatek, no ale decyzja należy do Was, pozdrawiam i życze Zdrowych i Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 08.06.2006 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 25.08.2006 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Hop hop jest tu kto? Zalatwiamy pozwolenie na budowe i kupilismy projekt. Wlasnie lezy u architekta w celu adaptacji aneczka5001 Masz racje, koszty podpiwniczenia sa ogromne i zrezygnowalismy z pomyslu. Pralnie robimy na stryszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucynda 05.09.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 witam. Mam pytanie: czy ktoś juz wybudował dom w aloesie?. Bardzo chciałabym zobaczyc zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 05.01.2007 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts