TAR 23.12.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździk tradycyjnie ... jak co roku w swoim przebraniu ... życzy Wesołych Świąthttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Agdusie, Wesołych, radosnych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Agduś Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki, niech Wam zdrówko dopisuje, a gotówki nigdy nie brakuje... .... Arnika z Chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Agdusie http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.12.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Agduś! Żeby karp był doskonały I pierogi smakowałyDużo szczęścia i radościW Święta samych pomyślnościPrezentów i humoru dobregoWszystkiego najlepszego!życzy nemi http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/191/l5hy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 26 Grudnia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Dziękuję za wszystkie życzenia. Ja, jak zwykle, zostawiłam sobie ich składanie na ostatnią chwilę, jak zwykle również ostatnia chwila została zajęta czymś innym. Postaram się jednak przynajmniej życzenia noworoczne złożyć, bo przed Sylwestrem tylko bieg sylwestrowy i smażenie chrustu mamy w planach. Jak Wam święta minęły?U nas tradycyjnie, chociaż pierwszy raz od lat nie biliśmy pierogowych rekordów i nawet tysiąca nie ulepiliśmy. I dobrze, bo gotowane i tak trzeba było zamrozić, a smażonych jeszcze trochę jest i podjadamy po trochu. Nasza psucz nie ma wstępu do salonu, więc pierniczki i cukierki mogą spokojnie wisieć, póki dziecka ich nie zjedzą. Od dzisiaj wolno, ale jakoś nie zauważyłam, żeby się rzuciły. Ogłosiły dzień piżamowy po tym, jak wczoraj od rana do popołudnia grały na kinekcie, a rano stwierdziły, że mają zakwasy. Podobno odkryły mięśnie, o których posiadaniu nie miały pojęcia. Skądś to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.12.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Agduś, co to konkretnie jest ten kinekt? To znaczy ja znam zasadę itd ale raczej chodzi mi o to, jak to się kupuję. Kupuje się sensor i podłącza pod TV czy trzeba mieć konsolę gier czy kupuję się wszystko razem? I ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Z tego co wiem, to kosztuje to majątek, ale rzecz fajna i chyba warta tych pieniędzy. My z Córcią zrobiłyśmy sobie dresową Wigilię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 My kupiliśmy konsolę z sensorem w komplecie (gra jeszcze była jedna). Drogie to jest, ale nasze dzieci dostały od aniołka. Są gry na samą konsolę, ale nie kupujemy takich. Dzieci mają sport, Gwiezdne Wojny, zwierzątka i Adventures, ja dostałam aerobic. Fajna zabawa, jeżeli ma sie czas. No i można się zmęczyć! Sama miałam niezłe zakwasy po aerobiku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.12.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 My z Córcią zrobiłyśmy sobie dresową Wigilię Ale Wam fajnie, Babcia by zawału dostała jakbym w dresie przyszła... kręcą nosem na moje dżinsy i Tiszert My kupiliśmy konsolę z sensorem w komplecie (gra jeszcze była jedna). Drogie to jest, ale nasze dzieci dostały od aniołka. Są gry na samą konsolę, ale nie kupujemy takich. Dzieci mają sport, Gwiezdne Wojny, zwierzątka i Adventures, ja dostałam aerobic. Fajna zabawa, jeżeli ma sie czas. No i można się zmęczyć! Sama miałam niezłe zakwasy po aerobiku! A po czemu to cudo i jak się nazywa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 http://www.ceneo.pl/8698303 U nas też luz i od nas tylko zależy, w czym wystąpimy w Wigilię. Dziewczyny lubią się wystroić, więc się dostosowujemy. Ale już same święta to zdecydowanie domowe dni. Żadnych uroczystych obiadków ani wizyt oficjalnych czy mniej oficjalnych. Dni Absolutnego Lenistwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.12.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 No właśnie, ja taki zestaw widziałam na aledrogo ale czy to już komplet??? Czyli jak się kupi za 400 to jest całośc, tak że jedynie TV potrzebny??? O to mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 No tak. Konsola XBox 360 i sensor kinect to komplet. Do tego jeszcze jakaś gra jest potrzebna i już można szaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.12.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Agduś, ale CZY TAM JUŻ JEST TA KONSOLA??? Znaczy, czy za 400 zł mam już komplet? Bo w opisie tego nie ma, piszą, że sensor i gra. Ja konsoli nie mam. Jęzeli mam zapłacić za komplet 400 to się zastanowić mogę, jeżeli mam jeszcze dopłacić 1200 za konsolę, to już pewnie się nie będę zastanawiać Już wiem, nie ma konsoli, trzeba kupić komplet za 1300 zł Widziałam co prawda na raty... ? Edytowane 27 Grudnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 a u nas xbox360 stoi w kartonie, uzywany pare razy przez Emila i raz czy dwa przez mojego m. on jednak woli gierki na kompie i ten x to nieuzywana zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 To sprzedaj Ewie. Nasze dziewczyny mają fazy - w święta, ferie grają jak szalone. W zwykłe weekendy rzadziej. Kiedy robi się ciepło - wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Zastanawiałam się nad poszaleniem z konsolą, dałam jednak spokój ze względu na najbardziej prawdopodobną opcję ... robienia jako ozdoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.12.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 a u nas xbox360 stoi w kartonie, uzywany pare razy przez Emila i raz czy dwa przez mojego m. on jednak woli gierki na kompie i ten x to nieuzywana zabawka Albo zostaw na zaś dla Emila.. albo jak nie będziesz chciała jej, właściwie M nie będzie chciał.. i będziecie chcieli sprzedać to daj znać... Bo starszak ma białą wersje, i młody chce się spryndać za konsolką, ale nie stać mnie kupić dla niego (starszak dostał na osiemnastkę)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts