Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za wszystkie życzenia. Ja, jak zwykle, zostawiłam sobie ich składanie na ostatnią chwilę, jak zwykle również ostatnia chwila została zajęta czymś innym. Postaram się jednak przynajmniej życzenia noworoczne złożyć, bo przed Sylwestrem tylko bieg sylwestrowy i smażenie chrustu mamy w planach.

Jak Wam święta minęły?

U nas tradycyjnie, chociaż pierwszy raz od lat nie biliśmy pierogowych rekordów i nawet tysiąca nie ulepiliśmy. I dobrze, bo gotowane i tak trzeba było zamrozić, a smażonych jeszcze trochę jest i podjadamy po trochu.

Nasza psucz nie ma wstępu do salonu, więc pierniczki i cukierki mogą spokojnie wisieć, póki dziecka ich nie zjedzą. Od dzisiaj wolno, ale jakoś nie zauważyłam, żeby się rzuciły. Ogłosiły dzień piżamowy po tym, jak wczoraj od rana do popołudnia grały na kinekcie, a rano stwierdziły, że mają zakwasy. Podobno odkryły mięśnie, o których posiadaniu nie miały pojęcia. Skądś to znam...

Agduś, co to konkretnie jest ten kinekt? To znaczy ja znam zasadę itd ale raczej chodzi mi o to, jak to się kupuję. Kupuje się sensor i podłącza pod TV czy trzeba mieć konsolę gier czy kupuję się wszystko razem? I ile to kosztuje?

My kupiliśmy konsolę z sensorem w komplecie (gra jeszcze była jedna). Drogie to jest, ale nasze dzieci dostały od aniołka.

Są gry na samą konsolę, ale nie kupujemy takich. Dzieci mają sport, Gwiezdne Wojny, zwierzątka i Adventures, ja dostałam aerobic. Fajna zabawa, jeżeli ma sie czas. No i można się zmęczyć! Sama miałam niezłe zakwasy po aerobiku!

My z Córcią zrobiłyśmy sobie dresową Wigilię:D

Ale Wam fajnie, Babcia by zawału dostała jakbym w dresie przyszła... kręcą nosem na moje dżinsy i Tiszert :cool:

My kupiliśmy konsolę z sensorem w komplecie (gra jeszcze była jedna). Drogie to jest, ale nasze dzieci dostały od aniołka.

Są gry na samą konsolę, ale nie kupujemy takich. Dzieci mają sport, Gwiezdne Wojny, zwierzątka i Adventures, ja dostałam aerobic. Fajna zabawa, jeżeli ma sie czas. No i można się zmęczyć! Sama miałam niezłe zakwasy po aerobiku!

A po czemu to cudo i jak się nazywa ?

http://www.ceneo.pl/8698303

U nas też luz i od nas tylko zależy, w czym wystąpimy w Wigilię. Dziewczyny lubią się wystroić, więc się dostosowujemy. Ale już same święta to zdecydowanie domowe dni. Żadnych uroczystych obiadków ani wizyt oficjalnych czy mniej oficjalnych. Dni Absolutnego Lenistwa!

Agduś, ale CZY TAM JUŻ JEST TA KONSOLA??? Znaczy, czy za 400 zł mam już komplet? Bo w opisie tego nie ma, piszą, że sensor i gra. Ja konsoli nie mam. Jęzeli mam zapłacić za komplet 400 to się zastanowić mogę, jeżeli mam jeszcze dopłacić 1200 za konsolę, to już pewnie się nie będę zastanawiać :)

Już wiem, nie ma konsoli, trzeba kupić komplet za 1300 zł :( Widziałam co prawda na raty... ?

Edytowane przez EZS

a u nas xbox360 stoi w kartonie, uzywany pare razy przez Emila i raz czy dwa przez mojego m. on jednak woli gierki na kompie i ten x to nieuzywana zabawka

Albo zostaw na zaś dla Emila.. albo jak nie będziesz chciała jej, właściwie M nie będzie chciał.. i będziecie chcieli sprzedać to daj znać... Bo starszak ma białą wersje, i młody chce się spryndać za konsolką, ale nie stać mnie kupić dla niego (starszak dostał na osiemnastkę)...