Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Niestety, każdy kto ma odmienne od niej zdanie na temat jej osoby, zachowania, postępowania itd. po prostu nie ma racji. Nawet, gdy 10 osób mówi jednym chórem... Nawet, gdy są to osoby dorosłe, które powinny cieszyć się autorytetem... Nikt, kto myśli inaczej niż ona, nie jest autorytetem. I już!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też uważam, że najważniejszy jest przyszły rok. Moja latorośl się zaparła, że będzie czerwony pasek - ma w tym swój interes - jak będzie pasek, będzie koń - tylko dla Niej :D Zobaczymy :roll:

dobrze, że mój już były szóstoklasista tego nie czytał :o

Niestety, każdy kto ma odmienne od niej zdanie na temat jej osoby, zachowania, postępowania itd. po prostu nie ma racji. Nawet, gdy 10 osób mówi jednym chórem... Nawet, gdy są to osoby dorosłe, które powinny cieszyć się autorytetem... Nikt, kto myśli inaczej niż ona, nie jest autorytetem. I już!
I trzeba to wykorzystać :)

Też uważam, że najważniejszy jest przyszły rok. Moja latorośl się zaparła, że będzie czerwony pasek - ma w tym swój interes - jak będzie pasek, będzie koń - tylko dla Niej :D Zobaczymy :roll:

Czemu dobrze??? Czyżby też lubił konie :D

Córcię to masz śliczną :D

Czemu dobrze??? Czyżby też lubił konie :D

Córcię to masz śliczną :D

nie wiem czy lubi konie, ale życzenia to ma, a pasek to z marszu ma, zrujnowałby starych :oops:

żeby nie być kujonem przestał się przykładac, pomogła wizja szlabanu na

grę w juniorach(piłka nożna) i wyjazd na obóz tenisa stołowego do Ustki

To my strasznie wyrodne rodzice jesteśmy, bo nawet nam przez myśl nie przemknęły takie bonusy! Skuterek elektryczny by wypadało co najmniej obiecać na dojazdy do gimnazjum. No nie?

Za każdą szóstkę jakiś drobiazg - MP4, telefon z gadżetami czy coś w tym stylu. Albo chociaż jeden klawisz do klawiatury własnego laptopika?

Za każdą piątkę lepszy kosmetyk?

Zacznę szukać pracy. Jakiejkolwiek, byle dobrze płatnej!

Eeeee....nooooo nie przesadzajmy z tymi bonusami!! Jak dobrze pracuje i się stara to raz na jakiś czas bonusik i owszem, ale nie zawsze!! Konia ma obiecanego już od dawna, a że bardzo chce go mieć, to może z większą przyjemnością do nauki podejdzie :D

No to ja chyba bym musiała miec obiecanego konia jako straszaka. Jakby trzeba było mi czymś zagrozić, to koń byłby bardzo dobry. :roll:

Są piękne, ale nie mogę na nich jeździć. I chyba boję się ich wielkości. :oops:

Zastanawiam się, za co ja powinnam sobie konia obiecać... Na pewno z zapałem bym do tego podeszła... :wink:

A czego najbardziej nie lubisz robić :D :D

Zastanawiałam się, ale to takie dorbiazgi są... wynoszenie wiaderka z resztkami do kompostownika na przykład...

Może raczej coś trudnego... np. nauczyłabym się perfekt angielskiego... albo zaczęłabym jeździć samochodem po Krakowie..., albo osiągnęłabym mistrzostwo w brydżu..., albo przejechałabym się jakimś wariatem w wesołym miasteczku (no nie, za to musiałaby być co najmniej gniada klacz arabska)...

Szukam sponsorów - kto mi postawi konia z rzędem za któreś z tych zadań?