Agduś 28.06.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Niestety, każdy kto ma odmienne od niej zdanie na temat jej osoby, zachowania, postępowania itd. po prostu nie ma racji. Nawet, gdy 10 osób mówi jednym chórem... Nawet, gdy są to osoby dorosłe, które powinny cieszyć się autorytetem... Nikt, kto myśli inaczej niż ona, nie jest autorytetem. I już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Też uważam, że najważniejszy jest przyszły rok. Moja latorośl się zaparła, że będzie czerwony pasek - ma w tym swój interes - jak będzie pasek, będzie koń - tylko dla Niej Zobaczymy dobrze, że mój już były szóstoklasista tego nie czytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.06.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Niestety, każdy kto ma odmienne od niej zdanie na temat jej osoby, zachowania, postępowania itd. po prostu nie ma racji. Nawet, gdy 10 osób mówi jednym chórem... Nawet, gdy są to osoby dorosłe, które powinny cieszyć się autorytetem... Nikt, kto myśli inaczej niż ona, nie jest autorytetem. I już!I trzeba to wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.06.2008 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Masz pomysł, jak to wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Też uważam, że najważniejszy jest przyszły rok. Moja latorośl się zaparła, że będzie czerwony pasek - ma w tym swój interes - jak będzie pasek, będzie koń - tylko dla Niej Zobaczymy dobrze, że mój już były szóstoklasista tego nie czytał Czemu dobrze??? Czyżby też lubił konie Córcię to masz śliczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.06.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Też uważam, że najważniejszy jest przyszły rok. Moja latorośl się zaparła, że będzie czerwony pasek - ma w tym swój interes - jak będzie pasek, będzie koń - tylko dla Niej Zobaczymy dobrze, że mój już były szóstoklasista tego nie czytał Czemu dobrze??? Czyżby też lubił konie Córcię to masz śliczną nie wiem czy lubi konie, ale życzenia to ma, a pasek to z marszu ma, zrujnowałby starych żeby nie być kujonem przestał się przykładac, pomogła wizja szlabanu na grę w juniorach(piłka nożna) i wyjazd na obóz tenisa stołowego do Ustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Nooo Jamlesik, roztaczane wizje tego "co będzie, jeśli ...." mamy podobne Moja obiecała, że będzie pasek, bo strasznie chce tego konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.06.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Nooo Jamlesik, roztaczane wizje tego "co będzie, jeśli ...." mamy podobne Moja obiecała, że będzie pasek, bo strasznie chce tego konia jezzzzzzzzzzzzu aż się boję co to będzie jak moja latorośl dorośnie do szkoły a jak wtedy już koń nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2008 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 To my strasznie wyrodne rodzice jesteśmy, bo nawet nam przez myśl nie przemknęły takie bonusy! Skuterek elektryczny by wypadało co najmniej obiecać na dojazdy do gimnazjum. No nie?Za każdą szóstkę jakiś drobiazg - MP4, telefon z gadżetami czy coś w tym stylu. Albo chociaż jeden klawisz do klawiatury własnego laptopika?Za każdą piątkę lepszy kosmetyk?Zacznę szukać pracy. Jakiejkolwiek, byle dobrze płatnej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Eeeee....nooooo nie przesadzajmy z tymi bonusami!! Jak dobrze pracuje i się stara to raz na jakiś czas bonusik i owszem, ale nie zawsze!! Konia ma obiecanego już od dawna, a że bardzo chce go mieć, to może z większą przyjemnością do nauki podejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Zastanawiam się, za co ja powinnam sobie konia obiecać... Na pewno z zapałem bym do tego podeszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Zastanawiam się, za co ja powinnam sobie konia obiecać... Na pewno z zapałem bym do tego podeszła... A czego najbardziej nie lubisz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No to ja chyba bym musiała miec obiecanego konia jako straszaka. Jakby trzeba było mi czymś zagrozić, to koń byłby bardzo dobry. Są piękne, ale nie mogę na nich jeździć. I chyba boję się ich wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cieszę się bardzo Jak se nagrabisz, to Cię na Księżniczkę wsadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Zastanawiam się, za co ja powinnam sobie konia obiecać... Na pewno z zapałem bym do tego podeszła... A czego najbardziej nie lubisz robić Zastanawiałam się, ale to takie dorbiazgi są... wynoszenie wiaderka z resztkami do kompostownika na przykład... Może raczej coś trudnego... np. nauczyłabym się perfekt angielskiego... albo zaczęłabym jeździć samochodem po Krakowie..., albo osiągnęłabym mistrzostwo w brydżu..., albo przejechałabym się jakimś wariatem w wesołym miasteczku (no nie, za to musiałaby być co najmniej gniada klacz arabska)... Szukam sponsorów - kto mi postawi konia z rzędem za któreś z tych zadań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 No jeszcze z rzędem... Naucz się jeździć po Krakowie!!! Andrzeja to ucieszy tak bardzo, że kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 a zjęcie konia może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Zdjecie to ja sama sobie zafunduję.Sponsor musi być z pewnych względów, że się tak wyrażę: "zewnętrzny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Hmmm... Z tym to może być niejaki kłopot, chyb, że masz jakieś prywatne dojścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Sponsora nie znalazłam ... ale chociaż dzień dobry powiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts