Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ Depsiu, Agduś proponowała sponsora przez ogłoszenie szukać...

Dzień dobry :D

Ja zrozumiałam, tylko, że przez to wszystko każde ogłoszenie jakiś czas będzie mi się niedobrze kojarzyć pewnie... :-?

A moja ciocia sprzedała z ogłoszenia miaszkanie. Natychmiast i za niezłe pieniądze! Ogłoszenia nie są takie złe!

Wyprawiliśmy dzisiaj Małgosię na obóz karate. Tzn na nocowanie tam, bo na dłużej jej nie zostawimy. Pewnie by sobie poradziła, ale czy z nią by sobie poradzili? Jutro przed południem trochę pouczestniczy w zajęciach, a potem ją odbiorę. Dziwnie tak dzisiaj wieczorem było - nie miałam komu ząbków umyć, wyprysznicować i poczytać...

Madzię przy okazji widzieliśmy. Dzielnie się trzyma i zadowolona jest z pobytu na obozie. O kasę na zakupy w pobliskim sklepie poprosiła :wink:

Kole południa mam odebrać Małgosię. Pewnie nie będzie chciała wracać, ale po obiedzie idą na basen, a ja muszę jechać do Krakowa, niestety i nie mogę z nią iść. Teraz mają trening.

A u nas piękna pogoda!!! Deszczyk pada równiutko!!!

U mnie słoneczko!!! Ale fajny chłodek!!

Jestem zszokowana i mile zaskoczona swoją córcią! Drugi tydzień mija Jej naobczyźnie, a wracać wcale nie chce i nie płacze, żeby już natychmiast Ją zabierac :D Dorasta chyba...psia krętka :roll:

Dzieńdoberek :D

Jestem zszokowana i mile zaskoczona swoją córcią! Drugi tydzień mija Jej naobczyźnie, a wracać wcale nie chce i nie płacze, żeby już natychmiast Ją zabierac :D Dorasta chyba...psia krętka :roll:

I ani się obejrzysz, a już będzie myślała, gdzie by tu na studia uderzyć... :-?

Człowiek taki dumny wtedy, szczęśliwy i ... nieszczęśliwy... :-?