Anoleiz 02.07.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 e tam sponsor... jak łatwo przychodzi to się tego nie ceni trza zapracować sobie a nie że sponsor dzieńdobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Niby racja, ale taką gniadą arabską to ja bym ceniła nawet, gdyby mi z nieba spadła. Wstarczy w te ślepia spojrzeć, żeby cenić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.07.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Ja też bym ceniła, nawet jak nie zapracowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.07.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Jakby sponsor był, to ja bym też parę rzeczy chciała. Ma ktoś jakiś pożyteczny adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.07.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Może w ogłoszeniach drobnych rzucić temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dziękuję, już odpowiedziałam na ogłoszenie w zwierzakach, o czym dzisiaj u siebie napisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ależ Depsiu, Agduś proponowała sponsora przez ogłoszenie szukać... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam gorrrrąco!W sprawie sponsora cisza, jak mniemam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.07.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Dobre mniemanie Przydałby się jakiś jednakowoż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.07.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 rany Julek to ja też już zacznę szukać sponsora w końcu moi teraz do 4 klasy idą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Coraz nas więcej szukających, a sponsorów nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Ależ Depsiu, Agduś proponowała sponsora przez ogłoszenie szukać... Dzień dobry Ja zrozumiałam, tylko, że przez to wszystko każde ogłoszenie jakiś czas będzie mi się niedobrze kojarzyć pewnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.07.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 A moja ciocia sprzedała z ogłoszenia miaszkanie. Natychmiast i za niezłe pieniądze! Ogłoszenia nie są takie złe! Wyprawiliśmy dzisiaj Małgosię na obóz karate. Tzn na nocowanie tam, bo na dłużej jej nie zostawimy. Pewnie by sobie poradziła, ale czy z nią by sobie poradzili? Jutro przed południem trochę pouczestniczy w zajęciach, a potem ją odbiorę. Dziwnie tak dzisiaj wieczorem było - nie miałam komu ząbków umyć, wyprysznicować i poczytać... Madzię przy okazji widzieliśmy. Dzielnie się trzyma i zadowolona jest z pobytu na obozie. O kasę na zakupy w pobliskim sklepie poprosiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Wy w ogóle macie dzielne i bardzo usportowione te dziewczynki. Chyba po rodzicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.07.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Kole południa mam odebrać Małgosię. Pewnie nie będzie chciała wracać, ale po obiedzie idą na basen, a ja muszę jechać do Krakowa, niestety i nie mogę z nią iść. Teraz mają trening.A u nas piękna pogoda!!! Deszczyk pada równiutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U mnie słoneczko!!! Ale fajny chłodek!! Jestem zszokowana i mile zaskoczona swoją córcią! Drugi tydzień mija Jej naobczyźnie, a wracać wcale nie chce i nie płacze, żeby już natychmiast Ją zabierac Dorasta chyba...psia krętka Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 . Madzię przy okazji widzieliśmy. Dzielnie się trzyma i zadowolona jest z pobytu na obozie. O kasę na zakupy w pobliskim sklepie poprosiła Kochane pieniążki przyślijcie rodzice witanko serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.07.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Jestem zszokowana i mile zaskoczona swoją córcią! Drugi tydzień mija Jej naobczyźnie, a wracać wcale nie chce i nie płacze, żeby już natychmiast Ją zabierac Dorasta chyba...psia krętka I ani się obejrzysz, a już będzie myślała, gdzie by tu na studia uderzyć... Człowiek taki dumny wtedy, szczęśliwy i ... nieszczęśliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.07.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ano Depsiu, racja święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.07.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Nooooo... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts