Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Materace i śpiwory raczej nie będą potrzebne - wyprowadzam się do Zieleniewa zostawiając cały dobytek pod Waszą kuratelą :D Informuję również, że psukę zabieram ze sobą :D

Idę zakupić książeczkę pt.: "Kołobrzeg wczoraj i dziś" albo coś w tym rodzaju :D

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No zaraz, zaraz - ja się szykowałam na nocne Polaków rozmowy, canastę, remika... a Ty się wyprowadzasz??? Odwiedzisz nas czasem, no nie? :wink:

Depeesiu, do Ciebie wpadniemy za trzy tygodnie (tydzień w puszczy, dwa nad morzem).

W tyle sztuków + moja psuka to byśmy się pozabijali!!!! Ale będę Was odwiedzać, czemu nie :D

My też się cieszymy!!! Wczoraj wieczorkiem oglądalismy mapy topograficzne Twoich okolic. Gdyby nie to, że mapy czarno-biale, to byłoby bardzo zielono.

A to jeziorko, które wystepowało na zdjęciach w komentarzach, to które? Na północy czy na południowym zachodzie?

To tylko 6 sztuk + psuka! My przyzwyczajone są...

Głupio mi tak Cię z domu wyrzucać.

PS. Mam nową klawiaturę - działa!!! Wszystkie literki się piszą!

Jakie 6???!!! 7 - dziecko wraca w piątek!!!

Nie wiem jeszcze, jak to będzie, moja psuka ma dziwne pomysła. Sama wolałabym być z Wami, ale też i pewne obawy występują u mnie w stosunku do zachowania psuki ... ona nie przyzwyczajona do takiej ilości ludzi w domu. Nie przesądzajmy, najpierw poeksperymentujemy :D

Poeksperymentujemy. Może i psuka jakoś nas zniesie (coby tylko na dziecka nie warczała). Materace bierzemy tak czy siak, bo wcześniej będziemy pod namiotem spać.

Depeesiu, dziękujemy za życzenia. Bez względu na pogodę będzie świetnie!

Starajcie się, żeby dziewczynki nie zagadywały Katuni i nie starały się koniecznie jej pogłaskać. Im mniejsze będzie zamieszanie, tym łatwiej sunia to zniesie. No i wyznacz Brazunia taki kącik, który będzie tylko dla Katmy i gdzie nikt nie będzie mógł wchodzić. Psunia powinna czuć się bezpiecznie i taki kąt ułatwi jej to. Oby się udało! :roll: