braza 09.07.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Materace i śpiwory raczej nie będą potrzebne - wyprowadzam się do Zieleniewa zostawiając cały dobytek pod Waszą kuratelą Informuję również, że psukę zabieram ze sobą Idę zakupić książeczkę pt.: "Kołobrzeg wczoraj i dziś" albo coś w tym rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.07.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No zaraz, zaraz - ja się szykowałam na nocne Polaków rozmowy, canastę, remika... a Ty się wyprowadzasz??? Odwiedzisz nas czasem, no nie? Depeesiu, do Ciebie wpadniemy za trzy tygodnie (tydzień w puszczy, dwa nad morzem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 No zaraz, zaraz - ja się szykowałam na nocne Polaków rozmowy, canastę, remika... a Ty się wyprowadzasz??? Odwiedzisz nas czasem, no nie? Depeesiu, do Ciebie wpadniemy za trzy tygodnie (tydzień w puszczy, dwa nad morzem). W tyle sztuków + moja psuka to byśmy się pozabijali!!!! Ale będę Was odwiedzać, czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.07.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 To tylko 6 sztuk + psuka! My przyzwyczajone są...Głupio mi tak Cię z domu wyrzucać. PS. Mam nową klawiaturę - działa!!! Wszystkie literki się piszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.07.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Czyli czekać pod koniec lipca - OK. Już się cieszę na to!!! Braza, a gdzie Ty będziesz mieszkać w tym Zieleniewie? Chyba nie w boksie z Brazylką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.07.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 My też się cieszymy!!! Wczoraj wieczorkiem oglądalismy mapy topograficzne Twoich okolic. Gdyby nie to, że mapy czarno-biale, to byłoby bardzo zielono.A to jeziorko, które wystepowało na zdjęciach w komentarzach, to które? Na północy czy na południowym zachodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.07.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 To tylko 6 sztuk + psuka! My przyzwyczajone są... Głupio mi tak Cię z domu wyrzucać. PS. Mam nową klawiaturę - działa!!! Wszystkie literki się piszą! Jakie 6???!!! 7 - dziecko wraca w piątek!!! Nie wiem jeszcze, jak to będzie, moja psuka ma dziwne pomysła. Sama wolałabym być z Wami, ale też i pewne obawy występują u mnie w stosunku do zachowania psuki ... ona nie przyzwyczajona do takiej ilości ludzi w domu. Nie przesądzajmy, najpierw poeksperymentujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Agduś - dobrej zabawy i dobrej pogody Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Witam z rana Chyba jednak będziemy się cisnąć w 7 sztuk + psuka!!! Materac jaki faktycznie weźcie, bo przyjdzie mi stare kości po pododze telepać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.07.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Poeksperymentujemy. Może i psuka jakoś nas zniesie (coby tylko na dziecka nie warczała). Materace bierzemy tak czy siak, bo wcześniej będziemy pod namiotem spać. Depeesiu, dziękujemy za życzenia. Bez względu na pogodę będzie świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.07.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Psuka będzie musiała po prostu się przystosować i przyzwyczaić do takiej ilości dziecków. Nie ma wyjścia!!! Odnosze wrażenie, że pod dwóch dniach już będzie to znosić w pokorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Starajcie się, żeby dziewczynki nie zagadywały Katuni i nie starały się koniecznie jej pogłaskać. Im mniejsze będzie zamieszanie, tym łatwiej sunia to zniesie. No i wyznacz Brazunia taki kącik, który będzie tylko dla Katmy i gdzie nikt nie będzie mógł wchodzić. Psunia powinna czuć się bezpiecznie i taki kąt ułatwi jej to. Oby się udało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Uda się!!!! Katma się przyzwyczai do ciągłej obecności masy ludzi i to szybko! Ona ma miejsce w przedpokoju i z niego wszystko czujnie obserwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.07.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Będzie dobrze. Zresztą w razie czego rozbijemy namiot na dachu i będziemy się po linie spuszczać na balkon. Tzn. Andrzej i dzieci, bo ja mam lęk wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 11.07.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 to ja już się piszę na czytanie opowieści z podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Pewnie, że będzie dobrze Musimy grafik spania pod kołądrą rozpisac, bo mam tylko 4 (ale dwie szerokie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.07.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 My mamy 5 śpiworów - wyluzuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Pewnie, że będzie dobrze Musimy grafik spania pod kołądrą rozpisac, bo mam tylko 4 (ale dwie szerokie ) podesłać Ci jakieś - mam kilka sztuk ekstra dla gościów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Maluszku, z podesłaniem to pikuś tylko ... gdzie ja bym je upchała Dziękuję jednak serdeczniście Jak zresztą widac we wpisie Agduś, przygotowani są na wszelką ewentualność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.07.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Zwarci, silni, gotowi! Pust' gatow - wsiegda gatow!Pa, pa! Znikam z netu na jakiś czas i zapadam w ostępach Puszczy Białowieskiej! Pozdrowić żubry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts