Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuje za wydobycie moich komentarzy z otchłani zapomnienia. W gościnie u Brazy i z Jej komputera, po jeździe na Brazylii i przed planowanym na wieczór remikiem, wsuwając pyszne spaghetti piszę te słowa... Czegóż chcieć więcej?!!! Czujemy się jak w niebie!!!

Uprzejmie donoszę zainteresowanym, że Brazylka pod czujnym okiem właścicielki wygląda jak pączek w maśle, lśni i błyszczy. Cudna jest!

Żubry pozdrowiłam.

Wczoraj mój Stary przyniósł grzybki. Jest trochę podgrzybków i prawdziwki, ale te ostatnie bardzo robaczywe, szkoda nawet sprawdzać - tak jest zresztą zawsze z tymi lipcowymi prawdziwkami. 8)

Wczoraj mój Stary przyniósł grzybki. Jest trochę podgrzybków i prawdziwki, ale te ostatnie bardzo robaczywe, szkoda nawet sprawdzać - tak jest zresztą zawsze z tymi lipcowymi prawdziwkami. 8)

Lipcowymi? A my będziemy w sierpniu! Sierpniowe będą zdrowiutkie!

Agduś - proszę się wykazać siłom i godnościom osobistom i hartem ducha i wyrwać się natychmiast ze szponów Brazinych!!!! :roll:

No wykażemy się, wykażemy w końcu..., kiedyś... Tyle że w tych szponach nam całkiem dobrze jest... Eeeech, żeby Andrzej miał dłuższy urlop... Żal wyjeżdżać.

No ale obiecaliśmy kole weekendu się pojawić i będziemy! Choćbyśmy mieli nocą uciekać (Katma nas chyba nie wyda).

Agduś - proszę się wykazać siłom i godnościom osobistom i hartem ducha i wyrwać się natychmiast ze szponów Brazinych!!!! :roll:

No wykażemy się, wykażemy w końcu..., kiedyś... Tyle że w tych szponach nam całkiem dobrze jest... Eeeech, żeby Andrzej miał dłuższy urlop... Żal wyjeżdżać.

No ale obiecaliśmy kole weekendu się pojawić i będziemy! Choćbyśmy mieli nocą uciekać (Katma nas chyba nie wyda).

Na to bym nie liczyła, zacznie tuptać niecierpliwie i śpiewać, żeby i ją wziąć na pole i po ptokach :D

P.S. Mam zgrabne pazurki, nota bene, nie szpony :-?