Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Czuję się jak bohater romantyczny - rozdartam okrutnie!!! Wyjeżdżać się nie chce, oj nie chce!!! WCALE!!! A do Depeesi się chce przyjechać, oj chce!!!

Alaska nieprzegrana, dobytek poupychany po kątach w całym domu, w karciochy się chce pograć do późnej nocy, spać się będzie więc do... poranka, pakowania od groma, a tu jeszcze pożegnać się z morzem trzeba... Przez głupią dziurę w jezdni straciliśmy dzisiaj kupę drogocennego czasu i plan się sypnął. Na Brazylce nie pojeździłam dzisiaj. Dziecka by najchętniej do końca wakacji tu zostały...

Jakoś nie mogę składnie paru zdań sklecić z tego wszystkiego. Spadam do grania!

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja się nie bawię ... cicho w tej mojej chałupie jakoś tak ... ieeeataaaam... :-?

Mam nadzieję, że ten link zadziała http://www.magentic.com/gallery/gallery.aspx?type_id=2

Melduję, że dzisiaj nie dotarłam w wiadome miesjce, jutro pójdę i odbiorę!

Zostało, zostało, ale to i dobrze!

Zdjęcia powklejam z tropików i nie tylko, ale to już chyba nie dzisiaj. Najpierw trzeba by je na Fotosika wepchnąć.

Tymczasem jutro czeka mnie przedzieranie się przez dżunglę, która wyrosła w ogrodzie. Dzisiaj nieco ją przerzedziłam tu i ówdzie, ale jeszcze zostało...

O takich rozrywkach jak pranie itp. wolę nie myśleć. Pralka, mimo wyjęcia skarpetki z pompy, nadal szwankuje. Coraz bardziej jej nie lubię! :evil:

Za to prośki urodziły się pod naszą nieobecność śliczne. Oczywiście już mają imiona, są niezwykłe, śliczne i ukochane... Jak je oddać?

Prośków to już pewnie nie da się oddać, śliczne i kochane takie. :wink:

No z ta pralką to macie pecha nieziemskiego, słowo daję... Widziałaś, u nas już zardzewieć zdążyła po 9 latach, a żadnego uszkodzonka, nawet nie kichnęła bez pozwolenia. :roll:

Tropiki fajne są, mam zamiar na swoje urodziny pojechać, bo jak się ma urodziny, to tego dnia ma się wjazd za darmochę. 8)

Dawno, dawno temu miał być jeden myszoskoczek. Potem pojawił się drugi do pary, a co za tym idzie - dzieci. Jako że myszoskoczki są podobne do siebie, bez bólu się z nimi rozstawaliśmy, sprzedając do sklepów zoologicznych kolejne mioty. Coby dać mamie odpocząć, musieliśmy kupić drugą klatkę i okresowo rozdzielać parę. Potem jedna klasa szkolna zafundowała sobie trzy chomiki w jednej klatce, a na wakacje nie miał ich kto wziąć. Wzięłam ja z zastrzeżenim, że nie oddam ani chomików ani klatki, bo dziecka z tej klasy jednego chomiczka już wykończyły, a pozostałymi bawiły się wesoło np. rzucając nimi do siebie :o :evil: I tak w domu pojawiła się trzecia klatka. Jednego chomika oddałam sąsiadom, dwa zostały. Parka... Pojawiły się dzieci... Sprzedaliśmy je. Trzeba było kupić czwartą klatkę, bo chomiki to zwierzątka nietowarzyskie...Małe gryzonie naturalną koleją rzeczy zakończyły swoje krótkie żywociki. Jedną klatkę komuś daliśmy, trzy zostały.

Świnki morskie duże są, więc małe klatki leżą na strychu. Najpierw Madzia zamarzyła o śwince. Oczywiście pojawiła się duża klatka. Potem Małgo zamarzyła o śwince, a że to stworzenia towarzyskie dokupiliśmy Puni koleżankę... dalszy ciąg znacie. Teraz mamy dwie duże klatki, ale, gdy obecne maluchy dorosną, to nie wystarczy...

Coby była jasność dodam, że Andrzej zaczął protestować już przy drugiej małej klatce...

Ciekawe, ile osób po naszej reklamie tropików weźmie urlop w dniu urodzin? :wink: