Agduś 02.08.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Czuję się jak bohater romantyczny - rozdartam okrutnie!!! Wyjeżdżać się nie chce, oj nie chce!!! WCALE!!! A do Depeesi się chce przyjechać, oj chce!!!Alaska nieprzegrana, dobytek poupychany po kątach w całym domu, w karciochy się chce pograć do późnej nocy, spać się będzie więc do... poranka, pakowania od groma, a tu jeszcze pożegnać się z morzem trzeba... Przez głupią dziurę w jezdni straciliśmy dzisiaj kupę drogocennego czasu i plan się sypnął. Na Brazylce nie pojeździłam dzisiaj. Dziecka by najchętniej do końca wakacji tu zostały...Jakoś nie mogę składnie paru zdań sklecić z tego wszystkiego. Spadam do grania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ja się nie bawię ... cicho w tej mojej chałupie jakoś tak ... ieeeataaaam... Mam nadzieję, że ten link zadziała http://www.magentic.com/gallery/gallery.aspx?type_id=2 Melduję, że dzisiaj nie dotarłam w wiadome miesjce, jutro pójdę i odbiorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Aga mówi, że teraz nie będzie pisać, musi dziewczyny opanować z rana. Może wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Eeee, no ja to wiem Tak sobie pisałam, bo mi smutno. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_5268_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.08.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 A sobie jeszcze poklikam, a co Nr poszedł na priv!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Pojechali dzisiaj. Mam nadzieję, że zadowoleni. Jak Agduś zechce, to Wam wklei zdjęcia z naszych tropików. Zostało im mnóstwo miejsc do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.08.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Zostało, zostało, ale to i dobrze! Zdjęcia powklejam z tropików i nie tylko, ale to już chyba nie dzisiaj. Najpierw trzeba by je na Fotosika wepchnąć. Tymczasem jutro czeka mnie przedzieranie się przez dżunglę, która wyrosła w ogrodzie. Dzisiaj nieco ją przerzedziłam tu i ówdzie, ale jeszcze zostało... O takich rozrywkach jak pranie itp. wolę nie myśleć. Pralka, mimo wyjęcia skarpetki z pompy, nadal szwankuje. Coraz bardziej jej nie lubię! Za to prośki urodziły się pod naszą nieobecność śliczne. Oczywiście już mają imiona, są niezwykłe, śliczne i ukochane... Jak je oddać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.08.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 No to masz zachwostkę z prośkami Nie zazdroszczę!!! Widziałam parę zdjęć z tropików (ukłony w stronę Depsi ) - świetna sprawa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Prośków to już pewnie nie da się oddać, śliczne i kochane takie. No z ta pralką to macie pecha nieziemskiego, słowo daję... Widziałaś, u nas już zardzewieć zdążyła po 9 latach, a żadnego uszkodzonka, nawet nie kichnęła bez pozwolenia. Tropiki fajne są, mam zamiar na swoje urodziny pojechać, bo jak się ma urodziny, to tego dnia ma się wjazd za darmochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.08.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Dawno, dawno temu miał być jeden myszoskoczek. Potem pojawił się drugi do pary, a co za tym idzie - dzieci. Jako że myszoskoczki są podobne do siebie, bez bólu się z nimi rozstawaliśmy, sprzedając do sklepów zoologicznych kolejne mioty. Coby dać mamie odpocząć, musieliśmy kupić drugą klatkę i okresowo rozdzielać parę. Potem jedna klasa szkolna zafundowała sobie trzy chomiki w jednej klatce, a na wakacje nie miał ich kto wziąć. Wzięłam ja z zastrzeżenim, że nie oddam ani chomików ani klatki, bo dziecka z tej klasy jednego chomiczka już wykończyły, a pozostałymi bawiły się wesoło np. rzucając nimi do siebie I tak w domu pojawiła się trzecia klatka. Jednego chomika oddałam sąsiadom, dwa zostały. Parka... Pojawiły się dzieci... Sprzedaliśmy je. Trzeba było kupić czwartą klatkę, bo chomiki to zwierzątka nietowarzyskie...Małe gryzonie naturalną koleją rzeczy zakończyły swoje krótkie żywociki. Jedną klatkę komuś daliśmy, trzy zostały. Świnki morskie duże są, więc małe klatki leżą na strychu. Najpierw Madzia zamarzyła o śwince. Oczywiście pojawiła się duża klatka. Potem Małgo zamarzyła o śwince, a że to stworzenia towarzyskie dokupiliśmy Puni koleżankę... dalszy ciąg znacie. Teraz mamy dwie duże klatki, ale, gdy obecne maluchy dorosną, to nie wystarczy... Coby była jasność dodam, że Andrzej zaczął protestować już przy drugiej małej klatce... Ciekawe, ile osób po naszej reklamie tropików weźmie urlop w dniu urodzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Może nam dadzą jakiś gratisik? Obiadek na Bali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.08.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Może być - byle nie owoce morza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Owoce morza? Feeeeee! Sałatka jakaś egzotyczna albo prawdziwie egzotyczny schabowy z ananasem jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Karkóka z brzoskwinią ewentualnie tez może być ... brzoskwinię mogę komuś oddać, a co !!!! Gesta mam Lecę, papa (było jednak wziąć pod uwagę protesty Andrzeja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Andrzej jest głosem rozsądku, a ja... niekoniecznie. Jak dziecko normalnie, jak dziecko... A te świnki takie ładne są! I bestie każda inna, więc trudno wybrać tę na oddanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Andrzej jest głosem rozsądku, a ja... niekoniecznie. Jak dziecko normalnie, jak dziecko... A te świnki takie ładne są! I bestie każda inna, więc trudno wybrać tę na oddanie. Entliczek, pętliczek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Entliczek, pętliczek .... ... dokąd by tu na wakacje w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 No jak? Do G. oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.08.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Może ktoś załatwi Andrzejowi dłuższy urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts