Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zdjęcia piękne są, aż na stronkę moją trafiły. 8)

Oczywiście te z Brazylką nie, bo ja muszę mieć tutejsze konie. :wink:

Żal mi się robi, bo ja już 3 lata nigdzie na urlop nie pojechałam... :-?

I pewnie następne 3 nie pojadę. :-?

Przed domem mam gustowne chwastowisko, przez które przebijają się tu i ówdzie różne posadzone roślinki. :oops: Wypielone to było przed wakacjami, ale szybko zarosło pod naszą nieobecność. Na razie nie ruszam, bo jesienią, kiedy poprzekwitają bylinki, koniecznie musimy zrobić tam rewolucję, wymurować murek-skalniaczek, glinę wymieszać z piaskiem i trocinami, nawieźć czymś i od nowa posadzić roślinki.

Przykro mi, że Cię zawiodłam, ale dopiero wiosną (mam nadzieję) będę się miała czym pochwalić.

Przed domem mam gustowne chwastowisko, przez które przebijają się tu i ówdzie różne posadzone roślinki. :oops: Wypielone to było przed wakacjami, ale szybko zarosło pod naszą nieobecność. Na razie nie ruszam, bo jesienią, kiedy poprzekwitają bylinki, koniecznie musimy zrobić tam rewolucję, wymurować murek-skalniaczek, glinę wymieszać z piaskiem i trocinami, nawieźć czymś i od nowa posadzić roślinki.

Przykro mi, że Cię zawiodłam, ale dopiero wiosną (mam nadzieję) będę się miała czym pochwalić.

Nic a nic nie czuję się zawiedziona :D

A czy mogłabyś Agduś mimo wszystko wkleić stan obecny :roll: przyrzekam że nie będę patrzeć na chwaściątka 8) tylko podziwiać podjazd bo na ostatniej fotce był zasypany piachem i nic nie widać :oops: