DPS 17.09.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 O rany, faktycznie szopka to pasowanie! U nas bywały krótkie występy pierwszaków i potem derechtor wielkim ołówkiem pasował, a potem poczęstunki klasowe sobie robili, w klasach i kameralnie. I już wtedy miałam poczucie, że coś jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.09.2008 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Bo jak nasz derektor korytarzem idzie, to za nim biegnie woźna ze szmatą, żeby wazelinę wycierać, coby się dziecka nie przewracały! Facet już nie wie, jak by tu jeszcze wszystkim się podlizać i pokazać, jak wspaniale derektoruje! Bleeeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dzień dobry mówię, idziemy zaraz na pocztę ... Nie znoszę takich mydłków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ja sobie daruję dawanie upustu moim uczuciom tu wszem i wobec...A w przyszłym tygodniu zebranie trójek klasowych we wtorek i pasowanie w czwartek - dwie okazje, by posłuchać popisów krasomówczych... Błeeeee!!! Jedno co mi zostaje, to bezlitosne punktowanie błędów językowych, które czyni w iloscich znacznie przekraczających normę dla osób o takich pretensjach do bycia elytą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 A się przywitam Poszło wczoraj to, co miało pójść!! Siąpi deszcz, a tak było fajosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.09.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 U nas deszcz wisi w powietrzu od rana, ale padał tylko przez jakieś 10 minut. Za to od jutra ma znów lać Zapowiadają ciepły październik - i całe szczęście, bo MUSIMY koniecznie w tym roku zrobić rewolucję w ogródku kwiatowym (znaczy się wybełtać ił lub glinę z piaskiem, trocinami i czarną ziemią), zrobić wrzosowisko i OGRODZENIE! Przy czym pozycje 1 i 3 są niezbędne! Dzisiaj podeszłam do kiosku, w którym pani mi zostawia Alaskę. W zupełnie innym celu podeszłam, bo byłam pewna, że Alaska dopiero za tydzień będzie. okazało się, że znów zgubiłam gdzieś jeden tydzień!!! To jest skandal - ktoś mi ukradł tydzień!!! Marzy mi się jesienny wypad w góry, ale kiedy? W tym tygodniu jadę (fakt - rozrywkowo) na spotkanie mojej klasy z podstawówki. Pierwsze od chwili jej ukończenia. W przyszłą sobotę Andrzej dowodzi robieniem szaf dla Madziowej klasy. W następną Andrzej ma zjazd swojego rocznika. W kolejną może zabierzemy się za ten ogródek (z optymistycznym acz nierealnym założeniem, że w jedną sobotę skończymy...). Później płot - póki pogoda pozwala na działania w terenie. Następnie dach drewutni, coby mieć suche drewno na zimę. I już będzie listopad... A taras??? A kiedy wykańczanie łazienek? Kiedy reszta mebli? Kiedy pokój Weroniki? Kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Witaj w klubie. Mąż właśnie skłąda do kupy płyty izolacyjno-konstrukcyjne, z których powstaje czopuch nowego kominka w dużym pokoju. A w doopę zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.09.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Ło matko Czy ja aby na pewno chcę ten własny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.09.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 brazunia - na pewno chcesz Agduś - na pewno wszystko powolutku Wam się uda zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No chcę, chcę ... chwila słabości... Cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.09.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 brazunia - na pewno chcesz Agduś - na pewno wszystko powolutku Wam się uda zrobić Braza - pewnie, że chcesz! Chcesz, bo nie wiesz, co Cię czeka! Ale ja też chcę i wcale bym domku nie zamieniła na przytulne, wykończone mieszkanko w bloku! JA NIE CHCĘ POWOLUTKU!!! Ja chcę już! Teraz! Chcę mieć ogrodzenie i piękny ogródek kwiatowy (no dobra, ogródek to sama sobie zrobię wiosną, ale ziemię gotową do tego chcę mieć JUŻ), chcę mieć wykończone łazienki, pomalowane wszystkie ściany i zrobione wszystkie meble! Chcę mieć gotowy kominek! Chcę mieć wreszcie czas na zrobienie skalniaczka! I CHCĘ MÓC SOBIE WYJECHAĆ NA WEEKEND!!! Braza, poczta się spisała i paczka dotarła dzisiaj. Kiedy zobaczyłam jej gabaryty, wcięło mnie zleksza. Dzięki za "dodatki". Przekaż podziękowania od dziewczynek Karli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Cieszę się, że dotarło i poczta nie dała ciała. Myślę sobie jednak, że za mało rzeczy tam spakowałam, parę - jak się okazuje - jeszcze się znalazło; za późno, psia kostka.Chcesz miniaturki literackie??? Mamy tego mnóstwo wiele!!!!! Jedno Twoje słowo i ..... ziiiiuuuuuu ....Mam nadzieję, że Wero zdołała już się pochwalić udokumentowanymi wyczynami na padoku!!!!!A Karli to za co ja mam dziękować?????? Buziaki dla Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Dziewczynki dziękują Karli za koniki różnej maści. A te miniaturki to znaczy się co? Książki? Jakie? Jeszcze nie obejrzałam wyczynów Weroniki Właśnie wróciłam ze spotkania klasowego i zaraz zasnę. Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Miniaturki to: poezja (Poświatowska, Słowacki, Błok, Gajcy, Stachura,Grochowiak, Białoszewski itp.), satyry Opalińskiego, Kochanowskiego "Fraszki nieprzystojne" itp. itd. Reflektujesz?? Aaaaa, jeszcze płyty CD z muszyką klasyczną (Gershwin; Berlioz; Mozart; Bethowen;Chopin itp.) To co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Agduś - jak ja Ciebie rozumiem z tym wyjazdem na weekend, to Ty nawet nie wiesz... Czuję się zmęczona i bardzo bym chciała gdzieś sobie pojechać chociaż na weekend. Ale nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Eeeeee Depsia, coś oszukujesz, toż w tropikach byłaś... Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Reflektuję!Właśnie zrobiłam sobie pierwszą w dniu dzisiejszym przerwę. Muszę nadganiać z korektą, bo jutro rano "służbowe" zakupy na pasowanie pierwszaków, a po południu zebranie trójek. Dzisiejszą normę odrobiłam przed południem, a w nocy muszę odrobić jutrzejszą.Melduję, że mamy już półki w pomieszczeniu gospodarczym potocznie zwanym "u psa". Nawet zdążyłam je zagospodarowć, dzięki czemu zrobiło się trochę miejsca w spiżarce. Jeszcze nie znalazłam jednak czasu, żeby w spiżarce zrobić generalne sprzątanie.Andrzej wygładził sufit w małej łazience i pomalował go. Teraz walczy ze ścianami, ale niewiele dzisiaj zrobił, bo trza było dziecka wozić na rozliczne zajęcia.Mam już w aparacie zdjęcia podjazdu. Może uda mi się je dzisiaj wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Okey, w tygodniu ponownie wykorzystamy Pocztę Polską Brawo dla Andrzeja!!!! A pies co na te półki mówi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Kurczę, na brak zajęć to Wy nie możecie narzekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.09.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No, nie narzekamy... Zakupy zrobione. Nawet szybko nam poszło. Zaraz pobiegnę po Małgo i odprowadzę Madzię na angielski. Z zebrania się wykręcilam, bo mam na jutro poprawić skany i bym się nie wyrobiła. Może nawet zdążę korektę trochę popchnąć, jeżeli nie rozbiję sobie nosa o stół. A pojutrze ten cyrk z pasowaniem... Piesa chyba nawet zadowolona, bo oprócz półek stanęły tam wieszaki na worki wtórnikowe. Dzięki temu wtórniki w worach i bez nie walają się po podłodze i miejsca zrobiło się jakby więcej. Zresztą piesę czeka eksmisja, bo, kiedy Andrzej wstawi drzwi, nie będziemy jej zamykać w kanciapie. Wywalimy gdzieś (nawet nie mam czasu na allego wystawić) stare meble kuchenne, które wywędrowały pod schody i psuka wróci na swoje miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts