braza 29.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A propos kasy za korektę: czy Ty już wiesz, ile za to dostaniesz???? Bo coś ostatnio jakoś takie dziwne rzeczy mówiłaś .... Noooo ja mam tylko nadzieję, że to się opłaca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Czy się opłaca? Mmmmm... No to może ja nie będę przeliczała stawki godzinowej.... Ale zawszeć coś to więcej niż nic... No nie? Za takie pieniądze też ludzie pracują...Na pocieszenie dodam, że zarobiłam więcej, niż Braza na projektowaniu wnętrz! Andrzej na zjazd do Wrocławia i tak miał jechać sam. My miałyśmy zostać w Opolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Z tym Brazowym projektowaniem to święta prawda. Jak Małgo - lepiej? Proszę o przekazanie wszystkim dziewczynkom pozdrowień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Małgo już całkiem dobrze. Mam nadzieję, że do poniedziałku ślady znikną i będzie mogła jechać z przedszkolem do teatru. Marudna jest, bo się w domu nudzi. Muszę dzisiaj skończyc to cholerstwo, żeby jutro być obecna nie tylko ciałem ale u duchem w domu... Noc jest długa...Pozdrowienia przekażę rankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Prosze się tu ze mnie nie nabijać Co mam zrobić??? Cennik Formowiczom wystawić???? To szlak trafi szlachetny tytuł "Najlepszego Doradcy" ... nie wiem, czy mi się to opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.10.2008 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ja bym się poważnie zastanowiła nad zaproponowaniem tego tutułu bankowi jako formy gwarancji spłaty kredytu... Może wezmą go w zastaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ten tytuł to bezcenny jest... Znowu mi powiadomienia nie przychodza, przez jakiś czas było dobrze i abarot Veluxy lataja po całej stronie, zaczynam poważnie nielubić tego producenta Forum na psy schodzi Ale biedronę zostawiam jako znak miłego dnia http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11552_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Biedroneczka jest prześliczna!Za oknem ponuro, ale lwa nie zauważyłam, sarenki pasły się za płotem spokojnie (4 sztuki). Gdy tylko Małgo wstanie, jedziemy na targ - dosyć tego chorowania!Zawzięłam się, że wreszcie uszyję w weekend firanki do pokoju Madzi, może Weronice też zdążę. Specjalnie napisałam o tym, żeby mi w razie czego głupio było się przyznać, że nie uszyłam. Na razie nie mam książki do następnej korekty, więc trochę odpoczywam.Zastanawiam się nad wysłaniem dziewczyn na kursa - takie nowoczesne uczenie się, czytanie itp. Ciekawie to wygląda, ale wściekle drogie są. Z drugiej strony, jak już się te dziecka ma, to trza w nie inwestować. No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To poinformuj mnie, jak się te kursa oficjalnie nazywają, może w tym moim zaścianku coś takiego się znajdzie. Szyj te firanki, bo Ci wypomnę .... Buziaki dla Was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ta szkoła najbliższą filię ma w Elblągu. Pewnie jednak jakąś tego typu macie u siebie. A jeżeli nie, to załóż! Można na zasadzie franczyzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Ty mi tu z takimi pomysłami nie wyskakuj, to w końcu co mam robić Siedlisko czy szkołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 03.10.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 siedlisko siedlisko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja kiedys na onecie widzialam piekneeeeeee na sprzedaz - przez chwile zastanawilaismy sie z malzem - ale pozniej stw ze chyba nam odbilo bo to bylo na mazurach - ale napardwe piekne i w bradzoladnym stanie!@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 No, Kola, Ty to mądra Kobieta jesteś Mazury to i dla mnie za daleko, ale w akcie rozpaczy, to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Szyj, szyj, bo ja też wypomnę. Brazunia, musowo mieszkanie opylić, bo się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.10.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Piękne dzięki Agduś śliczna ta Twoja kostka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Plany na jutro mam nad wyraz bogate - porządki w dzieciowych szafach (sama szafa Weroniki to około dwóch dni roboty..., u młodszych jest lepiej, ale i tak trzeba zrobić jesienną rewolucję) i w dolnej łazience. Szycie firanek do Magdy i Weroniki, zaslonki do Weroniki, narzuta Madzi... Pewnie narzutę w najlepszym razie zaprojektuję (ma wyglądać jak patchwork, ale nie może być tak praco i czasochłonna (cztery patchworki na łóżeczo, wersalkę i dwa fotele już popełniłam - fajna zabawa, ale skąd teraz na to wziąć czas?). W naszym pokoju wciąż wiszą stare firanki, które miały być tylko na troszkę. Zaczynają mnie denerwować... A nowe już kupione... Nie mogę kupić nigdzie takich długich, gęstych frędzli do madziowej firanki. Znalazłam tylko czarne i białe, a potrzebuję ecru lub starego różu. Gdzie takie nabyć??? Aniu, bardzo mi miło, że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Szyj, szyj, bo ja też wypomnę. Brazunia, musowo mieszkanie opylić, bo się nie uda. Tiaaaa ... tylko najpierw trzeba je kupić, a wielki minister od wojny zaczął sobie personalizować i doopaaaaa!!! Wstrzymali sprzedaż mieszkań Tyle to i ja mundra jestem Słońce Ty moje Agduś, jak firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Minister się szanuje i z plebsem nie gada! Miał 30 dni na odpowiedź. Ile minęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Idę sprawdzić na potwierdzeniu, czekaj ............. ...... 12 września wysłany list. Niby ma jeszcze trochę czasu, to ja się wcześniej walnęłam w datach No to go sprawdzimy w kwestii znajomości przepisów .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.10.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Mam nadzieję, że nie liczysz na sensowaną odpowiedź... Nie na tym etapie rozmowy...To tak, żebyś się nie rozczarowała zbyt boleśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts