Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy się opłaca? Mmmmm... No to może ja nie będę przeliczała stawki godzinowej.... Ale zawszeć coś to więcej niż nic... No nie? Za takie pieniądze też ludzie pracują...

Na pocieszenie dodam, że zarobiłam więcej, niż Braza na projektowaniu wnętrz!

Andrzej na zjazd do Wrocławia i tak miał jechać sam. My miałyśmy zostać w Opolu.

Małgo już całkiem dobrze. Mam nadzieję, że do poniedziałku ślady znikną i będzie mogła jechać z przedszkolem do teatru. Marudna jest, bo się w domu nudzi. Muszę dzisiaj skończyc to cholerstwo, żeby jutro być obecna nie tylko ciałem ale u duchem w domu... Noc jest długa...

Pozdrowienia przekażę rankiem.

Ten tytuł to bezcenny jest... :D

Znowu mi powiadomienia nie przychodza, przez jakiś czas było dobrze i abarot :x Veluxy lataja po całej stronie, zaczynam poważnie nielubić tego producenta :evil: Forum na psy schodzi :evil:

Ale biedronę zostawiam jako znak miłego dnia :D

http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11552_prev.gif

Biedroneczka jest prześliczna!

Za oknem ponuro, ale lwa nie zauważyłam, sarenki pasły się za płotem spokojnie (4 sztuki). Gdy tylko Małgo wstanie, jedziemy na targ - dosyć tego chorowania!

Zawzięłam się, że wreszcie uszyję w weekend firanki do pokoju Madzi, może Weronice też zdążę. Specjalnie napisałam o tym, żeby mi w razie czego głupio było się przyznać, że nie uszyłam. Na razie nie mam książki do następnej korekty, więc trochę odpoczywam.

Zastanawiam się nad wysłaniem dziewczyn na kursa - takie nowoczesne uczenie się, czytanie itp. Ciekawie to wygląda, ale wściekle drogie są. Z drugiej strony, jak już się te dziecka ma, to trza w nie inwestować. No nie?

Plany na jutro mam nad wyraz bogate - porządki w dzieciowych szafach (sama szafa Weroniki to około dwóch dni roboty..., u młodszych jest lepiej, ale i tak trzeba zrobić jesienną rewolucję) i w dolnej łazience. Szycie firanek do Magdy i Weroniki, zaslonki do Weroniki, narzuta Madzi... Pewnie narzutę w najlepszym razie zaprojektuję (ma wyglądać jak patchwork, ale nie może być tak praco i czasochłonna (cztery patchworki na łóżeczo, wersalkę i dwa fotele już popełniłam - fajna zabawa, ale skąd teraz na to wziąć czas?). W naszym pokoju wciąż wiszą stare firanki, które miały być tylko na troszkę. Zaczynają mnie denerwować... A nowe już kupione...

Nie mogę kupić nigdzie takich długich, gęstych frędzli do madziowej firanki. Znalazłam tylko czarne i białe, a potrzebuję ecru lub starego różu. Gdzie takie nabyć???

Aniu, bardzo mi miło, że Ci się podoba. :D

Szyj, szyj, bo ja też wypomnę. :D

Brazunia, musowo mieszkanie opylić, bo się nie uda. :roll:

Tiaaaa ... tylko najpierw trzeba je kupić, a wielki minister od wojny zaczął sobie personalizować i doopaaaaa!!! Wstrzymali sprzedaż mieszkań :-? :evil: Tyle to i ja mundra jestem Słońce Ty moje :p

Agduś, jak firanki :D :p