Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja właśnie wróciła z astronomii. Do kompa się tak szybko nie dorwie, biorąc pod uwagę stan jej pokoju...

A uszyłaś firanki... :roll: :wink:

Złudzeń co do sensownej odpowiedzi ministra od wojny to nie mam, ale ciekawi mnie, co też wymyśli. Może się bardziej postara, niz ten zastępca :roll:

Niestety, nie mogłam zrobić, bo chyba Andrzej zabrał aparat na imprezkę. Szukałam w całym domu i nie znalazłam.

Powiesiłam te firanki, ale będę musiała jedną zdjąć, bo mi zabrakło obszywki. Albo się machnęłam w mierzeniu (ale żeby aż tak?! Brałam z zapasem przecież!) albo pani za bardzo naciągała podczas mierzenia, albo miała rację i podczas dekatyzowania (tak to się chyba nazywa?) taśma się skurczyła. Tak czy siak, muszę w poniedziałek dokupić i doszyć. Ale nie mogłam sobie odmówić przyjemności zobaczenia efektu na oknie, więc powiesiłam takie niedokończone.

Agduś współczuję ospy ale pewnie już po?

zawstydziłas mnie z tym pokojem Madzi musze o pokoje moich zadbać ale co jak im nie przeszkadza to co jest? :roll:

a to wrzosy można sadzić na jesieni? bo też mi się marzy wrzosowisko a na wiosnę biorę się za ogródek mini skalny

no w wypadałoby krajobrazy księżycowe po kolektorach dolnych rozbroić

A cóż Ci tak ciężko było wstawać Braza? Kogoś innego to bym o poimprezzowego kaca podejrzewała, ale Ciebie?

Sylvia, taż my już długo mieszkamy, a do zrobienia mamy jeszcze mnóstwo mnóstwo! Nie zawstydzaj się, tylko działaj metodycznie. Nam najtrudniej jest wybierać kolejne "tematy", bo wszystko wydaje się ważne, wkurzające i na "już". Póki dzieckom nie przeszkadza, rób inne rzeczy. Jeżeli zaczniesz od pokoi dziecięcych, będziesz je musiała malować zanim skończysz pilniejsze rzeczy. Inna sprawa, że my jadalnię malowalismy już dwa razy, a wyraźnie kwalifikuje się do trzeciego :evil:

Ospa się skończyła. Wparwdzie strupki jeszcze są, ale chyba tak szybko nie odpadną po dobroci, a że dzisiaj przedszkolaki pojechały do teatru, to posłałam Małgo, żeby jej nie było żal.

Wrzosy można spokojnie sadzić właśnie teraz. Sprzedają różniste w doniczkach. Zastanawiam się tylko, na ile nas stać... Takiego gęstego wrzosowiska, jak bym chciała, nie kupię sobie, niestety :(