Agduś 03.10.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Moja właśnie wróciła z astronomii. Do kompa się tak szybko nie dorwie, biorąc pod uwagę stan jej pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dręczycielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.10.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Moja właśnie wróciła z astronomii. Do kompa się tak szybko nie dorwie, biorąc pod uwagę stan jej pokoju... A uszyłaś firanki... Złudzeń co do sensownej odpowiedzi ministra od wojny to nie mam, ale ciekawi mnie, co też wymyśli. Może się bardziej postara, niz ten zastępca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Firanki zaplanowałam na dzisiaj! Już idę szyć! (jak mnie tak stąd wyrzucasz!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Gdzieżbym śmiała wyrzucać Dzień dobry Dopiero wstałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Bry!Jeszcze tutaj zamelduję wykonanie zadania - firanki są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Gratuluję Nieśmiało zapytam, czy jakieś zdjęcia zrobiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Niestety, nie mogłam zrobić, bo chyba Andrzej zabrał aparat na imprezkę. Szukałam w całym domu i nie znalazłam. Powiesiłam te firanki, ale będę musiała jedną zdjąć, bo mi zabrakło obszywki. Albo się machnęłam w mierzeniu (ale żeby aż tak?! Brałam z zapasem przecież!) albo pani za bardzo naciągała podczas mierzenia, albo miała rację i podczas dekatyzowania (tak to się chyba nazywa?) taśma się skurczyła. Tak czy siak, muszę w poniedziałek dokupić i doszyć. Ale nie mogłam sobie odmówić przyjemności zobaczenia efektu na oknie, więc powiesiłam takie niedokończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Czy te firanki są w różyczki czy koncepcja się Madzi zmieniła??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Koncepcja się nie zmieniła, ale zasłonki są w różyczki, więc firanki nie mają wzorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No tak, to byłaby przesada. Poczekam na zdjęcia, no ciekawa jestem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.10.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Coraz ładniejszy ten madziowy pokoik! Jeszcze tylko drzwi szafy okleić, nowe łóżko wyzdajać, narzutę uszyć i poszewki na poduszki, półki na książki i grajkę zrobić i... będzie gotowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Noooo, to już niedużo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.10.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Powinno być pięknie. Jeszcze potem takie puzderka okrągłe oklejone papierem w różyczki postawione gdzieś... Super, taki dziewczęcy pokoik, aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dzień dobry z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2008 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Dzień dobry! Puzderka, a właściwie różne puszeczki w różyczki juz są - babcia kupowała z różnych okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 05.10.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Agduś współczuję ospy ale pewnie już po? zawstydziłas mnie z tym pokojem Madzi musze o pokoje moich zadbać ale co jak im nie przeszkadza to co jest? a to wrzosy można sadzić na jesieni? bo też mi się marzy wrzosowisko a na wiosnę biorę się za ogródek mini skalny no w wypadałoby krajobrazy księżycowe po kolektorach dolnych rozbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień doberek! Nie krzyczę, żeby wstawać, bo na pewno już wstałyście. Miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A dzień dobry Jakoś się zwlokłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A cóż Ci tak ciężko było wstawać Braza? Kogoś innego to bym o poimprezzowego kaca podejrzewała, ale Ciebie? Sylvia, taż my już długo mieszkamy, a do zrobienia mamy jeszcze mnóstwo mnóstwo! Nie zawstydzaj się, tylko działaj metodycznie. Nam najtrudniej jest wybierać kolejne "tematy", bo wszystko wydaje się ważne, wkurzające i na "już". Póki dzieckom nie przeszkadza, rób inne rzeczy. Jeżeli zaczniesz od pokoi dziecięcych, będziesz je musiała malować zanim skończysz pilniejsze rzeczy. Inna sprawa, że my jadalnię malowalismy już dwa razy, a wyraźnie kwalifikuje się do trzeciego Ospa się skończyła. Wparwdzie strupki jeszcze są, ale chyba tak szybko nie odpadną po dobroci, a że dzisiaj przedszkolaki pojechały do teatru, to posłałam Małgo, żeby jej nie było żal. Wrzosy można spokojnie sadzić właśnie teraz. Sprzedają różniste w doniczkach. Zastanawiam się tylko, na ile nas stać... Takiego gęstego wrzosowiska, jak bym chciała, nie kupię sobie, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts