Agduś 08.10.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mnie tu nie ma! Ja siedzę nad korektą! Wyspałam się normalnie, tzn. tak aby aby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Całe Twoje jestestwo nad tą korektą siedzi???? Dobra, nie przezkadzam, korektuj sobie dalej Miłego dzionka, że tak powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806291500/content_12574_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dziękuję! Dzień całkiem miły. Pogoda dopisuje, byłam dzisiaj na basenie, popływałam prawie godzinkę (50 basenów), przyprowadziłam pierwsze dziecko do domu, nakarmiłam i zaprowadziłam na angielski, drugie przyprowadziłam, poziomek nazbierałam a teraz czekam aż trzecie dziecko wracając ze szkoły przyprowadzi pierwsze dziecko z angielskiego i wszystkie dziecka będą w domu. No może niecałkiem w domu, bo na pewno na rowery wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kochana - masz mój szacunek i podziw. Chapeau bas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Czym sobie zasłużyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ...byłam dzisiaj na basenie, popływałam prawie godzinkę (50 basenów), przyprowadziłam pierwsze dziecko do domu, nakarmiłam i zaprowadziłam na angielski, drugie przyprowadziłam, poziomek nazbierałam ... TYM. Ja bym tak nie nadążyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.10.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Jestem Wypisałam dzisiaj (ups: wczoraj) Karlę ze szkółki grubasa i już oficjalnie trenuje z p. Martą Dobranoc Strusiu Pędziwietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.10.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 ...byłam dzisiaj na basenie, popływałam prawie godzinkę (50 basenów), przyprowadziłam pierwsze dziecko do domu, nakarmiłam i zaprowadziłam na angielski, drugie przyprowadziłam, poziomek nazbierałam ... TYM. Ja bym tak nie nadążyła. Byś musiała - byś nadążyła. Ja tam sobie nie krzywduję. Braza, a ta pani Marta to też w Zieleniewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Też! Ale to zupełnie inna bajka!! Mail dotarł????? Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Bzzzz, bzzzzz. To miłej bajki życzę. Bzzzz...Mail dotarł. Bzzzz. Podziwialiśmy. Bzzzzz. Kolejny raz gratulujemy. Bzzzz, bzzzzz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.10.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Bzzzz, bzzzz...Ja już taka szlachetna jestem, że powinnam się trochę pouszczęśliwiać! Bzzzz, bzzzzz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.10.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dlaczego tak bzzzzyczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Pracuje jak pszczółka? Jako struś pędziwiatr powinna raczej robić Tiii-diiit!!!!!!! Tiii-diiiiiiiit!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No lezę za Depsią znowu, no Depsia, Tyś moja gwiazdą błyszczącą w ciemnym, ponurym świecie... No powiedz, dlaczego tak bzzzzyczałaś??? Przeszło Ci już... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Przyszlam sprawdzic co sie dzieje Agdus w najlepszym porzadku, dominis sie tez odezwala..... jeszcze tylko Iga i Adrianna-y brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.10.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 No lezę za Depsią znowu, no Depsia, Tyś moja gwiazdą błyszczącą w ciemnym, ponurym świecie... Brazunia, matko kochana, jak Ty do mnie ładnie mówisz... Przecie rano to ja za Tobą jak za panią matką lazłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Depsiu, bo Ty dla mnie jesteś jak ta gwiazda .... Agduś, bzzzzzykałaś, bzzzzykałaś i co wybzzzzzykałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No ja nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.10.2008 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Czego nie rozumiesz??? Przeca to proste jak trzy metry sznurka w kieszeni!Szyję strój pszczółki dla Małgo do przedszkola, to i bzzzyczę sobie! Muszę go skończyć na jutro. Może się pochwalę jakimś zdjęciem (tylko gdzie jest aparat?). Przy okazji pstryknę firankę Madzi. Jako że już z tej szlachetności mało nie zwariowałam (kiedyś pędząc do szkoły zauważyłam nagle przed sobą swoje własne plecy!), postanowiłam, że czas się pouszczęśliwiać i pojechaliśmy wczora na spacer w Pieniny. Tak na leniucha. Pozazdrościłam Depeesi tych widoczków. Wero znów na castingu. Tym razem upewniłam się, że szukają dziewczynki w jej wieku. Okazało się, że oni mają z czasem odwrotnie niż ja - zapisali sobie dwa lata temu, że Wero ma 9 lat i czas dla nich stanął. Zazdraszczam im! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts