Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję! Dzień całkiem miły. Pogoda dopisuje, byłam dzisiaj na basenie, popływałam prawie godzinkę (50 basenów), przyprowadziłam pierwsze dziecko do domu, nakarmiłam i zaprowadziłam na angielski, drugie przyprowadziłam, poziomek nazbierałam a teraz czekam aż trzecie dziecko wracając ze szkoły przyprowadzi pierwsze dziecko z angielskiego i wszystkie dziecka będą w domu. No może niecałkiem w domu, bo na pewno na rowery wyjdą.

...byłam dzisiaj na basenie, popływałam prawie godzinkę (50 basenów), przyprowadziłam pierwsze dziecko do domu, nakarmiłam i zaprowadziłam na angielski, drugie przyprowadziłam, poziomek nazbierałam ...

TYM.

Ja bym tak nie nadążyła. :-?

...byłam dzisiaj na basenie, popływałam prawie godzinkę (50 basenów), przyprowadziłam pierwsze dziecko do domu, nakarmiłam i zaprowadziłam na angielski, drugie przyprowadziłam, poziomek nazbierałam ...

TYM.

Ja bym tak nie nadążyła. :-?

Byś musiała - byś nadążyła.

Ja tam sobie nie krzywduję.

Braza, a ta pani Marta to też w Zieleniewie?

No lezę za Depsią znowu, no :D Depsia, Tyś moja gwiazdą błyszczącą w ciemnym, ponurym świecie... :D

Brazunia, matko kochana, jak Ty do mnie ładnie mówisz... :D

Przecie rano to ja za Tobą jak za panią matką lazłam... :lol:

Czego nie rozumiesz??? Przeca to proste jak trzy metry sznurka w kieszeni!

Szyję strój pszczółki dla Małgo do przedszkola, to i bzzzyczę sobie!

Muszę go skończyć na jutro. Może się pochwalę jakimś zdjęciem (tylko gdzie jest aparat?). Przy okazji pstryknę firankę Madzi.

Jako że już z tej szlachetności mało nie zwariowałam (kiedyś pędząc do szkoły zauważyłam nagle przed sobą swoje własne plecy!), postanowiłam, że czas się pouszczęśliwiać i pojechaliśmy wczora na spacer w Pieniny. Tak na leniucha. Pozazdrościłam Depeesi tych widoczków.

Wero znów na castingu. Tym razem upewniłam się, że szukają dziewczynki w jej wieku. Okazało się, że oni mają z czasem odwrotnie niż ja - zapisali sobie dwa lata temu, że Wero ma 9 lat i czas dla nich stanął. Zazdraszczam im!