DPS 13.10.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 No to zdjątka koniecznie poprosimy. I jak - udał się spacer? W górach pięknie jest jesienią, nie wiem, czy nie piękniej niż latem, a już na pewno spokojniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Piękniej na pewno i spokojniej też!!! Kolorów jesieni w górach żadne lato nie przebije!!!! Strój pszczółki .... ciekawe... Ale ja nie rozumiałam tej ciszy, jaka zapadła z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Małgo wraz ze strojem szczęśliwie została dostarczona do przedszkola. Mam nadzieję że występ sie uda.A ja normalnie nie wiem, co mam robić, kiedy już zjem śniadanko! Tyyyle możliwości przede mną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Usiądź z książką przy kominku i się napawaj Lecę!!! Papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Tej możliwości nie brałam pod uwagę. Godna rozważenia, ale przegrała z bardziej atrakcyjnymi. Zaraz powklejam zdjęcia w dzienniku, między innymi tego co robiłam dzisiaj w nocy i przed południem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Powklejałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No strój piękny - i projekt, i wykonanie, i właścicielka - modelka! Łazienka dolna wygląda wspaniale. A gdzie firanki? Czy Ty aby na pewno je uszyłaś? Pieniny - samo przez się. Czuję się sprawczynią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Fantastyczny kolor w łązience! Ja bym dała te kwiatki zielone jednak.Pszczółka super, gratuluję zdolności. Nie wiem, dlaczego Depsia wątpi w tę firankę, toż ja ją widzę na włąsne oczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 14.10.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No własnie! Firanka jest na pewno - sama szyłam, sama fotografowałam, sama wklejałam!Strój mi się udał - przyznam nieskromnie, ale podoba mi się! Paniom w przedszkolu też się spodobał. Tym bardziej, że szyty a nie kupiony. Skrzydełka i czułki zrobił Andrzej.Wychowawczyni starszaków przygotowała dla inych pań przedstawienie - niespodziankę. Z każdej grupy wzięła jedno dziecko do wygłoszenia wierszyka o swojej wychowawczyni. Oczywiście spośród Pszczółek wybrała naszą gwiazdę - Małgosię! Małgo dumna jak paw i przejęta była tym występem. Wierszyk wykuła na blachę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Agduś, moje gratulacje dla córci, proszę o przekazanie. No i Tobie gratulki za pomysł i wykonanie pszczółki. i ciacho, które Ci smakowało http://www.rysch.com/kuchnia/images/ciasto_kakaowe_z_jablkami_i_piana_kokosowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Agduś jestem pełna podziwu. Ja tez w domu chwilowo a na nic czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Tola, dziekuję za gratulacje (przekażę) i za ciacho! Zaraz sobie zrobię do niego kawusię (bezkofeinową ). Sylvia, wiem, że "siedząc" w domu można nie mieć czasu. Oj, dobrze wiem! Kiedyś mi się wydawało, że nie mogłabym "siedzieć" w domu, bo bym zwariowała z nudów do szczętu. I pewnie by tak było, gdybyśmy mieszkali w bloku albo urządzonym małym domeczku. No ale sytuacja nie jest do końca normalna, bo i dom jeszcze nieurządzony i ogród takoż a do tego absorbująca praca zarobkowa w domu i rozliczne zajęcia dodatkowe dzieci organizują mi czas baaardzo starannie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dajcie mi tego, kto mówi, że w domu nudno jest i że te, które są w domu nie pracują. Strasznie mnie wkurza, kiedy Męża pytają: Pan pracuje? I On mówi: nie. A pracuje tak ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Eeeeee tam Depsia, na idiotów nie ma rady.... zawsze się tacy znajdą, którym się wydaje że tylko codzienne przemieszczanie się o 6.30 rano na co najmniej 8 godzin do innego miejsca to praca!!! Olać ich!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzień Dobry Zauważyłem nowe wpisy w dzienniczku i przybiegłem ale piękna firanka. Może mi coś uszyjesz do kuchni A kolory w łazieneczce bardzo odważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 15.10.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Agdus - Ty nawet masz lazienke pod kolor do kwiatkow, albo odwrotnie No i pszczolka odlotowa. Czekamy na Gucia I chcialam sie przywitac bo wiecej niz ruski miesiac mnie tu nie bylo. A Pieniny, jak widze, dalej piekne. Ja sprawdze w ten weekend czy z Bieszczadami jest podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Nooo, wreszcie udało mi się zobaczyć łazienkę i firankę. Łazienka wygląda przepieknie!!! Bardzo mi się podoba, a już lustro jest absolutnie odlotowe. Ale, ale - zmieniliście baterię przy umywalce? Jak byliśmy u Was, to była ta taka ze szklanym okręgiem. Ale wszystko wygląda przepięknie! Firanka uszyta jest zawodowo, podobnie jak strój pszczółki, więc jakby co, to wiem, do kogo się zgłosić. Jednym słowem - gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Witam serrdecznie wszystkich dawno niewidzianych i tych częstszych gości! Pławię się w miłych słowach, przeciągam i mruczę jak zadowolony kot. Rom, nie wiem, czy "odważne" to komplement, czy wręcz przeciwnie . Doszliśmy do wniosku, że na tak małej powierzchni można poeksperymentować - gdyby efekt był porażający, to szybko i małym kosztem można przemalować. Nie mam Brazowych zdolności, więc wszelkie wizualizacje tworzę w głowie i oglądam dopiero po wykonaniu. Ryzykowne, ale na razie wyobraźnia mnie nie zawiodła. A co do firanki, to dobrze, że nikt nie widział, jak się zabierałam do szycia !!! (Czy prawdziwa krawcowa w celu przecięcia materiału na ukos przykleja go do podłogi taśmą klejącą, przegania wściekłym prychaniem spacerującego po tak rozciągniętej firance kota, zatrudnia dziecię niewinne do pomocy i tnie z duszą na ramieniu wzdłuż taśmy mierniczej? (Nie chciało mi się rysować niebieską kredą krechy przez całą firankę i prać zaraz po uszyciu . Lenistwo matką wynalazków .)) Anirac, kwiatki widać z okna łazienki, więc może i coś w tym jest... A Gucio się znajdzie, bo cała grupa Pszczółek ma mieć odpowiednie stroje. Kilku trutniów w tej grupie też jest. Jednen nawet już został wybrany (ciekawe, czy wie, że jest chłopakiem Małgosi?). Podejrzewam, że Bieszczady też nie zbrzydły, więc życzę pięknej pogody! Depeesiu, gratuluję spostrzegawczości! Tylko Ty zauważyłaś zmianę baterii! Tamta się zepsuła. Znaczy jakiś kawałek w środku był pękł i na razie nie mamy czasu szukać takiego na wymianę. Na szczęście trafiła nam się bateria zapasowa. Miło mi, że Ci się podoba. Mam nadzieję, że zapałałaś już nieodpartą chęcią zobaczenia tego w naturze! Jakby co to tylko daj znać wcześniej, żebym wodę na herbatkę postawiła! A co do szycia, to "zawodowe" ono na pewno nie jest. Ja umiem tylko zszywać, a nie szyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts