braza 15.10.2008 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja na baterię nie patrzyłam, bo mnie kolor zauroczył!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2008 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Wiem - też lubisz mocne kolorki na ścianach!Kiedyś były tylko farby kredowe w kolorach majtkowych. potem moda na biel, która w tym momencie była właściwie jedynym rozsądnym wyjściem. Teraz wreszcie można poszaleć! W bloku miałam kuchnię w kolorach patriotycznych - niebiesko-żółtą. Sufit w poprzeczne paski (intensywnie niebieskie i żółte), bo kuchnia była kichowata, dwie ściany żółte, dwie niebieskie, do tego lamperia z tapety w niebiesko-żółte pionowe paski (to był blok naszej ulubionej instytucji z definicji zaopatrzony w olejne lamperie, których zamalować się nie dało - trza było zakleić). Zaje... to wyglądało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Agduś - śliczną masz pszczółkę Firaneczka bardzo mi się podoba Fajnie w oknie wyglada Kolorek łazienki też mi się podoba Dekorki to jednak chyba jaśniejsze bym wybrała. A gdzie byłaś w Pieninach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2008 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dziękuję za rezenzje! Właściwie to obok Pienin właściwych byłam, bo na leniucha wyjechaliśmy na Palenicę i zeszliśmy do Szczawnicy. To był taki spacerek. Kiedyś przegięliśmy z zabieraniem dzieci na dlugie trasy. Gdy zaczęły jęczeć, że nie chcą w góry, doszliśmy do wniosku, że trzeba czasem po prostu pospacerować, żeby się całkiem nie zraziły. Pochód pierwszomajowy, choć z długimi trasami, podobał im się, bo nocowaliśmy w schroniskach. Natomiast jednodniowe wypady z solidnymi wyrypami już się im przejadły. Mamy jeszcze w planach przegonić je ze Szczawnicy przez całe Pieniny do Sromowców i spłynąć z powrotem do Szczawnicy. Trasa długa, ale ta nagroda w perspektywie! Najgorsze jest to, że ja pamiętam te trasy z moich samotnych lub w towarzystwie wędrówek i wtedy wydawały mi się tak banalnie krótkie... Tak wyciągnęliśmy dzieci na Przechybę z Rytra. Wycieczka jednodniowa tam i z powrotem okazała się zbyt długa. A ja pamiętałam, jak kiedyś sama myknęłam z Przechyby tym szlakiem i wydawało mi się, że to spacerek ledwie był! A wcale nie "biagałam" po górach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Orzywitac się przyszłam Odespałaś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A tam... Zaczął się kolejny zabiegany dzień. Wpadłam, bo musiałam coś ważnego załatwić. Zaczynam... Boję się! Ale też chcę! Może cóś z tego wyjdzie? Jedną poważną rozmowę już odbyłam. Czas działać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jasssooooo ... szczegóły .... mogą nbyć na priva!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 PS. W rozmowie pojawił się pewnien optymistyczny akcent.Spadam do korekty!A tyle jeszcze miałam pomysłów, na których realizację czasu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jasssooooo ... szczegóły .... mogą nbyć na priva!!!!!!!! No przeca wiesz, o co chodzi! Nie powiem głośno, żeby nie zapeszyć! Sama się boję ogromu przedsięwzięcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Dobra, to miłęgo korektowaia pomysłów innych .... Papa, też lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Agduś byłem u Ciebie w dzienniczku i powiem jedno: JA CHCEM W PIENINY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jasssooooo ... szczegóły .... mogą nbyć na priva!!!!!!!! No przeca wiesz, o co chodzi! Nie powiem głośno, żeby nie zapeszyć! Sama się boję ogromu przedsięwzięcia! Ale ja nie wiem. A na moim PW przeciąg aż hula. Się domagam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 W życiu!!! Nie przyznam się, bo sama się boję tego, co zamierzam. W dodatku pierwsze kroki uczynione. Jeszcze kilka i nie będzie odwrotu... (na razie mogę podwinąć ogon i zwiać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jaaaasoooo ... Agduś...jeśli to jest to o czym ja myślę, to szacun!!!!!!!!!! Wierzę w Ciebie, pamiętaj!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Tak, to chyba to. Fajnie, że wierzysz, bo ja nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Ja nie będe wypominac, kto mi bez przewy "truje" o wierze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.10.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Czuję się odrzucona i zaniedbana. Wychodzę z tego zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Agduś nie wiem o co chodzi ale kciuki potrzymam umówmy się tak ja potrzymam za Ciebie a Ty za mnie co? bo też się walnęłam z motyką na słońce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jak widzę wariatów, co to rzucają się na słońca nie brakuje To ja pozdrawiam tych nienormalnych i pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 też nie wiem o co chodzi, ale Agduś trzymam kciuki, żeby Ci się udało :D miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts