Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... przyłączę się również do gratulacji, Twoje wypowiedzi czyta się naprawdę z dużą przyjemnością

http://www.chefpaul.net/smiles/flower25.gif

... choć ze wstydem przyznaję, że przez cały dziennik jeszcze nie przebrnąłem, ... sporo tego, a zacząłem dziś

... "świństwa" jak się zbyt rozmnożą, można zawsze wrzucić do gara (w razie potrzeby służę przepisem, zajadają się nimi w Ameryce Południowej :wink: )

http://www.chefpaul.net/smiles/oops1.gif

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

Dziękuję za kolejną porcję miłych słów i za przecudnej urody pióra!

Oczywiście, że wczoraj tworzyłam! Zaraz wkleję efekt. Za to muszę zacząć zarywać nocki nad korektą, bo ją zaniedbałam trochę. :(

Co do konsumpcji świństw, to jestem przeciw! Wiem, że w Ameryce to przysmak, ja wolę je jednak w innej formie. Nawet, gdy trzeba posprzątać w klatce! Takoż za przepis dziękuję.

Agduś, napisałam Ci w moich komentach o kotecku, wyjaśniłam wątpliwości.

Plissssss, przyjechajcie po kotecka, śliczny taki, bidulek taki, u nas nie ma komu się nim zająć.... Miiiiiaaaaauuuuuuu..... Tera weekend długi będzie, będzie czas po niego się udać..... Miiiiiaaaauuuuuuuu......

http://images27.fotosik.pl/291/62317c1e6fcbf6d8.jpg

Wierzę w Ciebie. Powiesz, że Andrzej powinien się zachować i pomóc koleżance w biedzie i zapewnić dom chociaż dla jednego z jej 4 kotecków. :D

Miałybyśmy wtedy po równo. Skoro świństw może być tyle, to tak mała liczba kotecków będzie dyskryminacją ulubieńców pani domu.

A tak będzie po kotecku dla dzieciątka. :lol:

Jak są dwa, to ten jeden więcej nie zrobi różnicy.

A taki sliczny i taki biedny.

Święta idą, mógłby w ramach prezentu dla małżonki (znaczy, części prezentu) wyrazić entuzjastyczną zgodę na trzeciego kotecka.

Poza tym to kotecek, w odróżnieniu od Misi i Carmen.

Miałby przynajmniej jeszcze jednego faceta w domu.

Mogliby razem flaszki obalać, jak Filipek z Gwoździkiem. :lol:

Miiiiaaaaauuuuuu..... Miiiiiaaaaauuuuuuuu..... Miiiiiaaaaaauuuuuuuu.....