braza 12.11.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Już mi narobiłaś!!!! Mam o czym myśleć, qurna jego pokręcona .... Dobra, zrobię jak mówisz!!! Zarządam tego szmalu do końca listopada! nareszcie dobrze godosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2008 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Zastanawiałam się, czy mnie za to upublicznienie nie zabijesz (taki pomysł nie byłby zły, bo musiałabyś do nas przyjechać OSOBIŚCIE, po drodze złość by Ci przeszła, dostałabyś kawkę na wejście i gin z tonikiem i byłoby miło), ale uznałam, że to jedyna metoda na Ciebie. Całe szczęście, że się liczysz ze zdaniem foruma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no tak,tak, skoro jestem Presja Społ. nr 5 to Agduś wybacz, ale tu też sie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2008 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Wybaczam, presjo społeczna. Wprawdzie nie wiem, co miałabym wybaczać, ale wybaczam, tak na wszelki słuczaj. Z presją lepiej nie zadzierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Agduś, w razie czego będę Cię bronić przed Brazą własną piersią! Ino gwiźnij. Ty to jednak masz gadane, ja już nie mam cierpliwości Jej gadać, żeby zadbała o finanse własnej rodziny i nie finansowała obcych grubymi tysiącami. Imbirka nawet zaczęliśmy na chwilę do domu przynosić, coby się oswajał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Presje społeczne się znalazły, twierdza Wasza oblężona mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 12.11.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 braza, ja jak ta twierdza za tobą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.11.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Agduś, w razie czego będę Cię bronić przed Brazą własną piersią! Ino gwiźnij. Ty to jednak masz gadane, ja już nie mam cierpliwości Jej gadać, żeby zadbała o finanse własnej rodziny i nie finansowała obcych grubymi tysiącami. Imbirka nawet zaczęliśmy na chwilę do domu przynosić, coby się oswajał. Ja mam wprawę, bo zaposiadam taką jeszcze jedną przyjaciółkę, która Brazę bije na głowę. Trudno uwierzyć, ale tak jest! Ona ma na czole napisane - "każdy może mnie ...ć". Rozmowy z nią to dla mnie trauma, bo mi płacze w słuchawkę, że ktoś ją znowu, ale na żadne dobre rady nie reaguje. Najważniejsze, żeby Imbirek wiedział, czego się w domu nie robi albo robi jedynie do kuwety. Urabiam. Walczę jak lwica. Nie - jak lisica raczej. Domagam sie potwierdzenia, że, gdybym pojechała po kota na rolkach (śniło mi się, że to zrobiłam, Andrzej zapodał, że gdybym zrealizowała ten sen, to on się na kota zgodzi), to małż się nie sprzeciwi jego adopcji. Jakby co, to pojadę. Zadzwonisz, że jesteście już blisko, założę rolki i pojadę na parking koło cmentarza. Przeca nie mówię, dokąd mam pojechać po kota na tych rolkach. No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja mam wprawę, bo zaposiadam taką jeszcze jedną przyjaciółkę, która Brazę bije na głowę. Trudno uwierzyć, ale tak jest! Ja Ci te rolki sama zaraz przyprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.11.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Kuffa, Ty to jednak łebska kobitka jesteś, wiesz? Obśmiałam się jak norka!!! Nie ma sprawy, możemy taki plan zrealizować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Wstawaj!!!!! Dzień się zaczął!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 dzień dobry Braza jak tak możesz krzyczeć rano.. na naszą powieściopisarkę .. toż jej pióra opadną..albo do ciepłych krahjów poleci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Pióra to mi opadły ... Agduś mocna jest, byle wrzask Jej nie rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 W Wieliczce byłam. Trzeci raz i, mam nadzieję, ostatni w tej sprawie. Odniosłam wrażenie, że się mnie tam boją. Nie wiem czemu! Pani wzięła bzdurny papierek, przełknęła pełną ironii informację, że toż samo zaświadcza inny papierek dwa tygodnie temu dostarczony. Coś tam usiłowała bąknąć, że "tamten pan coś innego przyniósł", ale szybko spasowała, gdy wyraziłam niedowierzanie. Rzekła, że "na tą chwilę to przyjmie". Nie zgodziłam się z nią, twierdząc, że nie interesuje mnie nic na tę chwilę, bo ja mam zamiar zacząć liczyć 21 dni od dnia dzisiejszego poczynając. Nawet przepisy KPA, które mi podesłał Andrzej na nic się nie przydały, bo nikt nie fikał. W drodze łaski pozwoliłam jeszcze pani skserować jeden papierek, o który się kiedyś upominała (bezprawnie), ale już chyba zapomniała. Wychodząc upewniłam się już u pani z dziennika podawczego, bo ta ważniejsza uciekła, że za 21 dni mam się zgłosić po odpowiedni papierek. Mogłam oczywiście zażądać wyslania go, ale wolę odebrać sama. DOKŁADNIUSIEŃKO za 21 dni!!! Ale pół dnia z głowy, bo po powrocie juz miałam za mało czasu, żeby brać się za coś sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Iiieeetaaam ... a ja myślałam, że oni to odważni som i fikną chociaż troszke ... ku uciesze naszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 I taki zawód Ci sprawili...Ja też szłam w bojowym nastroju i... nic!Z bojowego nastroju już nic nie zostało. za robotę trza się brać, ale tak mi się nie chce..., że sobie nie wyobrażasz!!! Mieliśmy mieć dzisiaj spotkanie sielnej grupy pod wezwaniem w sprawie statutu towarzystwa, ale ospa pokrzyżowala plany. Z przedszkola przeniosła się do szkoły, położyła dzieci i... rodziców co poniektórych. Współczuję im szczerze, bo ospa w wieku dorosłym to kiepski pomysł (wiem, bo przećwiczyłam). Zamiast korzystać z czasu, który zyskałam, siedzę na forumie, od czasu do czasu wklepując w tle kilka poprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Wklepuj, kochana, wklepuj, bo nie ma nic gorszego niż jak człowiek sobie zaległości narobi. A my tutaj grzecznie poczekamy, aż zrobisz, co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.11.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Dziękuję za głos rozsądku. Klepam, klepam... Teraz przerwa - muszę dziecięcy łebek umyć, a potem poklepam jeszcze. A na koniec nad statutem posiedzimy, ale ten jest w laptopiku, więc można w łożu małżeńskim nad nim się pochylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 W łożu małżeńskim to się pochyla nad czymś innym ... na pewni nie nad laptopikiem ... tak mi się jakoś kojarzy.... Z tym grzeczynm czekaniem to mów Depsiu za siebie, coooo??? Nie chce mi się już grzecznie czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Jestem, jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts