braza 19.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Czarny nastrój to przenośnia ... coby bardziej mroczno było!! Cześć!!! Uśmiech na dzień dobry http://images.wikia.com/nonsensopedia/images/2/2f/Uśmiech.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 19.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 ... też tak czasami rżę ze śmiechu hELOł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 cześć dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Uprzejmie informuję, że dzisiaj skończę korektę!!! No chyba, że mi całkiem oczy wypłyną wcześniej (zostało mi wklepanie stu stron poprawek w komputer). Ponieważ podczas korektowania haniebnie zapuszczam dom, bo na nic nie mam czasu, to w tym roku więcej korekt nie wezmę (chyba, że nie będę miała innego wyjścia ). A to oznacza, że będę miała czas na pisanie Uroczyska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Dzień doberek!!! A to oznacza, że będę miała czas na pisanie Uroczyska!!! Cudnaaaa wiadomośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 A słowo cziałem się stało .... Dzień doberek Zimę mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.11.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Do nas też zawitała dzisiaj rano. Na razie co spadnie, to topnieje. Jakieś resztki widać tu i ówdzie. Dziecka sie cieszą i przemaczają, a ja czekam na piękny, biały widoczek za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Jestem pod wrażeniem, bo od wczoraj śnieg leży Ale za to piździ tak, że ło matko!!!! Na zmianę mam grad i śnieg razem z potężnym wiatrem ... w promocji chyba to wiatrzycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Dzień dobry cześć i czołem!! Fajna pogoda to i od rana w stajni siedziałyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A co tutaj się dzieje Czuję się normalnie zlekceważona Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 A tam od razu "lekceważona"! W sobotę strych odgruzowywałam, pote oddawałam sie sprawom rodzinnym w szerszym pojęciu. W niedzielę wreszcie dotarliśmy do kina. Po południu pracę plastyczną na konkurs pomagałam tworzyć... Teraz muszę uszyć cóś dla przedszkola, przeglądnąć worki z czapkami i innymi takimi zrzucone ze strychu, ogarnąć ogólnie w chałupce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Sorry ... nudziłaś się aż tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Tiaa... Zaplanowaliśmy przyszłoroczny urlop Andrzeja, ale jeszcze nie wiemy, gdzie go spędzimy... Dzisiaj musimy spłodzić jakieś dokumenty związane ze szkołą, jutro zebranie... Zmywarka się zepsuła Pranie mnie zasypało, kiedy siedziałam nad korektą... Idę się ponudzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nad czym Wy się zastanawiacie Nieważne, gdzie, ale przyjeżdżacie do nas!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kto wie? Dziecka by nam nie wybaczyły, gdybyśmy chcieli ominąć Twoje włości, gdziekolwiek by one nie były... Takoż opcja Pribałtyka jest bardziej prawdopodobna niż wersja - Chorwacja lub Bułgaria, bo to jakoś tak bardziej po drodze (no, prawie... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No ja właśnie na te dziecka liczę Dawajcie ... żadne tam "kto wie???"!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Spoko, czasu jeszcze dużo mamy.Pięć tygodni od pierwszego tygodnia lipca licząc. Chciałam od ostatniego tygodnia czerwca, ale się nie da, bo jakieś sprawozdania czy cóś tam Andrzej w tym czasie musi pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No to okey Właśnie sprawdzam, gdzie mam dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Fajnie się gada, ale trza spadać do roboty!Do wieczorka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Papatki, ja też się biorę za swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts