Agduś 15.12.2006 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 ja tez składam gratulacje i czytam, czytam. I uczę się i uczę. No, ostatnio jakoś mniej naukowe myśli mnie dopadły... Mam nadzieję, że to Cię nie zniechęci do odwiedzin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 16.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Agduś! Kolor Twojej elewacji jest przecudny i kropka ....pozdrawiam,ula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.12.2006 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Agduś! Kolor Twojej elewacji jest przecudny i kropka ....pozdrawiam,ula. Dziękuję i też pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yolanda62 18.12.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Niniejszym wyrażam najszczersze wyrazy wdzięczności za siłę Twojego zachwytu i tak łaskawe podzielenie się z nami jego przyczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Ależ proszę. Obiecuję się dzielić nadal. Nie tylko zachwytami, niestety. Mam nadzieję, że i te odmienne wrażenia jakoś przełkniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 19.12.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 A ja - mówiąc szczerze - jestem zachwycona stylem Twojego pisania. czytam prawie codziennie Twój dziennik jak dobrą książkę. Dziewczyno Ty masz ogromny talent literacki (o budowlano - organizacyjnym nie wspomnę) Gratuluje i oczywiście pisz dalej, bo co ja będę w pracy robiła ???? Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.12.2006 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Dziękuję! Tylko, co ja mam teraz zrobić, skoro poprzeczka tak wysoko wisi po tych komplementach? Aż się boję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yolanda62 21.12.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Tak przykro, że te ostatnie chwile przed Świętami zakłócają Wam dołujące przeżycia - oby Nowy Rok wszystko ( i wszystkich!) na dobre odmienił P.S. Casting na ekipę trwa, a podjęcie decyzji jest dla nas bardzo dołujące! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.12.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tam też uwielbiamczytać twój dziennik A historia gluta doprowadziła mnie do łez I skądmy znamy te wymówki! Wykonawcy to nacja, której najczęściej psują sięsamochodyw i wszytsko innne co popadnie Ja jednak chciałabym z innej beczki ... złożyć ci świąteczne życzenia Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. A budowa się skończyła http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2006 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Tak przykro, że te ostatnie chwile przed Świętami zakłócają Wam dołujące przeżycia - oby Nowy Rok wszystko ( i wszystkich!) na dobre odmienił P.S. Casting na ekipę trwa, a podjęcie decyzji jest dla nas bardzo dołujące! No to obie mamy swoje dołki przedświąteczne. Na szczęście jakoś umiem oddzielić te dwie sprawy i cieszyć sie nadchodzącymi świętami, chociaż będą tak trochę w biegu. I tak trzymać. Ty też! PS. Nie, żebym chciała wpływać na decyzję, ale panowie z mojej ekipy już się cieszą na ewentualną budowę blisko ich miejsc zamieszkania. Wspominali o tym, kiedy przyjechali nam ten słupek robić. Ale Wy wybierajcie to, co dla Was najlepsze, a nie dla ekipy. Ekipa musi się dostosować do inwestora, a nie odwrotnie! I tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.12.2006 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ja tam też uwielbiamczytać twój dziennik A historia gluta doprowadziła mnie do łez I skądmy znamy te wymówki! Wykonawcy to nacja, której najczęściej psują sięsamochodyw i wszytsko innne co popadnie Ja jednak chciałabym z innej beczki ... złożyć ci świąteczne życzenia Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. A budowa się skończyła http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg Dziękuję za życzenia i przecudne łosie na rauszu (jakieś takie wrażenie robią ). Pamiętasz może, kiedyś był taki film o facecie, który nagle stracił zdolność kłamania. I to są najpiękniejsze życzenia dla inwestorów: OBY WSZYSCY WYKONAWCY ZAPADLI NA TAKĄ PRZYPADŁOŚĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.12.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Oj Agduś to prawda Tylko wiesz - mimo najszczerszych checi sa zyczenia, ktore niestety sie nie spelniaja A co do łosi - to one sa pijane miłościa (jak wg mnie zdjecie wskazuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.12.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 i szczęściem (pewnie właśnie wprowadziły sie do nowego domku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.12.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wspaniałych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz oddechu od spraw budowlanych wam życzymyDominika z rodziną http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/W1664_L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 23.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 http://images3.fotosik.pl/303/9fd05dbbeaca14b5.jpg Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką! -Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Spokoju i radości oraz samych miłych wykonawców w przyszłym roku zyczy Ania vel Anisia3.http://kartki.onet.pl/_i/m/szopka2_ok3_m.jpg P.S. Niestety, nie umiem wklejac pieknych kartek i musi być tylko link.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Dziękuję za życzenia. Na pewno się spełnią!Święta minęły, więc pora ruszyć na budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 28.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 http://images2.fotosik.pl/311/1e79646e305bcfea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.12.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Cześć Agduś, jakie to obietnice składa wam pan K. ? Kiedy ma być pompa? I przypomnij mi kiedy miała być (tzn. ile ma opóżnienia). Przykro mi, ze tak was wystawiają do wiatru. Czy masz jakąś alternatywę jeśli chodzi o położenie linoleum? Czy ktoś inny mógłby to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2006 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Pan K. po poważnej rozmowie (i była to rzeczywiście rozmowa), obiecał, że będzie już, już... I bardzo narzekał na Szwedów (tylko co nam z tego?). Za to obiecał, że sam umówi nas z p. Kuraszykiem. No i dobrze, bo bez wątpienia ma większa siłę przebicia u niego niż my. Nie ustalaliśmy z nim wcześniej terminu montażu. Była tylko mowa o tym, że gdzieś w listopadzie, może grudniu, ale zaliczke wpłaciliśmy dużo wcześniej. Dzisiaj zadzwonił, że może nawet jutro wyśle nam pompę (przez DHL ), a we wtorek (2.01.) przyjedzie p. Kuraszyk ją zamontować. Tyle tylko, że to nic pewnego. No ale nawet, gdyby się omsknęło o dzień, czy dwa, to już i tak nie ma znaczenia. 2.01 ma się pojawić fliziarz. Kolejny, który oglądał nasze łazienki. Mam nadzieję, że też ostatni. Ma się pojawić i zrobić do końca tygodnia łazienkę dziewczyn. Państwo właściciele firmy Inbau milczą nadal jak zaklęci. Dzwoniąc z internetu (nie identyfikuje numeru) głuchym telefonem, sprawdziliśmy, że są w domu. Żywi. Mamy w zanadrzu innego wykonawcę, który mógłby zacząć 8.01. i chyba zacznie. A tamtym zrobimy kuku. I będzie ich bolało! Zastanawiam się tylko, czy oni nie mieli w planie sprzedać nam wykładzinę i na tym poprzestać (odliczyc sobie potem jeszcze 15% VATu), czy też coś im się opsnęło u większego inwestora, więc nas olali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts