Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yyyyy... Jakby to powiedzieć...? No trochę się przygotowuję. Głównie mentalnie... Wieczorami, kiedy już padnę w kojo, to plany snuję...

Nooo, część prezentów kupiona! szafki w kuchni dzisiaj wreszcie nabyły uchwyty. Ze wzruszenia może jutro w nich zrobię rewolucję. Jeżeli zdążę, bo innych przedsięwzięć moc!

Ja poproszę o ładne dekoracje świąteczne, cobym miała na co popatrzeć, jak na kawusię przyjedziemy. :D

Będziesz miała jakichś gości na święta? Może na drugi dzień świąt byśmy się umówili? :roll:

Jeszcze nie wiem, jak to z gośćmi będzie. Na razie negocjacje trwają.

A w drugi dzień świąt jak najbardziej!

Postaram się zadowolić Wasze wymagania odnośnie dekoracji. Juz zaczynam kombinować. :roll:

A gdzież my moglibyśmy jakieś wymagania mieć! :o

Mnie tylko tak się niesmiało zamarzyło, jakies inspiracje albo cóś... :oops:

Gwoździku, zbyt dużo to tych odcinków nie było... Jakoś mi czas ucieka i nie mogę go dogonić. Świnia jedna!

Dzisiaj mieliśmy na ten przykład zawody w badmintonie i turniej tańca w Skawinie. Wero została na zawodach, bo to nie pierwsze w jej karierze, my pojechaliśmy do Skawiny oklaskiwać Madzię. Pewnie niedługo turniej karate, w którym wystąpi Małgo. Niedawno wróciliśmy, bo jeszcze to i owo (łącznie z tradycyjnie polskimi niedzielnymi zakupami w hipermarkecie - to na szczęście tylko my we dwójkę wyskoczyliśmy na chwilkę).

Depsiu, pocieszę Cię, że u nas też było dzisiaj chmurno i deszczowo.

Braza, do nas też Mikołaj dotarł! Satrych tylko słodkościami umiarkowanie potraktował, ale dzieckom rzucił obficie. Chociaż zastanawiam się, czy ten największy prezent był tylko dla dzieci, czy dla całej piątki, bo i my sobie pogrywamy.