DPS 03.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Jak przygotowania do świąt - ruszyły pełną parą? Ja już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Yyyyy... Jakby to powiedzieć...? No trochę się przygotowuję. Głównie mentalnie... Wieczorami, kiedy już padnę w kojo, to plany snuję...Nooo, część prezentów kupiona! szafki w kuchni dzisiaj wreszcie nabyły uchwyty. Ze wzruszenia może jutro w nich zrobię rewolucję. Jeżeli zdążę, bo innych przedsięwzięć moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja już się wzruszałam przy szafkach w kuchni, ale przy oknach to jeszcze nie... Czekam, aż Synkowie będa w komplecie, to mi pomyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Okna to ja po macoszemu potraktuję. Z zewnątrz tylko na dole, bez wietrzenia. Resztę od środka i styknie do wiosny.Na pewno rewolucja w spiżarce jest konieczna, a poza tym? Normalnie posprzątam i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ja poproszę o ładne dekoracje świąteczne, cobym miała na co popatrzeć, jak na kawusię przyjedziemy. Będziesz miała jakichś gości na święta? Może na drugi dzień świąt byśmy się umówili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2008 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jeszcze nie wiem, jak to z gośćmi będzie. Na razie negocjacje trwają. A w drugi dzień świąt jak najbardziej! Postaram się zadowolić Wasze wymagania odnośnie dekoracji. Juz zaczynam kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Też się wzruszyłam ... brakiem dostępu do sieci, i wyszło... okna umyłam Oby nie okazało się to schorzeniem przewlekłym Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Jeszcze nie wiem, jak to z gośćmi będzie. Na razie negocjacje trwają. A w drugi dzień świąt jak najbardziej! Postaram się zadowolić Wasze wymagania odnośnie dekoracji. Juz zaczynam kombinować. A gdzież my moglibyśmy jakieś wymagania mieć! Mnie tylko tak się niesmiało zamarzyło, jakies inspiracje albo cóś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.12.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Spoko! I tak coś wymyślę, bo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 No czeeeeeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.12.2008 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Cze! I lecę dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A do mnie znowu nie zaleciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.12.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Wiatry od zachodu wieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Zimno, ale Św.Mikołaj do stajni dotarł Zostawił każdemu swoją czekoladową podobiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.12.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Cześć Agduś, ... jeszcze nie sprawdzałem ile odcinków dopisałaś jak mnie nie było ... ale jestem pewny, że są tej w tej samej kondycji co poprzednie... czyli olimpijskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.12.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Dzień dobry. Chociaż ciemny, zimny i brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Też witanko i zaraz lecę na kręgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Gwoździku, zbyt dużo to tych odcinków nie było... Jakoś mi czas ucieka i nie mogę go dogonić. Świnia jedna!Dzisiaj mieliśmy na ten przykład zawody w badmintonie i turniej tańca w Skawinie. Wero została na zawodach, bo to nie pierwsze w jej karierze, my pojechaliśmy do Skawiny oklaskiwać Madzię. Pewnie niedługo turniej karate, w którym wystąpi Małgo. Niedawno wróciliśmy, bo jeszcze to i owo (łącznie z tradycyjnie polskimi niedzielnymi zakupami w hipermarkecie - to na szczęście tylko my we dwójkę wyskoczyliśmy na chwilkę).Depsiu, pocieszę Cię, że u nas też było dzisiaj chmurno i deszczowo.Braza, do nas też Mikołaj dotarł! Satrych tylko słodkościami umiarkowanie potraktował, ale dzieckom rzucił obficie. Chociaż zastanawiam się, czy ten największy prezent był tylko dla dzieci, czy dla całej piątki, bo i my sobie pogrywamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A co to jest????? Okrutnie ciekawa jestem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dzień dobry! Grę dostaliście jakąś od Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts