braza 08.12.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witanko, witanko A dzisiaj ja będę rozmowę wychowawczą z rodzicami przeprowadzać! Kilku gówniarzy od dłuższego już czasu wyżywa się na Karlicie w związku z końmi. Najpierw pogadam z rodzicami, a później wypożyczę sobie chłopców! Dwa lata szyderstw i kpin to chyba za dużo, prawda??? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.12.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Braza, ciężko mi uwierzyć, że dwa lata wytrzymałaś siedząc cicho. A to tajemnicze "óno", w które pogrywamy, to całkiem fajny kombajn jest:http://www.allegro.pl/item482865371_stol_pilkarzyki_bilard_inne_gry_12_in_1_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.12.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No, niezupełnie cicho, chociaż nie wrzeszczałam. Za to podsuwałam córci pomysły, jak sobie z nimi radzić i zapewniałam Ją o moim absolutnym poparciu we wszystkim, co zrobi. Może i mało pedagogiczne, ale pomogło. A teraz mamusia wkroczy do akcji ... długotrwałe prześladowanie to mobbing, prawda?? A ów podchodzi pod prokuratora.... Fajne to cuś, ale miejsca potrzebuje, którego mi brak, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.12.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Na wszelki wypadek, gdybym nie zajrzała http://www9l.incredimail.com/scache/im//gallery/content/200806181240/content_11918_prev.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Po 2 latach to nie wiem co bym zrobiła. Pewnie dużo wcześniej poleciałabym do wychowawczyni, a potem zobaczyłoby się. Fajny stół, Agduś. Gracie tylko w piłkarzyki czy jeszcze w coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.12.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Cześć Agduś, Uroczysko nadrobiłem, jak zwykle udane odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.12.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Witam wszystkich słonecznie!Gramy w piłkarzyki, w bilard i w hokeja - najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Wy chyba nic innego nie robicie, tylk gracie Czeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Dużo robimy! dzisiaj na ten przykład byłam na wycieczce z przedszkolakami w fabryce bombek... choinkowych (skecz TEY'a mi się przypomniał...) Fajnie było, chociaż stwierdziłam naocznie, że taka wycieczka z maluchami to jest jazda bez trzymanki! Zaczyna się od ubierania, bo są cztero i pięciolatki, które na haslo "załóż kurtkę" odpowiadają "nie umiem" i stoją jak lalki czekając aż ktoś je ubierze - od butów poczynając na czapce i rękawiczkach kończąc!!! W drodze w tamtą stronę dzieci uwolniły dwa pawie, bo kierowca wybrał koszmarnie krętą trasę. W powrotnej dziecka spały, więc pawie nie latały. A całej jazdy było ze 20 km! W sumie im się nie dziwię, bo sama jadąc kiedyś tamtą trasą busem, mało nie zrobiłam tego samego. Siłą woli dotrwałam do końca i więcej tym busem nie pojechałam.Samo malowanie baniek bardzo nam się podobało. Pochwalę się:OD ZESZŁEGO CZWARTKU NIE PILNUJEMY BUDOWY, TYLKO MIESZKAMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Straciliście etat stróżów Gratulacje!!!! Paczka do Was wczoraj poszła ... nie napisałam nawet słówka, bo spędziłam na poczcie prawie godzinę próbując jakoś złożyć pudła do wysyłki!!! Matko, to dla bardzo inteligentnych osób zajęcie jest Wypompowało mnie to skłądanie umysłowo, na nic więcej weny nie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Aaaaa ... a propos fabryki bombek ... choinkowych oczywiście ... córcia była zachwycona wizytą w Koszalinie!!! Przywozła cuda normalnie za śmieszne pieniądze!!!! Ludzie produkujący te bombki to prawdziwi artyści!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja nabyłam trzy bombki-figurki. Nie przepadam za takimi, ale dzieckom kupiłam - dwa kotki i papuga. Zwykłe okrągłe też były piękne, bo malowane różniście - tradycyjnie i awangardowo. Nie kupowałam, bo mi od razu nasze koty się przypomniały i ich hokej bańkami, które jakoś delikatnie zdejmowały z choinki, a potem grały nimi do skutku po całym pokoju Nawet nie wiem, czy jeszcze mamy w co ubrac choinkę. Najwyżej pierniczków napiekę... Oj! To już trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A ja właśnie zrobiłam przegląd i ze zdumieniem stwierdziłam, że mam 350 lampek choinkowych Na dwie choinki chyba wystarczy, no nie Nadmienię uczciwie, że przymierzłam się do kupna 100 lampek ... i dobrze, że tego nie zrobiłam Jakoweś nowe bombki pewnie znowu nabędę droga kupna, bo uwielbiam to robić ... tradycja taka coroczna: nowe bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Właśnie wyzdajałam z dzieckami jakieś 20 aniołków z masy solnej. Jutro niesiemy do przedszkola, żeby sobie pomalowali i na kiermaszu sprzedali.Nabyłam dzisiaj po znajomości choinkę, która miała być wystawiona na tym kiermaszu. Fajny pomysł. Właśnie kupuję piórka na allegro, żeby go skopiować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Jak ona wygląda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Może ją jutro pstryknę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.12.2008 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 O cholera!!! Już 23.08!!! A ja miałam dzisiaj wreszcie się wyspać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Okey, chętnie obejrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 O cholera!!! Już 23.08!!! A ja miałam dzisiaj wreszcie się wyspać!!! Nie ma szans! Ja też rano muszę wstać, młoda do teatru jedzie, ale ... jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dzień dobry - a jaka ta choinka? Poproszę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts