Agduś 27.12.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 A one Brazylkę..., ale i Ciebie przy okazji sympatia darzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Dobrze jest mieć fajnego konia, człowiek się przy okazji na sympatię załapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Niektórym to i gniada klacz arabska by nie pomogła, takoż chyba trochę Twojej zasługi w tym też jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Czuję się doceniona Wczoraj się dowiedziałam, że niedaleko nas znajomi znajomych mają angloarabkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Nie lubię angloarabów. Tzn. nie lubię jakoś szczególnie, bo konie lubię wszystkie. Gdybym miała sobie jakiegoś teraz kupować dla się i dzieci, to myślałabym o małopolce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 No bo Andrzejowi to by się wielkopolska zdała z racji gabarytów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Gdzie Cię znów wcięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Jestem cały czas, ale mi wyliczankę zadałaś to odpowiedziałam A Brazka jest półkrwi wielkopolska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 No znalazłam Cię.A o półkrwi Brazki wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 O tej półkri to ja tylko gwoli przypomnienia Jestemcały czas, ale nieźle się zmachałam: Kraków-Bory Sosonowe-Kołobrzeg o tak w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.12.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 No, ja też sobie tak kicam to tu, to tam...Idę dziecka nakarmić, bo zgłodniały... Śniadanie około 11 chyba było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.12.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Dzień dobry! Poświątecznie za gościnę dziękuję, pierożki przepyszne i ratafię doskonałą! Cioci proszę się nisko kłaniać i podziekować za słoiki, jak będziecie jechali, to koniecznie zabierzcie! No i już od razu przypominam się Andrzejowi z płytami. Tak, coby nie zapomniał... U nas już prawie codzienność, net znowu mój czyli sygnał nijaki. Koty czekały na nas w zdrowiu i całości, Karuś takoż, więc i my cali szczęśliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Też sobie przyszłam, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.12.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 A witam miłych gości, witam w skromnych progach!Depsia, cieszę się, że dotarliście do domu szczęśliwie i że trzódka Was powitała zadowolona, że państwo wrócili. Koty pewnie udawały, że się gniewają, jak to koty. A Karuś wybaczył nieobecność natychmiast. Jak to pies.O płytach pamiętamy. Gdy tylko Andrzej rozgryzie DVD, to ponagrywa. Nie wybierzecie się do Krakowa przed latem? Bo jakby co, to słoiczki sa do odbioru w Bronowicach. Chyba, że się tam przestaną mieścić, to pojadą do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.12.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Misiek to się nie obraża, tylko Nefka księżniczkę może by i rżnęła, gdyby nie to, że jest... hmmm... nie najmądrzejsza, więc po krótkiej nieobecności już przed nami uciekała, jak przed obcymi prawie (prawie, bo nie chowała się do wersalki na nasz widok, tylko pędziła pod stół ). Karuś szczęśliwy, więc wszystko OK. Wyjazdu przed latem jakoś na razie nie mamy w planach, więc liczymy na Was. Aczkolwiek - jak to w życiu - niczego wykluczyć nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Zajrzałam zobaczyć, co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.12.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Na razie nic się nie dzieje ciekawego. Muszę się do "miasta" wybrać w sprawach bardzo formalnych. No i zdjęcie do nowego dowodu muszę sobie zrobić. Oj, jak ja tego nie lubię! Ciężko będzie dziecka wyrwać z domu, bo się rozleniwiły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.12.2008 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witam słonecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.12.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 A ja witam mroźnie...............brrr...jak zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Trzeba wyjść na dwór - jest super! Słoneczko, lekki mrozik - po prostu cudnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts