Agduś 04.01.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ja też nie uważam Emi za psicę wzorową - nas traktuje z respektem i na podskok z radości pozwala sobie w wyjątkowych sytuacjach, szybko zresztą zaczyna się kajać, gdy przypomni sobie, że tak nie wolno. Jednak gorzej jest z gośćmi. Moja mama pozwala zwierzakom na absolutnie wszystko i Emi jakoś w swoim psim rozumku przeniosła tę zasadę na wszystkich gości. Zawsze musi sprawdzić, czy przy gościu nie wolno jej złamać obowiązujących zasad - wejść do salonu, podskoczyć na powitanie, olać polecenia "na miejsce". Jednak, trzeba przyznać, na spacerze nie mogę na nią narzekać. Rzadko się zdarza, żeby zareagowała na obszczekiwacza zapłotowego, do psów biegających wokół niej podchodzi początkowo z rezerwą, ale zawsze z przyjaznymi zamiarami. Jeszcze nigdy nie wpadła na pomysł, że można się z jakimś psem pogryźć, czy choćby warknąć na niego. Nawet sprowokować ją ciężko (psa, który ugryzł ją w... język po prostu ominęła i poszła dalej). Faktem jednak jest, że nieprzyzwyczajona do dużych skupisk ludzkich w takich sytuacjach czuje się zagubiona i nie odkleja się od naszych nóg. http://images38.fotosik.pl/35/78318a4b30f7b190.jpg http://images24.fotosik.pl/222/dc51dd52acdea331.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Ona śliczna i kochana i ... cieplutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 No Agduś .... chylę czoła przed Emi... piękny pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Emi jest jak wielkie dziecko, radosna, przymilna, kochająca i zabawna. I love Emi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 I love Emi. Emi Ciebie też love. Innych zresztą też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Co tutaj taj tak cicho Może by jaką zadymę zrobić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Może Uroczysko się pisze? Lepiej nie hałasujmy, bo przerwiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.01.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Róbcie zadymę. Lubię tak!Nic się nie pisze - czasu brak na wszystko. Spadam do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No to robię zadymę: http://img443.imageshack.us/img443/6553/530hf.jpg Kto następny??? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 http://images30.fotosik.pl/311/acf1d74b47403d63.jpg Jak szaleć, to na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 http://lotniczapolska.pl/i/n/e8b571bf1a9c31f84e7cbd68bae1828c0_1209580100.jpg Moja zadyma wymięka ... ja tak delikatnie próbowałam Cześć!!!! Co słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Piękne te zadymy. Obie! Zadymiajcie dalej! A my się wczoraj odchamiliśmy. Dziewczyny były zachwycone! Najbardziej chyba samym teatrem i lożą (Wero nie chciała z niej wychodzić! W sumie się nie dziwię, bo na polu było raczej chłodnawo.). Przedstawienie, moim zdaniem, takie se. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego ktoś z Pastorałki Schillera chciał zrobić coś na wpół współczesnego, na wpół tradycyjnego... taki dziwny zlepek. No ale młodym sie podobało. A już się bałam, ze Małgo będzie się nudziła - w koncu ona z tego języka miała prawo wiele nie zrozumieć. Drogie to odchamianie! 260 zł kosztowało... Dzisiaj też musiałam jechać do Krakowa - tym razem do dentysty Za 10 dni powtórka. I znów z kasy wyskoczę W efekcie jestem do tyłu z korektą, a to oznacza zarwanie nocki. Uuuuu jak ja tego nie lubię! Tym bardziej, że wyspana do bólu to ja już teraz nie jestem. Za chwilę ma wpaśćjeszcze któś w sprawie szkoły. tej, którą chcemy zrobić. Jutro mamy przedstawienie w przedszkolu. W przyszłym tygodniu wreszcie ruszamy do sądu rejestrować Towarzystwo. No, to tyle słychać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.01.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 W przyszłym tygodniu wreszcie ruszamy do sądu rejestrować Towarzystwo. pamiętaj, że .... Żonka nazwę wymyśliła ... a ja resztę http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/EDUKATOR.jpg BOMBA!!! To będzie gwóźdź programu naszego zebrania!!! .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Okey, raport przyjęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.01.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Tylko "przyjęty"? A jakiś odzew? Czy ktoś wie, jak to zrobić, żeby się w 5 godzin wyspać do bólu? Bardzo proszę o przepis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Odzew!!!!!! Przepisu nie znam, sama chętnie w razie czego skorzystam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Chyba stronkę tą zadymą trochę rozepchałam. Spróbuję coś z tym zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Depsia, nie masz innych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.01.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Już zmniejszyłam. Raport zaakceptowałam, proszę jednak zwiększyć efektywnośc działań zmierzających do regeneracji zespołu kreatywnego. 5 godzin to poniżej normy efektywności, co niekorzystnie wpływa na całokształt prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Raport zaakceptowałam, proszę jednak zwiększyć efektywnośc działań zmierzających do regeneracji zespołu kreatywnego. 5 godzin to poniżej normy efektywności, co niekorzystnie wpływa na całokształt prac. Pięknie napisane ..... nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts