Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

Ja też nie uważam Emi za psicę wzorową - nas traktuje z respektem i na podskok z radości pozwala sobie w wyjątkowych sytuacjach, szybko zresztą zaczyna się kajać, gdy przypomni sobie, że tak nie wolno. Jednak gorzej jest z gośćmi. Moja mama pozwala zwierzakom na absolutnie wszystko i Emi jakoś w swoim psim rozumku przeniosła tę zasadę na wszystkich gości. Zawsze musi sprawdzić, czy przy gościu nie wolno jej złamać obowiązujących zasad - wejść do salonu, podskoczyć na powitanie, olać polecenia "na miejsce". Jednak, trzeba przyznać, na spacerze nie mogę na nią narzekać. Rzadko się zdarza, żeby zareagowała na obszczekiwacza zapłotowego, do psów biegających wokół niej podchodzi początkowo z rezerwą, ale zawsze z przyjaznymi zamiarami. Jeszcze nigdy nie wpadła na pomysł, że można się z jakimś psem pogryźć, czy choćby warknąć na niego. Nawet sprowokować ją ciężko (psa, który ugryzł ją w... język po prostu ominęła i poszła dalej). Faktem jednak jest, że nieprzyzwyczajona do dużych skupisk ludzkich w takich sytuacjach czuje się zagubiona i nie odkleja się od naszych nóg.

http://images38.fotosik.pl/35/78318a4b30f7b190.jpg

http://images24.fotosik.pl/222/dc51dd52acdea331.jpg

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne te zadymy. Obie!

Zadymiajcie dalej!

A my się wczoraj odchamiliśmy. Dziewczyny były zachwycone! Najbardziej chyba samym teatrem i lożą (Wero nie chciała z niej wychodzić! W sumie się nie dziwię, bo na polu było raczej chłodnawo.). Przedstawienie, moim zdaniem, takie se. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego ktoś z Pastorałki Schillera chciał zrobić coś na wpół współczesnego, na wpół tradycyjnego... taki dziwny zlepek. No ale młodym sie podobało. A już się bałam, ze Małgo będzie się nudziła - w koncu ona z tego języka miała prawo wiele nie zrozumieć.

Drogie to odchamianie! 260 zł kosztowało...

Dzisiaj też musiałam jechać do Krakowa - tym razem do dentysty :( Za 10 dni powtórka. :( I znów z kasy wyskoczę :cry: :cry: :cry:

W efekcie jestem do tyłu z korektą, a to oznacza zarwanie nocki. Uuuuu jak ja tego nie lubię! Tym bardziej, że wyspana do bólu to ja już teraz nie jestem.

Za chwilę ma wpaśćjeszcze któś w sprawie szkoły. tej, którą chcemy zrobić.

Jutro mamy przedstawienie w przedszkolu.

W przyszłym tygodniu wreszcie ruszamy do sądu rejestrować Towarzystwo.

No, to tyle słychać!

W przyszłym tygodniu wreszcie ruszamy do sądu rejestrować Towarzystwo.

pamiętaj, że ....

Żonka nazwę wymyśliła ... a ja resztę

http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/EDUKATOR.jpg

BOMBA!!!

To będzie gwóźdź programu naszego zebrania!!!

....

:D :D :D :D

Już zmniejszyłam. :D

Raport zaakceptowałam, proszę jednak zwiększyć efektywnośc działań zmierzających do regeneracji zespołu kreatywnego. 8)

5 godzin to poniżej normy efektywności, co niekorzystnie wpływa na całokształt prac. :p

Raport zaakceptowałam, proszę jednak zwiększyć efektywnośc działań zmierzających do regeneracji zespołu kreatywnego.

5 godzin to poniżej normy efektywności, co niekorzystnie wpływa na całokształt prac.

Pięknie napisane ..... nic nie rozumiem :wink: :D