Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od kwietnia do ... zimy (jesieni?) - co Wy na to?

Agduś

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Agduś

6399

• braza

3720

• wu

1845

• DPS

1552

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba bym się nie odwazyła. :oops:

Bardzo się boję jakichś upadków i gwałtownych uderzeń, bo siatkówka mi się może odkleić, a to oznaczałoby nieodwracalną utratę wzroku. :-?

To już chyba na saneczkach byłoby bezpoieczniej, choć i tego pewnie bym się obawiała. :oops:

Z worka właściwie trudno spaść... On ma parę milimetrów grubości, więc wysokość nie jest jakaś straszna. Chyba bezpieczniej niż z sanek - zawszeć to tych 30-40 cm wysokości chyba mają.

chyba, że trafi się workiem centralnie na wystający kamień lub korzeń .... sanki bezpieczniejsze .... a buty najlepsze ... sprawdziłem w sobotę podczas "traktoringu" :D

Ślady jak po kołach samochodu :D :D :D

Gwoździku - zwyczaj jest taki, że jak ktoś coś popełni w dzienniku to o tym informuje, bo inaczej nikt nie zajrzy tam. :lol:

Aha - trzeba aktualizować linki w stopce. Twój na pierwszą stronę dziennika przekierowuje, zamiast na trzecią. :p

Mnie by bardzo ucieszyła zmiana, bo bym nie musiała dłuuuuuuuugo przeładowywać z pierwszej na trzecią tym moim Orange... No i mój limit - zawsze to paręset kilobajtów albo i ze 1 mega mniej... :oops: :roll:

Iii tam - kamienie! Ja jeździłam na worku w górach, drzewiej, kiedy porządne zimy bywały. Kamienia to się tam nie uświadczyło! Drzew na stoku narciarskim za dużo też nie rosło (dokładnie - jedno). Gorzej, kiedy tak rozpędzona wyskoczyłam w powietrze tam, gdzie narciarze zakręcali do wyciągu (całkiem niezła skocznia powstała) i zamiast wylądować, jak zwykle, w nieudeptanym puchu, trafiłam na ubity jak beton snieg (tego dnia zarządzono, że kolejka do wyciągu ma się ustawiać poniżej jego dolnej stacji, żeby nie skracać stoku i puch zostal skutecznie udeptany). Na dłuższą chwilę straciłam oddech.

No ale takich atrakcji można było uniknąć - wystarczyło by pamiętać, co się w dzien robiło...

No i właśnie. Jak w studenckich latach na oślej łączce jeździłam, to oczywiście jedyne drzewo było moje. :lol:

Strumyk za nim też. I wielkie wrota stodoły za drogą. :lol: :lol: :lol:

Mam więc uzasadnione obawy. :oops:

Cześć Wam,

Gwoździku - zwyczaj jest taki, że jak ktoś coś popełni w dzienniku to o tym informuje, bo inaczej nikt nie zajrzy tam.

nie wiedziałem :oops: ... a ja naiwny myślałem, że ktoś czasami poczyta moje wypociny bez wyraźnego nakazu....

....a i tak nie będę informował .... (no może czasami :wink: )

Aha - trzeba aktualizować linki w stopce. Twój na pierwszą stronę dziennika przekierowuje, zamiast na trzecią. :p

zaktualizowałem ... :D - Sprawdź !

u Ciebie przekierowuje na 50-tą z 93 !!! ....

.... u Brazy na PIERWSZĄ z 228 !!!

....u Agduś na 1 z 50 !!!

...rozumiem, że komenty się nie aktualizują ... :D :D :D

A kto to mi opowiadał, jak w Zieleńcu na sankach do knajpy przez okno wjechał?

no nie mów, że DePeSzka ..... :o :o :o

:D

NIe, chyba inna koleżanka. Ponoć zjeżdżała na sankach z koleżanką, nie zahamowały i wjechaly przez okno do knajpy prosto na stół! Wierzę w to, bo tam się te stoki tak dziwnie kończą - to na drodze (w czasach, gdy nie było ski-stopów komuś wypięła się narta, uzyskała solidną prędkość i po wiązanie wbiła się w karoserię zaparkowanego przy drodze samochodu), to na parkingu, to na restauracji...